|
![]() |
#31832 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
znači postaneš Zdravko Mamić! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31834 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ekipa, vjerujem da ovdje ima ljubitelja steakova, t-bonea i sličnih stvari. Di u ZGu pojest onako dobar, pravo dobar steak i to? Znam da su jedno vrijeme svi ti steak house po gradu pokvarili, jedan za drugim. Gdje valja sad? Jeo netko u zadnje vrijeme? Nemam mogućnost roštilja u ovo doba da sam roknem na gril pa pitam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31836 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#31837 |
Fresh Juice
|
Mogao bi da. Sjećam se da su imali t-bone 600 ili 700 grama za 129kn. Jel dobar steak u Capucineru? A Fort Apache je zatvoren. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31838 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sam sa steakom bio razočaran i u apacheu i u kapucineru. Otkad sam naučio to doma radit u roštilj tavi, iskreno - nema mi steaka do takvog domaćeg. Bitan uvjet - naći dobar komad mesa, i znat ga napacat da odleži u pacu. Grill tava, sa svake strane po 2 minute po centimetru debljine = srednje pečen steak ![]() Mislim da sam bio stavio, ali evo da ponovim - konzum na Črnomercu ima već neko vrijeme komoru za suho zrenje mesa, može se tamo ubosti i ta varijanta koja je teško izvediva doma u fridžu. Otkad je apache zatvoren? Imali su jako dobar steak sendvič i super pitu od limete, to je valjalo ![]()
![]() |
#31839 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jedino šta se može mjeriti sa domaćim stejkom je po meni opatija i tamo jedino i idem pošto nikada, ali baš nikada nisu omašili tražen način pečenja, konstantno je meso odlično i zapravo je sve jako, jako fino. zaboravio si najbitnije - min. 10 minuta grijati suhu tavu na najjačoj vatri koju imate. ja obično 30 sec pred kraj bacim komad maslaca, dobije se odličan orašast okus, a ako se skine to sve skupa sa vatre može se napraviti odličan umak od te baze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31841 |
našikan pravim haos
|
Nebum te popljuval za Opatiju,Opatija je bila vrh za steak. Samo sam čuo da su promjenili gazdu i pokvarili se...al nisam osobno probao. Ove kapucinere i ostale điđe miđe zaobiđite. Do jučer su delali tjestenine za 25kn a sad prešli na steakove...ne uljeva mi povjerenje. Ako ko oče vrhunske odreske i nije mu žao to platiti: BALTAZAR Irish Black angus je savršen ako ko želi kemijat. Obavezno uz to pire i karmelizirani luk te onion rings ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31842 | |
The mighty pirate
|
Capuciner mi je odličan bio Imaju dobru ponudu. Ovo što sam jeo čak ni nema na cjeniku. Slika Mislim da je 250g medium rare steak bio sa zapečenim krumpirom, mahunama i paradajzom za nekih 120 kn. Fort Apache OPET zatvoren?? Pa bio sam krajem godine tamo i sve je bilo normalno. Evo i jedne fotke kod njih ![]() Citiraj:
Meni ovo na slici izgleda kao piletina. Kak je tak blijed steak?
![]() |
![]() |
#31844 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() Nisam znao ovo za kapuciner da je drugi prostor,sami tvrde drugačije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31845 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Zgrada gdje je grill je unutra u dvorištu malo dalje, s desne strane. Zato ga ljudi i ne skuže odmah. Skroz novi prostor je. Odi pogledat i makar ražnjiće capuciner probaj.
![]() |
![]() |
#31849 |
The mighty pirate
|
Grill nema terasu. Fin, gospodski uređen prostor na kat. Nego, ni ovaj običan dio s tjesteninama i pizzama nije za bacit. Hrana je odlična, a konobari su kraljevi ![]() Evo i jedan račun od zadnjeg puta ![]()
![]() |
#31852 |
Premium
|
Ja sam ovih dana testirao vlastitu toleranciju na meso s roštilja ![]() Frendovi prošli tjedan poslali brdo rmesa s roštilja, a ja ga propisno tamanio svaki dan. Od 6 dana, 5 dana sam ručao meso s roštilja. Danas završio s tim ali bi mogo opet sutra ![]() Nego neki dan bio u ikei izadržao se na kraju kod onog dučančića s prehranom. No na nagovor frenda uzeo kečap i senf. 15 kn pola litre i moram priznat da je oboje fino. Štoviše, za kečap piše da ima 56% paradjza, što je poprilično dobar postotak. Slijedeći put uzimam aromatični ocat, djeluje isto solidno ![]()
![]() |
#31853 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31854 |
Premium
|
Hmmmm. Piše da meso premaže maslinovim uljem i takvo stavlja na vrući roštilj... Odmah mi sumnjivo zvuči.
![]() |
#31855 |
Fresh Juice
|
To je pizzeria i imaju steakove. Tko ce bit pokusni kunic? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31856 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
![]() Ti si samo još jedan u nizu ljudi koji potvrđuju odavno dokazanu znanstvenu teoriju iznesenu u South Parku ![]() BTW, konačno sam uspio nagovoriti mamu da mi napravi čupavce. Nakon 8 komada i litre Cole u manje od 2 h, spreman sam si do kraja života davati inzulin bez imalo kajanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31857 | ||
Premium
|
Ja ![]() Žena hoće ić na pizzu u o'haru, ja malo dgađam jer je to mlinac pizza kakve baš i ne ljubim previše. Ali nisam znao da imaju steakove. Upravo je pao dogovor, ona će pizzu, ja steak. A ako pizza ipak bude valjala i to ću jest. Žrtvovat ću se, šta sad ![]() Citiraj:
![]() Potrgo sam se na video, vaginitis ![]() Što se mesa tiče... roštilj, janjetina, odojak, domaće suhomesnato... hit me again and again ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#31858 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() Potkrijepi sa slikom stejka ![]() I navodno imaju kakvih 50-60 vrsti piva |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31859 |
Premium
|
![]() |
#31860 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
PS,i ja bi ovo iz O'Hare...čim čujem za egzotično govedo iz Toskane i premazivanje maslacom počnem mahat s repom kojeg nemam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|