|
![]() |
#15631 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() najjača stvar; zgrade krvare.
![]() |
#15633 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Oči mi krvare Geisha transform... Pogledao Mad Maxa nekidan, bolje da nisam. Većina tih starih filmova koji su mi bili super ko klincu, sad budu mlaka.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 02.01.2015. u 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15634 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Baci oko i na Krrish 3. Vjerujem da nije toliko napeto kao RoboGeisha, ali slucajno sam naiso na taj film u avionu kad sam iso preko oceana i to je 3 sata nevjerojatnosti. Gledao sam Hollywood trash filmove, ali ovo je kompletno druga liga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15635 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Potpisujem! ![]() Vrlo zabavan film prepun nesretnih i ludih putolovina u koje upada četvorica frendova bježeći pred engleskim gangsterima. p.s. uz Snatch bih nadodao još i legendarni Lock, Stock and Two Smoking Barrels.. Spomenuti Redirected se nemre mjeriti kvalitetom sa potonja dva ali,zabavan je. Dajte mu šansu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15636 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Her (2013) Meni osobno jedinstveno remek djelo. Glavni lik je malo patetičan (iako to ne znači nužno ništa loše, znam neke ljude koji su shrvani iz istih razloga), ali bez toga priča se ne bi mogla ispričati. Mislim da je na više razina interesantan, ne samo iz aspekta realno vs. umjetno/virtualno. Film izaziva razne osjećaje i dileme, a zanimljiv je i s psihološkog aspekta, kao i znanstvenog. U jedno sam siguran, a to je, da ako ikada i naprave ovakav AI, to će biti početak kraja ljudske rase. 8.5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15637 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Nakon trailera zaključio da je film jedna dozlaboga klišejizirana i patetična drama. Bacio oko na RottenTmt i potvrdio da nisam ni centimetra promašio. ![]() Zanima me što ti je, osim glumačke izvedbe dva Roberta, u filmu odlično, jer ni Farmiga nije seksi kao nekad? Misliš u materijalnom smislu postojanja? Sumnjam. Procvao bi biznis umjetne oplodnje, surogat majčinstva, i inih protuprirodnosti. Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 02.01.2015. u 22:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15638 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 04.01.2015. u 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15639 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
robogeishu i ja pogledal prije par mjeseci, jedino kaj mogu reci je .. brain damage ![]() takoder preporucujem ovaj film |
![]() |
![]() |
![]() |
#15641 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#15642 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#15643 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#15645 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Uglavnom film je loš,namjenjen onima koje takvi tipfeleri ne bole,koji mogu isključiti mozak tokom gledanja filma i onima kojima mozak ne radi na nekoj razini osobitoj. |
Dao sam Furyu još jednu šansu i stao kod brojanja panzerfaustova(12 nabrojao) koji su izgleda odbačeni nakon što je SS divizija odlučila napasti jedan tenk goloruka. NIsam mogao reskirat još jednu inkontinenciju,aneurizmu te mrenu na oku od tih zadnjih scena.
Osim toga,onaj mali kepec koji dolazi u tenk kaže da je imao 8 tjedana treninga i radio ko pisar...je da: Citiraj:
Uglavnom film je loš,namjenjen onima koje takvi tipfeleri ne bole,koji mogu isključiti mozak tokom gledanja filma i onima kojima mozak ne radi na nekoj razini osobitoj. |
![]() |
#15646 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
@Imagine metnuo si da si pogledao Čudesnu Šumu (1986)... To sam ko mali neprestano gledao. Sad sam ga malo škicnuo i gledam koliko je čudan. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15647 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Ima tko prijedlog za neki dobar povijesni film? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15649 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
uhvatili ste se tog tenka ko maxim divizije, ako ces na taj nacin gledat filmove imas vrlo mali izbor filmova za gledat Niti jedan sy-fi film nemozes gledat,vesterne nazalost moras propustit sve,svi bolji filmovi ako malo zagrebes po povrsini znanstveno i povijesno su budalastine,ostaju ti samo komedije ,jim carry i adam sandler ![]() unforgiven je meni jedan od boljih filmova ikad,a vjerojatnost da clint udje u onu birtiju sam i pobije sve naoruzane i nenaoruzane ljude i pritom ostane ziv je manja nego da brad pitt u tenku pobije panzer diviziju,ali zaboga miloga film je umjetnost ,gluma,rezija ,montaza,boje ,muzika,kog zaboli k.... sto je to u stvarnosti nemoguce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15650 |
|
Jučer pogledala Splice i Interstellar Ah Splice gledljivo Interstellar odličan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15651 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Al da se vratim na Cudesnu Sumu, kad je ona gledala, bacio sam i ja oko, i slazem se da su i dijalozi i likovi prilicno zastrasujuci za moderne klince... al opet, mi smo to gledali pa nam nis ne fali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15653 | ||||
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Iako smo to svi davno pogledali , gledanjm istog nakon skoro 30 godina čovjek dobije nešto drugačije. Ok, "film" je isti ali naša perspektiva nije ![]() Nausicaa of the Valley of the Wind (1984) / not my cup of tea ali mi je jasno zašto ga ljudi vole. La planete sauvage (1973) / nije za djecu jer traži malo razvijeniji mozak da ga se može cijeniti u potpunosti btw , jučer sam imao crno bijeli dan pa sam gledao... House on Haunted Hill (1959) Ovaj me satrao. Nikako se ubacit u priču. Moderno me previše zatrovalo da bi mogao cijenit te vidit nešto u ovakvom filmu. Uz to se nikako nisam mogao oslobodit kako je Jean Dujardin ko sin od Vincent Pricea , kako je Ariel Winter iz Modern Familija ko unuka od Carolyn Craig te kako Carol Ohmart iz određenih kuteva baca na meryl streep. ![]() Woman in the Dunes (1964) Pijesak , pijesak , pijesak i ...mentalno tupilo te strava bez užasa te tračak erotskog bez golotinje u klasičnom smislu. Ovo je biser od filma. Zaista mi nije jasno kako nije razvikaniji. Obavezno za pogledat. I da ne zaboravim napomenut - izgleda vrlo realno ![]() Miracle On 34th Street (1947) Ako netko sumnja... ![]() Wings of Desire (1987) Nije moj tip filma i bilo je kasno pa sam zaspao na trečini ali po onom što vidim i ovo bi rekao kao obavezno za pogledat. Pogotovo za one koji kenjaju po holivudu ili Kejđu ![]() Meni je draži City of Angels (1998) ali i ovaj ima svoje svoje draži. Planiram ga dovršit sutra a danas nađem koju komediju... Citiraj:
![]() No vidi vraga , nači nekog tko tu i tamo ne pogleda nešto sigurno nebi bilo lako. Da , nebi bilo problema nači ljude koji to ne gledaju uopče zbog moralnih ili vjerskih razloga te jer smatraju da je ponižavajuče za žene ali ...nači nekog tko ne gleda 'jer mu vrijeđa inteligenciju'? LOL ![]() Citiraj:
Jednostavna priča koja je vizualno fenomenalna bez ijedne riječi. Pusti joj to ![]() Citiraj:
Ajde nek neko prizna da nije plakao za lesi kad je bio mali ![]()
![]() |
![]() |
#15655 |
|
aww..sve savršeni filmovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15657 |
|
Zadnje izmijenjeno od: Ladytron25. 06.01.2015. u 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15658 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
tx na prijedlogu btw |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15659 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Dok je recimo Inglourious Basterds skroz drugi tip filma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15660 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Pogledao Redirected sinoc, 5/10, gledljivo i zabavno ali miljama od filma kao Snatch. Tko ga ne pogleda nije nista propustio, tko ga pogleda nece zaliti. U svakom slucaju bolje pogledati Redirected dvaput nego Gravity jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|