|
![]() |
#15602 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15604 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
Draži su mi crtići starije tehnike izrade i boja opčenito. Dobar primjer toga je Secret Of N.I.M.H , pogledaj ako nisi. Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 30.12.2014. u 17:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15605 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15606 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
pogledah upravo I origins ne znam,meni to dosada živa,glumci,priča,radnja,sve.. 45 min čekat na nešto konkretno,njeh.. :/
![]() |
#15607 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
I origins - Jako loše realizirano šta se htjelo prikazati, ali je zanimljiva tematika samo su je uprskali. Šteta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15608 |
|
Ja sam sebi za večeras pripremila i Terminator i Asterixa ![]() Da za I origins nemam hvale |
![]() |
![]() |
![]() |
#15610 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15611 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#15612 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Taken 3? Izgleda da će opet biti filmčina hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#15614 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Harakiri (1962) Odličan film stare škole (psihološka drama). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15615 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#15616 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
nevolim inace Bradonju ali Fury je moram priznat dobar bio
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#15617 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ajde filmofilci pomozite oko jednog filma. Foršpan za "festivalac" na RTL2 sadrži scenu iz nekog filma gdje lik pada s lojtri na kišobran koji ga probuši, dok plavuša s lojtri pita "Are you ok ?" Tražim naslov filma.
![]() |
#15618 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Bilo je komentara na borbu tenkova koja je meni ispala dosta realna (bar iz onoga što sam gledao na dokumentarcima simulacije tenkovskih bitaka i iskaza veterana). Fury mi je dobar do pola
Bilo je komentara na borbu tenkova koja je meni ispala dosta realna (bar iz onoga što sam gledao na dokumentarcima simulacije tenkovskih bitaka i iskaza veterana). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15619 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Uglavnom film je loš,namjenjen onima koje takvi tipfeleri ne bole,koji mogu isključiti mozak tokom gledanja filma i onima kojima mozak ne radi na nekoj razini osobitoj. Dao sam Furyu još jednu šansu i stao kod brojanja panzerfaustova(12 nabrojao) koji su izgleda odbačeni nakon što je SS divizija odlučila napasti jedan tenk goloruka. NIsam mogao reskirat još jednu inkontinenciju,aneurizmu te mrenu na oku od tih zadnjih scena.
Osim toga,onaj mali kepec koji dolazi u tenk kaže da je imao 8 tjedana treninga i radio ko pisar...je da: Citiraj:
Uglavnom film je loš,namjenjen onima koje takvi tipfeleri ne bole,koji mogu isključiti mozak tokom gledanja filma i onima kojima mozak ne radi na nekoj razini osobitoj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15620 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Fuk it, film je, nije dokumentarac. Ionako hrpetina tih i takvih filmova nema veze sa stvarnošću, počevši samo od neograničene količine municije po vojniku (a prosječan šaržer od 30 metaka ode taj čas)... pa onda nadalje jel ![]()
![]() |
#15622 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne znam, odavno sam prestao filmove gledati s očekivanjem da su utemeljeni na nečemu. Ili jednostavno cijelo vrijeme gledam krive filmove. Eto, spreman sam izdvojiti xy kuna da pogledam Taken 3 u kinu ![]()
![]() |
#15624 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|