|
![]() |
#1 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Pirat WIN XP i SP1 radi!!!
Prije nekoliko tjedana rekao sam da ću pokušati instalirati SP1 za XP na piratsku verziju XP-a i rekao sam da ću vam javiti rezultat. Mogu samo reću da je moguće a vi vjerovatno znate kako.
![]() |
#2 |
The One And Only
Datum registracije: Dec 2002
|
ne kuzim te.. ???pa samo si imao promjenit serijski ako je bio bannovan (npr. FCKGW-XXXXXXXXXX...) i stavit SP1 bez problema... a ako si imao prije instalirane windowse sa ne banovanim serijskim mogao si i bez mjenjanja stavit sp... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Aleluja ...
...bi bila da je ovo bilo postano prije ollaaalllaaallaaaaa mjeseci. Pa svi koji imaju XP već su prešli na SP1, na ovaj ili onaj način. Kako bi ameri rekli: "You are day to late and buck (1$) to short". Sorry ali stiže drvlje i kamenje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Evo ovako. Prije možda mjesec-dva rekao sam da ću instalirati SP1. TOR je bio prvi koje je rekao "javi mi kako NISIuspio". Bilo ih je još takvih. Znam da sam zakasnio i zato sam napisao "a vi vjerovatno znate kako". Da možda imate malo duže pamćenje sve bi bilo u redu. Malo sam i zakasnio jer mi se sa neta nije dalo skidati 100 i nešto MB-a pa sam malo duže čekao da mi to frend donese na CD-u. Nemorate mi objašnjavati kako to treba uraditi jer da neznam vjerovatno to nebih ni uradio. ![]() ![]() Zato............... :mad: :mad: :mad: ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |