PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Pirat WIN XP i SP1 radi!!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=3190)

MadBoY 20.12.2002. 22:02

Pirat WIN XP i SP1 radi!!!

1 privitaka
Prije nekoliko tjedana rekao sam da ću pokušati instalirati SP1 za XP na piratsku verziju XP-a i rekao sam da ću vam javiti rezultat. Mogu samo reću da je moguće a vi vjerovatno znate kako.

Mutter_Parazyte 20.12.2002. 22:49

ne kuzim te.. ???pa samo si imao promjenit serijski ako je bio bannovan (npr. FCKGW-XXXXXXXXXX...) i stavit SP1 bez problema... a ako si imao prije instalirane windowse sa ne banovanim serijskim mogao si i bez mjenjanja stavit sp...

tor 21.12.2002. 01:25

Da stvarno to sam ja napravio prije...
Ne kontam čemu ovaj post s uskličnikom na kraju? Kao da si napravio od ATI 8500 ATI 9500 PRO s VIVO ulazima:D
Dont se srdi:-)

Black Dragon 21.12.2002. 02:05

Aleluja ...

...bi bila da je ovo bilo postano prije ollaaalllaaallaaaaa mjeseci. Pa svi koji imaju XP već su prešli na SP1, na ovaj ili onaj način. Kako bi ameri rekli: "You are day to late and buck (1$) to short". Sorry ali stiže drvlje i kamenje.:rolleyes:

MadBoY 21.12.2002. 11:21

Evo ovako. Prije možda mjesec-dva rekao sam da ću instalirati SP1. TOR je bio prvi koje je rekao "javi mi kako NISIuspio". Bilo ih je još takvih. Znam da sam zakasnio i zato sam napisao "a vi vjerovatno znate kako". Da možda imate malo duže pamćenje sve bi bilo u redu. Malo sam i zakasnio jer mi se sa neta nije dalo skidati 100 i nešto MB-a pa sam malo duže čekao da mi to frend donese na CD-u. Nemorate mi objašnjavati kako to treba uraditi jer da neznam vjerovatno to nebih ni uradio.:argue: :fuming:
Zato...............
:mad: :mad: :mad: :D :rolleyes:

tor 21.12.2002. 19:24

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
Evo ovako. Prije možda mjesec-dva rekao sam da ću instalirati SP1. TOR je bio prvi koje je rekao "javi mi kako NISIuspio". :mad: :mad: :mad: :D :rolleyes:
Mislim da smo se malo pogrešno razumili. Rekao sam da mi javiš ako ne uspiješ, pa da ti pošaljem mail kako da to napraviš-a ne to što si ti razumio. A SP 1 imaš na jednom VIDI CD, tak da ono....

MadBoY 21.12.2002. 20:17

Ako je tako onda sorry.ALi ja to nisam tako razumio a sada nigdje nemogu naći taj post.

tor 21.12.2002. 21:19

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
Ako je tako onda sorry.ALi ja to nisam tako razumio a sada nigdje nemogu naći taj post.
Ma možda sam i ja čudno napisao, mislio sam da je jasno. I ja sam ga baš onda uspio instalirati zahvaljujuči našem račiću:beer: tak da sam htio samo pomoči. Ali nije bad, glavno da se vozi...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Mutter_Parazyte 21.12.2002. 22:15

glavno da se pije pivo :beer: i :gringo: pusi duvan dok se pregledavaju forumi :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:16.