|
![]() |
#5011 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Da nastavim iskustva sa Njuškala... na kraju sam kupio space grey 5S sa 32 Gb memorije, 7 mjeseci Apple gare + 1 godinu od T-coma jer je kupljen na firmu (tu neku kombinaciju mi je netko već objašnjavao), bez ijedne crtice, sa novim sluškama izvađenim iz kutije 6-ice, sa svim što ide, originalnim računom i dvije rabljene TPU maske za 2.600 kn! Nakon svih likova sa Njuške, na kraju naletio na normalnu ženu koja je dobila 6icu i odlučila prodati svoj 5S. Sjeli na cugu, ja pregledao mob, provjerio ga putem IMEI-a, isprobao iCloud, izbrojao pare i svi sretni i zadovoljni. A još malo isprobao i 6icu, odličan mob, ali mi ne leži jer je preklizav i prevelik. Sve u svemu, tko čeka, dočeka. Čak i na Njuški. ![]() |
![]() |
![]() |
#5013 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Jedan info, je li ko može poslikat Settings > Messages? Izludi me aplikacija i postavke, nikako grupi poslat SMS. 6000 kn i ne moze 500+ poruka poslat ![]() ![]() ![]() Zasit cu ga od zid ![]()
#5014 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
U postavkama nema ništa o tome. Trebalo bi raditi tako da se odaberu grupe pa izaberu svi kontakti prilikom pisanja poruka. Možda bi ti dozvolilo da pošalješ svima kad bi isključio iMassages. |
![]() |
![]() |
#5015 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako imam ovaj problem http://www.everythingicafe.com/wp-co...ifi.png?85bf65 Kad je nemoguće uključit wifi jer je sivo, jeli vrijedi mijenjat wifi antenicu? |
![]() |
![]() |
#5016 |
Premium
|
Prvo pokušaj restore ako ne pomogne onda treba pokušati sa zamjenom antene. |
![]() |
![]() |
#5018 |
Premium
|
Vjerojatno je otišla antena ili se otpojila. Nekima je navodno pomoglo kad su telefon stavili u frižider na par minuta ali ja ne vjerujem u tu metodu. Najbolje servis da zamjene ili zaleme antenu. |
![]() |
![]() |
#5019 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Da zaboravio sam to reći, probali smo tu metodu, zagrijemo ga sa fenom kroz rupicu za zvučnik dok ne javi da je pregrijan, onda ga ugasimo i stavimo u frižider 15 min. Izvadimo van i wifi radi, par sati, nekad dan ali onda opet isti problem. Probali par puta i uvijek radi trenutno ali kasnije opet ništa. |
![]() |
![]() |
#5023 |
Never Forgetti
|
#5024 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5026 |
COD2 expert
|
|
![]() |
![]() |
#5027 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5029 |
Never Forgetti
|
#5030 |
Premium
|
Nije to problem vec trazenje samog odasiljaca koji moze gurati brzinu koju ste odabrali. Ukoliko se nalazite na podrucju gdje je moguci jedino 2G a ukljuceno je da zelite 4G on ce stalno traziti odabranu vrstu veze i tu se baterija jace trosi. |
![]() |
![]() |
#5031 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
BTW je li tako trazi stalno WiFi kad je upaljen a nije spojen ![]()
![]() |
#5032 | |
Premium
|
Citiraj:
Tako je, i WiFi se trazi na isti nacin ukoliko mu ne naredis drugacije u postavkama (isprika, nisam iOS user vec dosta vremena tako da ne znam moze li se ogranici Scan za WiFi mrezama na iOS-u). |
|
![]() |
![]() |
#5034 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ide nazad baš sve. Jedino se moraš ulogirati u sve što imaš podešeno. Mailovi, fb, tv, appstore.... Sve ide na drugi uređaj. Prije tjedan dana sam prešao na šesticu i u 10 minuta sam imao svoj telefon sa gotovo svim aplikacijama. Dvije/tri sam morao ažurirati da bi radile. Glazba, slike, audio zapisi, poruke, kontakti..... sve je tu. |
![]() |
![]() |
#5035 | ||
Never Forgetti
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
#5036 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
#5037 |
Never Forgetti
|
#5038 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ukoliko je netko još u nedoumici u vezi 2g/3g/4g switcheva, rješenje je vrlo jednostavno: 1. Potreban iFile ili afc2add za ifunbox (podrazumijeva jailbreak; su privilegije) 2. Fajlovi zaslužni za "nadvladavanje" 2g (edge) mreže se nalaze u: System/Library/Carrier Bundles/iPhone/TMobile_hr.bundle 3. overrides_N41_N42.plist, overrides_N41_N42.pri i overrides_N41_N42.plist (u signatures folderu) se moraju izbrisat Napomena: dotična 3 fajla se nikako ne smiju preimenovat kako je to prethodno rađeno na < iOS8 (sa % znakovima na kraju naziva), u suprotnom je restore zagarantiran. Dokaz da radi (u mom slučaju na T-mobile HR): ![]() |
![]() |
![]() |
#5039 |
COD2 expert
|
Data je stalno ON, bio 2g ili 3g.. Cesto mi je 3g na crtici - dvije i to onda nepotrebno ubija bateriju.. A i vecinom sam na wifi pa mi dodatna potrosnja baterije koju generira 3g stvarno nije (uvijek) potrebna. Zadnje izmijenjeno od: rak21. 01.01.2015. u 19:35. |
![]() |
![]() |
#5040 |
Never Forgetti
|
Proba san nace neke suvisle testove ali nisan nasa, pa bih zamolio ako imas u bookmark arhivi koji takav test da mi zalipis linkove. Tnx
|
|