|
![]() |
#4981 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
#4982 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
O ukusima se ne raspravlja, ali brate jesi ga poruznio s tim kejsom na Sest Plus. Haha |
![]() |
![]() |
#4983 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
#4984 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
E da, obicna sestica je osjetno brza od plusa. Sve je malo glade i brze, osim kamere.. Plus bi se vec mogao usporedivat sa Androidima po brzini dok je sest bez konkurencije, barem tak djeluje zbog animacija i slicnog.. |
|
![]() |
![]() |
#4985 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako najjednostavnije na iPhone prebacit kontakte koje imam spremljene na Gmail acc-u? |
![]() |
![]() |
#4986 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Spremiti te kontakte u .vcf datoteku, instalirati na iphone My contacts backup ili excel contacts i samo napraviti import. Obadvije app su besplatne, prva ima limit 500 kontakata, druga 300, za neograniceno se placaju pro verzije
#4989 |
Premium
|
iPhone mobiteli
@ Icy - e to je druga stvar ako treba dodat acc u ios mail, jer preko same gmail aplikacije nemam opciju za sync.. probat cu. EDIT: To je to, rijeseno ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 21.12.2014. u 06:51. |
![]() |
![]() |
#4991 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zasto raditi backup? Jos preko programa nekog? www.icloud.com i napravis si backup bez bespotrebnih programa. Vjerojatno moze i importati, taj dio nikad nisam ni probao, jer icloud koristim na iPhoneu pa ne vidim potrebe za backupom/importom ![]() |
![]() |
![]() |
#4992 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4994 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4996 | |
Premium
|
Citiraj:
Opcenito kontakte ne brisem. Neka stoje, ne smetaju me. Ionako do svakog dodjem za 1sec, pa ne vidim uopce smisla u brisanju. |
|
![]() |
![]() |
#4999 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Ali ako zelis jamstveni papir, mozes otici u tcom i zatraziti kopiju. Prosle godine sam iP5 prodavao ovdje preko foruma, nisam mogao pronaci jamstveni papr a ni racun. Usao i zatrazio kopiju, dobio u roku od 30sec sve. |
|
![]() |
![]() |
#5000 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma ok, vidim ljudi su skeptični oko toga i dalje su im papiri sveti... Tak sam si mislil, sve se prek IMEIa riješava.. Nego, jel ima kakvih poboljšanja na 8.1.2? Trenutno vozim 8.1.1 i primjetil sam battery drain a navodno 8.1.2 riješava taj problem.. E da, fotić tj video pogotovo 60fps kolje većinu hajend androida, unatoč manjem senzoru tj pikselaži, napravi odličan posao, nevjerojatno.. Ova softverska stabilizacija je odlična... Al najviše sam impresioniran videom 60fps, strahota.. |
![]() |
![]() |
#5001 |
Premium
|
#5002 |
Premium
|
Kako prebacit pjesme sa jednog ajfona na drugi? Uopće nemamo opcije kao kod slanja slika, tipa "slanje", bluetooth ili airdrop. (iP5 na iP5s) |
![]() |
![]() |
#5006 |
Never Forgetti
|
#5007 |
Premium
|
Genijalno. Će da ideš na ajtjuns i će da opet kupiš istu mjuzu. Nije ni čudo da ne znaju kud s parama.
#5009 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Sigurnosna kopija vrača sve osim muzike. |
![]() |
![]() |
#5010 | ||
Never Forgetti
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako se uključi RAČUN (+ encrypted za podatke sifre i sl), bez transferanih aplikacija samo vrati Apple appove i podatke.
![]() |
|
|