|
![]() |
#4022 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4023 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Mene zanima, a obzirom na Modulation Type: ADSL_2plus da li se propusnost mijenja (povećava ili smanjuje) kad se prebaci na Modulation Type VDSL2 ili su navedene vrijednost maksimum koji je moguć na toj liniji bez obzira na tu modulaciju ili kako se to već zove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4024 | ||
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
Vjerojatno se neko sjetio (ili su im makli zabranu ako su je imali) da kad vec stavljaju vdsl svuda i koriste ga za adsl, da ponude i neke malo vece brzine posto su ljudi masovno radi toga poceli odlazit konkurenciji. Mislim nije ni imalo smisla, oni su poceli normalne adsl korisnike stavljat na vdsl konekcije i vjerojatno opremu instalirali na masu centrala a onda ne nudit vece brzine je suludo. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4025 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako sam malo iznad napisao starcima uzimam net. Kada odabirem pakete mogu odabrati i Turbo opciju. Ako sam dobro shvatio opcija je potpuno besplatna za cijelo vrijeme trajanja ugovora? Isplati li se sa time zahebavati i uzimati Turbo ili ici sa obicnim paketom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Kuzis da je BESPLATNO a pitas Isplati li se ? Znaci neko ti nudi za ISTU cijenu 4Mbit/0.5 Mbit ili 20Mbit/2Mbit i ti pitas jel isplativo uzeti brzu verziju ![]()
![]() |
![]() |
#4027 |
Premium
|
Isplati u smislu, da se isplati zahebavat sa time. Ne u smislu novcane isplativosti. Hoce li im to odgoditi dolazak neta, hoce li imati problema sa konekcijom jednom kada dodje, zezanje sa tehnicarima i slicnima, zvanje SZK... itd. Trazim takvu procjenu, tj savjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4030 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Vece brzine,uzeti jer je trenutno besplatan,za dostupnost moras zvati szk da ti provjere dostupnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4031 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#4032 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Jučer zvao t-com kaže da je dostupna najveća brzina na mojoj lokaciji i da nema potrebe mjenjat ovo govno od adb rutera kojeg sam imao do sad, al još uvjek je stara brzina 10mbs i nestrpljivo čekam tih 30 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4033 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4035 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4036 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo i ja maloprije zvao szk...navodno ce u roku od 24 sata prebacit. Vec sam na vdsl liniji (sa 10mbps) ...tako da javim stanje kad prebace brzinu. Takoder agent nije znao da postoji "turbo" opcija nego mi je nudija one obicne pakete brzine do 20mbps pa sam morao pricekat malo dok se nije raspitao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4037 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Također sam maloprije zvao. Na MAX2S paketu sa 10Mbit sam i moja centrala u centru (kod pošte za one koji su iz Ivanića) podržava VDSL. Zahtjev je podnešen (Turbo 30), aktivacija slijedi kroz 24 sata, ali ženska je rekla da mi ne treba novi router. Trenutno imam SX763, ADSL2+.
![]() |
#4040 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4041 |
Guest
|
istekali su te iz vdsla i ustekali u adsl, a nekom drugom dali tvoju paricu...bad luck |
![]() |
![]() |
#4042 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.speedtest.net/my-result/3994948203 ![]() expresno moram priznat ![]() Zadnje izmijenjeno od: afterburner. 18.12.2014. u 19:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4043 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Koji je od ta dva VDSL routera bolji? Ili ta kategorija nije primjenjiva u njihovom slučaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4044 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() Evo i kod mene proradilo... Ujutro došo tehničari stavio ZTE 931 umjesto SX763. ![]() Čini se da bi moglo još brže ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: msantic. 18.12.2014. u 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4045 |
Guest
|
lijepo, jel mogu ja sad trazit raskid ugovora ako mi ovo ne omoguce? ![]() |
![]() |
![]() |
#4046 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Wow, lijepo... bit će da je do jedini način za dobiti koliko toliko normalan upload za nas bez optike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4047 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
I kolko se plaća ta 30 Mbps? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4048 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4049 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To bi trebala biti zamjena za 10Mbps ADSL, ako sad imaš 10Mbps, onda te ne košta ništa više. Ja sam u utorak preko Fejsa podnio zahtjev, jučer mi stigao modem, ali još nisu aktivirali. Danas sam ih kontaktirao pa sam dobio odgovor da će aktivirati kada distributer potvrdi da je dostavio opremu.
![]() |
#4050 |
Guest
|
Ovo ide samo one koji su vec upiknuti u vdsl port |
![]() |
![]() |
|
|