|
![]() |
#181 | ||
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
1. DO KAD SU FAMILIJE SA DJECOM IŠLE NA UTAKMICE? 2. KOJI JE RAZLOG I OKIDAČ BIO DA SU FAMILIJE PRESTALE IĆI NA UTAKMICE? 3. Dali bi vodio ženu i djete na Bernabeu,Rim,Anfield na utakmicu da si tamo? 4. Kako to da u Splitu vode žene i djecu na utakmicu,viću da je baklajda nešto najlipše na svitu,a huliganska horda,kasapi jadrana i ostali zbog konfiguracije stadiona,mogu doć za 2 minute bez većih problema da pokolju starije,nemoćne i nejač? Dok ja u Maksimiru,moram sa Sjevera bacit se u rupu od 100m,preživjet,uzet "Kilimandžaro starter pack" da se popnem na zapad i da ugrozim tvoje dijete. Da se razumijemo,pametniji si ti od ovoga,ali ti ulaze floskule velikog tate u glavu. Usude se,usude se jer su familije 97' na partizanu sa navijačima zajedno,iz petnih žila,u transu vikale: UBI SRBINA,SRBE NA VRBE...i nosili noževe u gubici i sl. Zašto Split ima ljudi? Pito bi ESCa nešto,dal oni,njih 30.000 ljudi,žene i djece...sluša od Torcide govor mržnje i poziv na nasilje ili pjesmu Vlak u Snjegu? Ustaški simboli,južnjačke zabranjene zastave,rasno vrijeđanje u više navrata nego mojih posjeta zubaru,itd. Al bojim se njegovog odgovora,jer više s trollovima nemam šanse 1:1 bez da me isprovociraju svojom namjernom glupošću. Da skratim,2000 ljudi ima zabrane. Ljudi gledaju našmrkanog gazdu kluba kako dere majce,sjedi s arkanovim krvolocima,kune se jedne minute u jugu a druge viče da mu žele glavu na panju jer je hrvatina,vozi se u Bentlyu a kune se u 9000kn plaće. Kune se u svoj braniteljski status koji nema,laže narod da ne kuže pravilnik o sportu(sin menađer i to). Ljudima to,vjerovao ili ne,pogotovo onima iz ZG,smeta. Vama možda i ne dolje ne,nebih ulazio u razloge zašto. Ljudi su zgubili indetifikaciju sa klubom. Prije je klub bio od naroda,sad je od familije koja krvožedno ga crpi i neće odstupiti od njega jer im je to izvor para. Da nije nebi Maminja i brata bilo odavno tamo. Nekoć su igrali domaći klinci il u neku ruku bar hrvatski dečki,sad imamo golmana stranca,dva(tri,pardon) stopera stranca,lijevog beka i desnog beka strance,Ademija stranca,Sudanija,Fernandesa,Henrikeza,Wilsona i ostale. Moš dve momčadi stranaca složit od Dinama. Ljudi se nemogu sa time poistovjetit,nikako. I opet velim,ovo je priča sa zagrebačkih ulica,ne priča iz Rovinjske slastičarne. ONDA,morao sma ovo u DITu dodat. Ljude živcira jer konstantno krši zakon,što o ponašanju na sportskim borilištima,što privatno,ali zbog veza i bibera ostaje neokrznut. E to ti narod nevoli. Onda 250 milijona kuna,za koje je otvoreno lagao kod Stankovića da nisu korišteni za išta drugo sem stadiona...tih 250 miliona smo dali ja i mojih milion sugrađana,ne vi. Plaćam klubu,da ko njegov član,nebih mogao na stadion...ne zato jer imam sudsku zabranu. Već zato jer nisam poželjan u gazdinim očima. Trebam li napomenuti da na sve druge stadione u državi mogu ući ko gospodin? Ljudi te priče čuju...i zgadi im se naprosto. Zgadi. Osim toga,nekima je poznatoi da radim za jednu il dvije(po potrebi) sportsko-menađerske kuće neke tehnikalije i upoznat sam i zašto tolko stranaca u DInamo i kako transferi funkcioniraju. Vjerujte mi da je 80% stranca tu jer su nekom pare kapnule u džep a ne zato jer je engleski tip menadžera par lažnih puteva obavio u RI kod ljubavnice mjesto tekme gledat,nego zato kaj nekom para od kombinacije kapa u džep. Mogu nastaviti do jutra,NBA će ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 14.12.2014. u 01:02. |
||
![]() |
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Neka mi netko kaže jedan klub u top 10 klubova u Europi koji nemaju strance. Slažem se apsulutno. Trebaju naši dečki igrati. Eto prilike, treba dočekati malog Ćorića, opaliti mu navijači jednu dvije iza uha i nema van igrati. To su trebali i s Halilovićem, što ce on u Barceloni kad treba ići u Zaprešić ili u Koprivnicu. Eto rješenja, naši dečki igraju, nema stranaca, sve kvalitetno ostaje u Dinamu i super. Čekaj malo, pa nije li sličnu filozofiju imala Croatia? Ako me pamet dobro služi čak su igrali dobro u LP. Ali, opet nije valjalo. Hmm, zanimljivo. Zadnje izmijenjeno od: burmuz. 14.12.2014. u 01:36. |
![]() |
![]() |
#185 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Kad su zadnji put u HNL-u na dinamovoj utakmici izbio nered (pa makar i same baklje i petarde)? Zadnje kolo? Predzadnje, kolo prije toga? Cijelu ovu sezonu? Prošlu sezonu? Reći ću ti točno - prije više od 4 i pol godine kad je nastala kavga - i to na sjeveru. Gdje su roditelji s djecom od tad na stadionu? Jesu dolazili kad su BBB bojkotirali utakmice? Zašto dinamo ne može napuniti stadion (čak ni pola stadiona) ni kad se ulaznice dijele besplatno, ili za siboličnu cijenu od kunu-dvije deset? I to kad klub igra kvalifikacijsku utakmicu u europi - najvažnije do tad u sezoni po lijepom vremenu (znači tu otpada floskula - narod nema love).... Nudili su se milijuni u nagradnoj igri i ljudi nisu dolazili. EEEjjj dali je tu zaista nekakav huliganizam i nekakav strah razlog? OK - u slučaju da se ne složiš samnom i da tupiš da je strah od nekakvog fantomskog medijski napumpanog huliganizma - kako je onda jedan hajduk prošle sezone imao nekih 12 000 +/- gledatelja prosječno u jebenom hnl-u i 4-5 puta manjem gradu? U torcidi nema huligana? Ajde argumentirano odgovori barem na nešto. Očekujem floskulu "razmažena zagrebačka publika". Činjenica je da je klub MRTAV Stanovnike grada i bivše vikend navijače boli neka stvar za taj klub. Gledam te utakmice, dinamo neki dan zabija - i više ne osjećam NIŠTA (već godinama). Pitam se zašto uopće to gledam. Generacije su se otuđile, djeca navijaju za razne barcelone, realove, bayerne više nego ikad (što i nije neobičajeno) - al nije uobičajeno da ne znaju 2 igrača dinama nabrojati... Tko je kriv za to stanje u hr nogometu - navijači ili mafija? Klub u kojem se doslovce peru milijuni kn poreznih obveznika, milijuni eura na koje nije plaćen porez radi caka. Klub koji uopće nema sportski imperativ (uspijeh u europi), čija je jedina svrha postojanja privatni interesi jedne obitelji. Lako je tuđim kurtzem gloginje mlatit. Vjerojatno jedini klub u svijetu kojem je trener nužno zlo. Bitno je samo da se vrte razni igrači (lova), najbolje 10 svake sezone (i na zimu "sporazumni raskid"). The more the merrirer. BTW "legalne" crne liste odjednom, nakon silnih problema s navijačima ove jeseni odjednom misteriozno nestale ![]() Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 14.12.2014. u 02:03. |
|
![]() |
![]() |
#186 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma sve je to povezano. Od Mamića nadalje. Ali ja govorim o običnim ljudima koji inace idu na zapad. Jednostavno im se od toliko sranja vise ne ide. Mozda zbog Mamica.Ja sam pitao zasto obitelji sve manje idu na tekme sve ostalo je politika i neslaganje s istom. Podrzavam Troublea u svemu sto je rekao u vezi politike njegovog kluba,osim u vezi stranaca jer nema dobrog kluba bez stranaca. Jednostavno nema. Ali opet pitam zasto obitelji vise ne idu na tekme s djecom. Jedini odgovor od Zagrepcana sam dobio da ne zele. Jedni jer su se odvikli polako godinama ne ici a drugi ne zele djecu blizu sranja ma kako mala bila. Ne ulazim u sukob navijaca i mamica. Sto se torcide tice, tamo su huligani razbijali rivu nakon pobjede ili poraza,svejedno. Imam i tamo familiju pa su stavljali drvene poklopce na stakla dućana. I oni su svi Hajdukovci pa opet sve slabije idu na tekme. Razlog? Huligani. Ne zanima ih stanje stadiona i svi su protiv uprave jer su nesposobni. Nemaju Mamica koji hara ali ni tamo nije dobro. Muz od sestricne je torcidas sve manje ide. Ne da mu se ulaziti u sukobe jer ima 40 i vise godina i djecu. Kuci navija kao da je tamo ali eto,kuci je. Eto opet razloga. Moji u Zgu svi gledaju na telki i ne propustaju nijednu od Dinama. Nece na stadion. Razlog ? Sranja. Jbg, meni govore tako oni sami,zasto bi sumnjao u njihove motive I ne,slasticarnice u Rovinju ne rade zimi pa pričamo u restoranima. |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Pun stadion je bio i protiv Malmoa (35.000), jedva sam se zgural na sjever... 8. mjesec 2011.. kvale za ligu prvaka. A i cijeli tal ciklus LP je bio pun (nešto manje na Lyonu), karte su išle u paketu za domaće utakmice.
#189 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo ti Bruno odgovor vikendasa koji je vecinom ak je bio, bio na zapadu. Zadnja tekma na kojoj sam bio je mislim bila protiv Werdera u 4.pretkolu lige prvaka ako se ne varam, jer tad je jos donekle bio gledljiv nogomet iako su vec tad bili ilegalci ala onaj carlos i slicni. I mislim da je tad bio krcat stadion. To je bilo 2007-e, sad sam guglao, znaci otad ja nisam bio ni na jednoj utakmici dinama, eventualno bi otisao rijeku gledat samo u Europskim tekmama, hnl sigurno ne. Al uredno sam svake godine na kutiji sibica, pogodi zasto ![]()
#190 | |
Premium
|
Citiraj:
Zašto si se veselio igricama koje ti ne netko spržio na CD, ili kad si kupio novi Nintendo ili kad si dobio svoju prvu plaću itd. Koliko se veseliš tome danas. Pa ne baš previše, je li tako. To se zove odrastanje i mijenjanje afiniteta. Volim ja Real brate i kupujem svašta od njih i imam iskaznicu i plaćam članarinu i sve je to super, ali ne živim ja to. To je zabava i točka. Barem je to moje neko životno gledište. |
|
![]() |
![]() |
#192 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Sve dok Mamić nije u pritvoru gdje mu je i mjesto,nadam se da GNK neće dobit ni lipe više poreznih obveznika,ni stadion... Da se nije kralo,danas bi taj isti stadion izgledao bomba,da je barem 10% od 800 mil. ulozeno u isti. Tvoje razmišljanje vezano za ovu temu graniči s apsurdom,ludilom. Odoh iz ove teme jer ne mogu ni slova više pročitat šta "esc" piše. ![]()
![]() |
#193 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
S obzirom da je trenutno prosjek gledatelja 3k (i to samo zato jer Maksimirski gazda plaća frakciji navijača da dolaze na stadion i podržavaju ga), koja je onda svrha gradnja novog stadiona ? Osim da si neki uhljebi pri gradnji spreme još i određenu svotu love u džep sa raznoraznim malverzacijama ? Skužil bi svrhu gradnje novog stadiona da je kapacitet 15k i da su sve utakmice rasprodane 5 godina unaprijed, ali ovak ?
![]() |
#194 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
to što grad daje dinamu se njemu itekako vrati kroz poreze,turizam itd. |
|
![]() |
![]() |
#195 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Esc, jel zivis ili si ikad zivio u zagrebu? Vjerujem da nisi, stadion je isto ruglo vec 20 godina, jedino sto se promjenilo je jednom travnjak, i one famozne stolice koje su propale brzo od kise. I semafor brijem na jugu je dozivio redizajn.
#196 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ovaj esc je fakat vrh trollanja ![]()
![]() |
#197 |
Lynnfield
|
pa zato i kažem,bolje napravit novi moderni stadion |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
|
Nema love za stadion u ovoj siromašnoj državi. Točka. Ja sam do Ludogorca (kad smo dali gol za prolaz u 97. minuti) išao na utakmice. Od 78. sam išao na utakmice, skoro 35 godina. Tu tekmu sam bio na zapadu i zajedno s kumom sam se digao na poluvremenu i otišo nastavak gledat u Kocku (kafić u Maksimirkoj, ako netko ne zna). Zašto? Radi trovačke atmosfere gdje dinamovci navijaju protiv Dinama. A ja uz svo razumijevanje svih zaraćenih strana ne mogu slušati da netko druka protiv mog kluba, pa kakve god argumente imao. Od onda Dinamo gledam na Max tv-u. Ne kisnem, ne smrzavam se, pijem pivo koje oću, j...m mamu kome hoću... Bojim se da je takvih ko ja sve više.
#199 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Je slažem s tobom Mljac, i ja sam prestao ići na Gradski Vrt iz istih razloga.Ona šaćica majmuna hebe mamu svima kojima treba i ne treba, kisnem ,nema piva, nogomet nikakav(manje bitno), nisam siguran djecu povesti sa sobom(o istoku pričam na zapad mi se ne ide iz drugih razloga). A što se tiče ovih majmuna koji sebe nazivaju navijačima neka pogledaju kako je u Engleskoj, npr.Liverpool,klub u kurcu, svi su protiv trenera i predsjednika ali su i svi na stadionu i navijaju za svoj klub,a poslije tekme kažu šta misle jer klub i igrači i igra nemaju veze sa majmunom koji sjedi u loži. |
![]() |
![]() |
#200 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam, ja sam i dalje skroz sjeban kad Dinamo loše odigra i izgubi. Stara budala od 50 godina se osjeća jadno jer je Dinamo izgubio! Da takav osjećaj prema Dinamu imaju današnje generacije bilo bi i navijača. Mamić je tu potpuno sporedan lik. Jer bilo je tu koje kakvih Šajbera, Canuga, i koje kakvih drugih mutnih likova, ali navijali smo za Dinamo, i samo je Dinamo uvijek bio bitan.
![]() |
#201 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
ovdje na forumu se većina veseli kad dinamo izgubi |
|
![]() |
![]() |
#203 | |
Premium
|
Citiraj:
A na stadion ne idem radi prije navedenih razloga. Mamić je zadnji razlog jer mi stvarno u životu niš ne zači. Nije on Dinamo. Dinamo nema vlasnika, gazdu, tatu, šefa, cara. Dinamo je Dinamo.
![]() |
#204 |
Premium
|
Kladio bi se u lijevo jaje da, kad se Mamić makne, na tabeti bude netko drugi. Takva sorta, moraju imati neprijatelja. Jučer Canjuga, danas Mamić, sutra Pero Perić. Inače, što bi sa životom, isti nema više smisla. |
![]() |
![]() |
#205 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Svaki od nas bi potpisao 3. HNL i čist početak od nule. Nema tih trofeja, ligi prvaka koja mogu izbrisati sramotu. Nema tog uspjeha koji moze opravdati nepostenje. Navijati za ovakav klub nema smisla, jedini razlog zasto zadnjih par godina odemo na utakmicu je prkos i inat, i mogucnost da se cuje nas glas. |
|
![]() |
![]() |
#206 | |
Premium
|
Citiraj:
Jasno mi je da živimo u korumpiranoj državi sa nepoštenim odnosila u društvu, posljedično i u sportu. Ali ovo stalno traženje svega u Dinamu kao nepoštenog mi polako liči na teoriju "ameri nisu bili na mjesecu". Kad Mamić jednog dana skupi krpe iz Dinama, garantiram da će se naći neki novi talent kojeg će tribine mrziti i koji će postati važniji od Dinama. Zašto??!
![]() |
#207 | ||
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#208 | |
Premium
|
Citiraj:
Kakva je Dinamo organizacija? Tko tu koga? Ja sam član, za koga ću imati priliku glasati? I odakle su ti za koje glasamo pali? Koje su onda njima nadležnosti? Čija je momčad? Čiji je stadion? Ma kaj to meni treba? Ja navijam za Dinamo, dosta mi je ovih nabrojenih sranja i na poslu, ne treba to meni!
![]() |
#209 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
|
|