|
![]() |
#31 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
ali imao je on u proslosti svoju redovitu kolumnu, barem nekoliko brojeva u nizu, pa necu valjda morati ici udisati prasinu i traziti te brojeve? Ocigledno je imao nesto recentno pa mi je to zapelo za oko i dalo dojam da je i dalje kontinuiran sa kolumnom :confused: No i dalje, steta sto ga nije zanimalo pisati o MAC-u, imao je sto za rec. Doduse, nisam siguran jel on uopce vise i koristi Mac ili je skroz skliznuo na PC? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() Zapravo jos veceras screenove... : pirate : ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
brdo ekipe na osx86project.org forumu pljuje na Athlone XP, koji nisu losi procesori, ali eto nemaju podrsku za SSE2/SSE3
![]() |
![]() |
#34 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo samo da se pohvalim kako sam i ja uspio staviti OS X! zasada je samo proradio na laptopu, ali OS izgleda fenomenalno! Mislim, dizajn sucelja je fenomenalan, uzasno je jednostavan i brz..... stvarno, naj pohvale! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
rEaL GanGsta !
Datum registracije: Jun 2005
|
sada sam stvarno zapeo i ja za to cudo, izgleda fenomenalno, ali mene mami to sto govorite da je glatko i brzo !!! :burn: Sad vidim da je najtanji podrzani popis hardvera kod grafickih kartica ? Ako se ne varam ! 6800GT jel bi se dalo to osposobit??
![]() |
#38 |
-
Datum registracije: May 2005
|
Hoce li to radit u Nforce3+ATI kombinaciji? Procesor podrzava ss1/2/3 i 64bitne ext. Ima kakve koristi u OSX od 64bita? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
rEaL GanGsta !
Datum registracije: Jun 2005
|
Molim lijepo... pa ljudi sta ne odgovarate ? ![]()
![]() |
|
|