|
![]() |
#5672 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pa da možda prođe i manje wata (400?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5676 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Molim za vašu pomoć, imam Thermal Master napajanje od 450W koje je došlo s kućištem te kad igram grafički zahtjevne igre čujem iz njega nekakvo krckanje, čim prestanem igrati i izađem iz igre sve je onda ok. Znači, pitanje je što sad raditi, ako trebam kupiti novo što mi preporučujete, računalo je pod moj komp. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5678 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Vjerojatno ovaj :http://www.coolermaster.com/powersup.../thunder-450w/ Ako je taj ne vidim da ne bi držalo tvoju konfu,koja inače sve skupa troši ko upaljač.GPU cca 55W,CPU 65W...To sve skupa drži kvalitetno napajanje od 350W. Vjerojatno je riječ o situaciji kao i kod skupljih napajanja koja počnu cvrčati,zujati i sl.Prati još malo kakva će ti situacija biti,pa ako strahuješ prodaj tog CM-a i kupi novo.
![]() |
![]() |
#5681 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače da nešto nije ozbiljno uredu sa napajanjem već bi se gasilo pod opterećenjem.Koliko je staro?
![]() |
![]() |
#5682 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5683 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5684 |
Premium
|
Da, napajanje je u kompletu s Cooler Masterovim kućištem. Tražio sam na internetu moje napajanje ali nigdje ništa, jedino neke informacije postoje na ruskim stranicama što govori da je rađeno za istočno tržište. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5685 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
jedno brzinsko posto se nekuzim bas, koje je napjanje "bolje" generalno ? FSP ATX-350PNF ili Enermax EG475AX-VE(G) ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5686 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#5687 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5688 | |
Premium
|
Citiraj:
VS Series™ VS450 — 450 Watt Power Supply Molim vaše mišljenje i savjet da li bi bilo dovoljno za moje računalo pod moj komp. Ako ne, koje onda savjetujete a da nije preskupo. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5689 | |
Premium
|
Citiraj:
Napajanje Corsair CX 430W kupljeno u linksu 22.4.2013 (Jamstvo 36 mjeseci) 200kn Radi se o kolegi chingyos
![]() |
![]() |
#5693 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Potpis na Frippera Moj kramp traži 318W u Furmark bloatwareu, manje je "diskača" nego u tebe, ali imam 4 venta i non OC 95W AMD FX6300 odron ![]() BTW http://www.pohrani.com/?34/Cw/MW2YHt...min-furica.jpg
![]() |
#5694 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 27.11.2014. u 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5695 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ovo je neka starija free verzija (1.8.2 iz 2010 ![]() BTW Po testovima na netu (baš za ovaj moj model) temperature su standardne, tj. malo veće jer je grafa u kejsu, a ne u open setupu. Također 15.11. u Splitu je bilo bar 5-6 stupnjeva više sudeći po "history weatheru". U igrama je to sve mirno i hladno pa ne brinem za ovaj "Furodron" ![]()
![]() |
#5696 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Gledam malo napajanja po nabavi, ovo drugo mi se čini ludilo: http://imagizer.imageshack.us/a/img537/1577/8nuBQc.jpg ![]() Btw, trebam preporuku napajanja koje će pokretati g3220 uz njegovu integriranu grafiku i ssd, dalke cijeli sistem pod loadom manje od 150W. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5698 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Nekako mi se čini da će ova hexa biti taman. Ima i lufta za neku mid range grafu ako se pojavi potreba kasnije. Hvala kolega! ![]() BTW. Ima li koje od ovih nama dostupnih napajanja da gasi ventilator pod niskim opterećenjima? Zadnje izmijenjeno od: Pawzilla. 01.12.2014. u 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5699 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ekipa trebam preporuku za modularno napajanje do/oko nekih 1000kn. - Mora bit modularno (pozeljno sa sleevanim kabelima) - Aktivno - Da nije bas bucno - Sto duza garancija - Bar 650W (da mi poslije ne bude malo ![]() Napajalo bi "Moj komp" + jednog dana eventualno dodatnu grafiku Ako moze i procjena za trenutno napajanje link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5700 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
http://www.nabava.net/search.php?tp=...+flower+leadex Mada ne treba ti tako skupo napajanje za SLI, iako ovo gore psu je čista pobjeda |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|