|
![]() |
#961 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#962 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Platio sam ga 24 eura s Amazona, plus još poštarina do mene i za uslugu dao jer Amazon ne isporučuje u HR proizvod. Ima ih i na Ebayu ali kolko sam skužio tamo su mahom korejski koji imaju rupicu u gornjem kutu. |
|
![]() |
![]() |
#964 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#966 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#967 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Hvala na pomoći dečki ![]()
#968 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Kontaktirao sam agram servis u vezi nexusa 4,kazu da je potreban pravilno ispunjeni originalni LG jamstveni list i da se s tim ostvaruje garancija Znaci treba kontaktirati prodavaca da ispuni jamstveni list s pravilnim IMEI kodom |
![]() |
![]() |
#969 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Bio s frendicom u Vipu uzela G3. Prilično je loše čujem na normalnim pozivima i to ne samo ja. U postavkama nema opcije enhance call quality ili šta već. Ima netko ideju? |
![]() |
![]() |
#970 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni se cura zali da me losije cuje od kad imam G3, s ostalima ne pricam toliko pa ne znam ![]()
#971 |
Premium
|
Ameri ga naravno vraćaju dok ne nalete na dobar koliko sam vidio... Imam ja neki noviji SIM pa ću probat s njim kako radi. Moj G2 korejski je imao opciju za bolju kvalitetu poziva ali mislim da je s update-om to nestalo. |
![]() |
![]() |
#972 |
Premium
|
Ja za sad nemam problema sa time na G3. Kupljen je u Tele 2 ali je HT kartica unutra. |
![]() |
![]() |
#973 |
Premium
|
Malo sam se zeznuo, imam i dalje tu opciju na G2 kao i ona na G3. HR meni kod nje,te se zove poboljšivač glasa koji je bio uključen te ga je isključila i možda je malo bolje. Čitam drugdje da treba isključit "Voice privacy" ali to ću kad budem mob imao u ruci pa javim kako je prošlo. |
![]() |
![]() |
#974 |
Premium
|
Čekaj nisam skontao sad, jel to treba uključiti ili isključiti, taj poboljšivač glasa ?? |
![]() |
![]() |
#976 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#979 |
Fresh Juice
|
Mogu ti dat. Samo, ti si u Osijeku? Više se isplati naručit ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Planiram možda preći sa G2 na G3, ali me prvenstveno zanima kakva jer razlika u bateriji, vidim da na G3 kraće traje, pošto mi je baterija bitna, nebi baš s konja na magarca u tom pogledu. Iskustva tko je imao oba uređaja? |
![]() |
![]() |
#981 |
Fresh Juice
|
Nema ti razlike. Bilo je prije kad nisu ispeglali soft, ali sad i nije neka razlika bas. Mrvica mozda, no neznatno. Ali ako prelazis samo zato tek tolko da predjes ne isplati se. Ak je bitan ekran onda da. |
![]() |
![]() |
#983 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
G2 ima bolji SOT, mozda sat vremena. Ispod 4h se ne dobije skoro nikad, kak god zahtjevan dan bez igranja. G3 kod zna bit i ispod 3 i pol sata za zahtjevne dane. WIFI, standbuy i ostalo je slicno i jako dobro na oba. Oba mogu trajat i drugi dan ak ih se ne kuri.. |
![]() |
![]() |
#984 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#985 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Imao sam g2 32gb i g3 32gb, nakon par dana usporednog koristenja g3 sam prodao. Meni je baterija trajala osjetno krace nego na g2. Neku razliku u samim performansama nisam oajetio, jedino na g3 je ekran "zivlji" i fotic nesto bolji tj. brzi. |
![]() |
![]() |
#986 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mene lagano poceo zivcirat recent apps bug. Pojavio se nadavno nakon zadnjeg updatea. G3 je prezivio i prvi pad u Ultra fitu na plocice u svalcioni. Ultra fit se odvojio al mob je super sletio nakon stoga je u prvom udaru zastitio ultra fit tak da mu nije nis. Zastitno staklo je isto citavo. Ima samo jednu ogrebotinu na srednjoj tipki od prije i nis drugo nakon dosta mjeseci.. |
![]() |
![]() |
#987 |
Fresh Juice
|
Na koji bug misliš za recent apps? |
![]() |
![]() |
#989 |
Fresh Juice
|
Nemam taj bug. Koristio zadnjih par dana stock i nisam primjetio a danas sam se prebacio na AndroidNow HD 4.0 i savršeno radi. |
![]() |
![]() |
|
|