|
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Vlasnici G3, jesu li price o cestim pregrijavanjima telefona (ne govorim o visesatnom igranju zahtjevnih igara, vec o normalnoj upotrebi - youtube, surfanje, fotkanje i sl.) pretjerane ili problem uistinu postoji? |
![]() |
![]() |
#933 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#934 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#935 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Imati će. Rocky štanca protectore čim bude skupio cca 2000 upita i onda naštanca 1000 komada jer mu je to ulazni minimum. Od njega uvijek kupujem i imam već 40tak trgovina sa njime, što sebi što drugima pa sam ga jednom pitao za neki mob. Tad mi je rekao ove brojke. Za puno mobitela nikad na kraju ni ne stavi u ponudu. Eto, mali OT ali čisto da imate info kako čovjek radi. |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#937 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Nema nikakvog pregrijavanja i slicnog. To su price od kad je G3 dosao, mozda je imao kakvih musica ali mogu ti reci nakon 3 mjeseca sto ga imam da radi odlicno, bez greske.
#938 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#939 |
Fresh Juice
|
Pitao sam Rocky Mobile i kaze da ce za tjedan dana biti dostupna. @xulos - od tog proizvodjaca sam bio narucio za Nexus 5 i uputa za stavljanje je bila da se koristi voda. A protectori su gumeni. Ne bi vise nikad uzeo od njih. |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
#942 |
Fresh Juice
|
Stigao mi Spigen slim armor i bas nije tako slim kako sam mislio ![]() Case je dobar, no meni debel malo. Morat cu se priviknut na to i da su tipke slabije dostupne nego. Bas su u rupi velikoj tipke. |
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Ako narucim ovaj nexus 4 s mobicityja, jel imam pravo na garanciju u RH? Zvao sam LG i kaze zena da misli da nema garanciju ovdje jer je refubrished ali da provjerim u agram servisu,ali kako to vec obicno biva, ne mogu ih dobit |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
to me i odbilo od kupovine kod njih koliko god bili povoljni.... Izričito piše da oni servisiraju, a kad pogledaš uvjete garancije malo me uhvatio smjeh, kod nas su lihvari ali ovi su ajme ajme... |
![]() |
![]() |
#946 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Bolje ti je da ga uzmeš s oglasnika (1800-2000) se kreću ili s Mobicitya 16GB je 2300kn 32GB je 2500kn Gledaš cijene bez VAT-a na Mobicityu. |
|
![]() |
![]() |
#948 |
Fresh Juice
|
Kamera je dobra. Mene je odlično bila služila svrsi. Baterija ti izdrži cijeli dan. Pošto si gore pogledaj cijene u Mediamarktu i sličnim dućanima. |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ak misliš žešće koristit mob, onda ti N5 ne bu doživio večer, odnosno trebat češ ga punit dva put na dan... A za umjereno korištenje izdrži jedan dan, naravno ak pripaziš.. Baterija mu nije jača strana i to je jedan od razloga zakaj sam ga prodao... Fotic je ok, sve dok ima svijetla, nakon tog se već vidi šum na slici.. Najveći aduti su mu performanse, dizajn tj ergonomija uređaja i AOSP.. |
![]() |
![]() |
#951 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Izdrzi baterija i 3 dana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Fresh Juice
|
A 4 sata SOTa će dobiti. Uz igranje sa softom može i više. Kako mi je Spigen slim armor predebel case odlučio sam se i naručio sam službeni LG Slim guard. Case zamijeni poklopac od baterije i ide skroz oko ruba. Maksimalno je minimalan i manji case ne postoji ![]() Evo kako izgleda u praksi: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=172 Javim dojmove kad stigne. |
![]() |
![]() |
#953 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
#954 |
Fresh Juice
|
Svaki LG mobilni uredjaj kupljen u EU vrijedi garancija kod nas. Mozete pitat Agramservis putem maila, na fejsu ili pozivom i dobiti potvrdni odgovor. Samo pitanje jel ti refurbished dolaze s garancijom uopce. |
![]() |
![]() |
#956 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#957 | |
Potato
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
![]() Izgled i feeling u ruci su odlični. Tekstura je malo hrapavija od čistog back covera tak da je rizik od ispadanja iz ruke malo manji. Možda je malo puno dati ~90kn ($10 + $5 shipping) za običan skin, ali mi nije žao ni lipe. Preciznost izrade je nevjerojatna, ni milimetra lufta nema oko kamere ili zvučnika, a sastrane ide skoro skroz do ekrana (ostane malo one srebrne lajsne vidljivo). Dosta sam pažljiv kod rukovanja sa mobom (u cca 4. god korištenja mobitela sa većim ekranima, nijedan mi nije ispao iz ruke), tako da sam se ipak odlučio uzeti skin koji, ruku na srce, ne pruža baš neku zaštitu od pada na pod, ali meni je bitno da se uređaj ne ogrebe prilikom normalnog korištenja. Naprijed Orzly tempered glass, otraga skin i meni dosta. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Dečki, ne mogu naći jedan podatak za mob pa bih vas zamolio za pomoć. Znam da postoji kod koji upišeš u brojčanik kod poziva kako bi provjerio jel ti mob otključan na sve mreže. I sad to trebam pronaći za Lg optimus L5, ali mi ne ide za rukom. Za Samsunge sam relativno lagano nalazio ali ovaj ne baš. Hvala unaprijed
#959 |
Fresh Juice
|
@T0m3K - koristio sam i ja te skinove, od Slickwrapsa al fora su mi ovako no dopi*de brzo ![]() @explorer 4 - probao 2945#*71001# ? |
![]() |
![]() |
|
|