|
![]() |
#3811 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3812 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
T-Scum mi naplatio cijeli mjesec, makar sam uslugu imao samo 3 dana. Preko telefona mi je tip rekao da se mogu žaliti, i da će mi račun biti 16.60kn, što je prihvatljivo. Od 3.9. sam na Iskonu i ne želim platiti nešto što nisam koristio. Javim kako je prošlo, ali mislim da nebi trebalo biti problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3813 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Mogao ti je odmah reci da platis samo tih 16.60 kuna, barem su tako meni bili napravili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3814 |
Guest
|
nemogu ti naplatiti uslugu koju ti nisu isporučili. |
![]() |
![]() |
#3815 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Yup, platio 16.60kn, čekam samo povratnu iz Zagreba da su odobrili prigovor. Ostatak im i ne planiram platiti - ne mogu mi ionako isključiti uslugu koju nemam kod njih. Još mi tip na blagajni posprdno kaže "mi ćemo uskoro nuditi optiku za male novce, bolje da si ostao", a moj odgovor je bio "da ste u 2 mjeseca znali tako fino komunicirati, dati mi postavke za VOIP koje sam od Iskona dobio u roku 2 dana, i da ne lažete sa optikom *flat* od 200GB, možda bi i razmislio". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3816 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#3817 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Tak da... Nema svetaca u tom poslu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3819 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Odakle 6 TB? ![]() Prelistao sam cijelu specifikaciju i cjenik i nigdje se ne spominje limit, nema cak ni "fair-use", nista. Ili sam corav ili pise u nekom drugom dokumentu.
![]() |
#3821 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3822 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3823 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3825 |
Guest
|
cek netko se stvarno buni na "limit" od 6TB? |
![]() |
![]() |
#3828 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
da, jer to nije fkn flat. nek promjene ime u 6tb i sve ok. meni ne treba vise od 100ak gb mjesecno, al ima ljudi kojima treba i koji placaju "flat" i sad bi se mogli neugodno iznenaditi kad dobiju racun. oni ce taj limit spustati u buducnosti, to ti garantiram. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3829 | |
Guest
|
Citiraj:
kome to treba 6TB ![]() to im je valjda verzija fair use policy-a Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 16.10.2014. u 10:16. |
|
![]() |
![]() |
#3830 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
korisnik sam max adsl flat već 7 god. dakle nemam ugovornu obavezu. dali se limit od 6 GB odnosi i na mene? zvao sam T-Com, ali zbog blesavog sistema automatiziranih odgovora uopće nisam mogao doći u kontakt sa živim bićem da bih od njega dobio odgovor na gore postavljeno pitanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3831 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3832 |
Premium
|
OK, 6 TB je pun k...., ne iskoristim na 4 Mb vezi ni frtalj od toga, samo me tjera u ludilo da mi uvaljuju muda pod bubrege ne obavjestivši me, te da mi prodaju nešto što nije onako kako je deklarirano, odnosno flat. kad sam se odlučivao za provajdera usluge, njih sam izabrao upravo iz razloga što je bila stvarno flat usluga, bez fernes usađe sranja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3833 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ti uvijek moraš bit moralist? ![]() ![]() Kako kolega reče, poanta je u tome što to onda nije flat rate. Jasno da nitko normalan nemre natući toliko, ali da imaš seedbox recimo, vrlo lako 6TB pretućeš za up and down, znam iz iskustva. Poanta priče je false marketing. Onda bi barem FLAT trebao imati * i dolje objašnjenje kako je to 6TB u biti. Dakle netko ti kaže da imaš nešto beskonačno, ali u biti imaš 6000. Flat rate je flat rate, dakle cuclaš do besvjesti mjesečno, znači da teoretski mjesec dana ti ide max promet gore i dolje, nitko ti nema šta blokirat. Sa ADSLom teško 6 TB u mjesec dana, ali sa optikom koja je puno brža je izvedivo. Samo upogoni seedbox sa RSS funkcijom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3835 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3836 | ||
Premium
|
Citiraj:
čak i da je tako kao što ti kažeš, nek stave zvjezdicu i u nju upišu "nesmete imati sidboks da biste preko njega krali..." kajgod. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 16.10.2014. u 13:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3837 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3838 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
I uostalom,.zašto bi bio lopovluk seedati i skidati Linux distre? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3839 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3840 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() kazem da u 99% slucajeva, mozes zakucati 6TB samo sa transferom sadrzaja koji nemas pravo posjedovati na taj nacin (da se blaze izrazim) ![]() a evo izgleda da tih 6 tb znaci izracun brzine kod 20 mbita, koliko znam optika je FLAT |
|
![]() |
![]() |
|
|