|
![]() |
#31261 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja cu vam imat hobi jadranskih s krka uskoro. Navatano je cca pol tone u 2 mjeseca samo trebamo razdvojit i restačima isfurat. Prijateljska cijena za PC-E ekipu ![]() Ja sam crni od sipe,frend je hobu salatu manđao |
![]() |
![]() |
![]() |
#31262 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Konacno dobar grah doma. Ubio sam se posteno.. http://www.pohrani.com/f/3i/kE/4WOv6...1014162237.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#31264 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31265 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Dajte nemojte čovjeka (Magarca) grditi. Ajde još nekak za papar al' tijesto u grahu nije nikakvo svetogrđe, dapače ak' se kuha paštafažol onda je to. Ja npr. u svaki grah stavljam žutu mrkvu i malo octa na kraju.
![]() |
#31266 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Tjestenina - savršena stvar u grah. Moj pokojni djed je to zvao forbiks ![]() Obzirom da ne volim jesti vruću hranu, nakon kaj je ćušpajz gotov ubacim tjesteninu da ohladi jelo, a uz to i okusi savršeno pašu. Plus što, kad skuhaš tjesteninu sa strane, tko to ne voli ne mora ni stavljat u grah ![]() Ja se malo igram s potencijalnim dodacima za ćušpajze i zapravo skoro sva jela, jer ih skoro sve zaljućujem ![]() ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 14.10.2014. u 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31270 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma paštafažol radim po difoltu maltene... prvo solo grah rokam, a onda kad vidim da je kanta pri kraju ima malo razrijedit sa tjesteninom bikoz više dana ima papat grah ![]() stavljam i u ričet i kad je grah i zelje, nema pravila. isto tako mi je zakon i chilli con carne pa onda tjesteninu uvaljat nutra, pogotovo kad pretjeram sa peperončinima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31271 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Uz chili con carne još i kuruzu stavim za uvaljat unutra, makar meni moji zagorci vele da je kuruza za svinje, meni paše ![]()
![]() |
#31273 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
U grahu, i još ponegdje, meni odgovara ta ljutina na kiselo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31274 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31277 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Žderonje će sigurno znati...gdje kupiti kvalitetno vino na litre? Ovo čudno vrijeme nam je srezalo urod grožđa ove godine, pa će samim time i biti manje vina, a to znači krpanje rupe tuđim vinom ![]() Pošto radimo bez ikakvih kemikalija, dodavanja šećera i sl., tražimo da bude rađeno na jednako kvalitetan način, tako da ove velike vinarije otpadaju u startu. Najbolje privatno kod nekog. Cijena nije problem, ako je kvalitetno. Preporuke mogu i na PM.
![]() |
#31278 |
Moderator
|
ja ti uzimam u lokalnoj vinariji točeno, a on pak uzima od nekog čoveka iz jaske ako sam dobro ulovio... vino skroz korektno i ima brijem graševinu, rajnski rizling (njega uzimam) i crno mješavinu ne znam koja je ali je stvarno fino, a inače nisam baš ljubitelj crnog... dok ljubitelji crnog su počeli kod njega uzimat. bijela su ono ~20kn, crno ~25k ne hvataj me sada za riječ i ovako ono od oka ajmo reć da bi vino bilo negdje u klasi 50-70kn butelja. jedino ako ti nije problem potezat do ferenščice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31282 |
Moderator
|
bio danas u http://www.panasia.hr/ koji mi je kvart do (thnx bugica za preporuku) i pokupio: ![]() e ako ovaj put neće biti barem na tragu onoga kaj mažem u mr. chenu onda mi se ima ubit. inače ovo nije juha u vrećici, potrebno je meso, povrće i razmućeno jaje (između ostalog), ali ako bude barem blizu onome po restoranima onda će se ova vrećica koja je za 4 serviranja jako brzo pretvoriti u serviranje za jednoga ![]() inače idite tamo ako imate imalo interesa te zahtjeva za takovim začinima jer su cijene od malo jeftinije od supermarketa do LOL jeftinije. dućan je onako fajn velik za dotičnu tematiku i samo ću reć jedno kao referencu - kikkoman sojin umak od 1l je 69kn, a pokraj njega neki na hijeroglifima u staklenci 19kn. nuff said. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31283 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Ja i nisam žderonja, za ručak klasika kuhana junetina, pire paradajiz sos (dugi niz godina smo radili sos vrhnje, hren itd. pa nam se ovaj omilio), naravno juha sa griz noklicama za uvod. Ne znam kako se zove objed sada oko 18 sati, ali sam se pomazio sa (od kuda mi sve to u ova vremena) kulenovom sekom (Ferbežar, ako se ne varam, sada je i na Dolcu, dobro) koziji sir Moravec (nije kao do sada, suh jako, vjerojatno ne ide prodaja) i home made ukiseljene ljutike. Uz to me lijepo gleda Đakovački rizling |
![]() |
![]() |
![]() |
#31284 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas grah s kobasicama na Sljemenu. Pao je na vikovcu gore i mogu reći da je bio dobar grah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31285 |
Guest
|
Foodness rula, kao i panasia ![]() |
![]() |
![]() |
#31287 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31288 |
Moderator
|
ja je delam po ovom receptu - http://www.coolinarika.com/recept/sa...vo-karapandza/ maznuo ga karapandži kada je vodio akademiju na masterchefu. sad mi se jede sarma. i grah. ![]() idem delat minestrone juhicu pa ćemo okinit koju slikicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|