|
![]() |
#38672 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Mislim da se na ovakvim turama svi mi zacrvenimo, neovisno o suncu ![]()
![]() |
#38674 |
Guest
|
treba mi prednje svjetlo za bicikl, ima li netko iskustva sa ovakvima http://www.ebay.com/itm/NEW-240-LUME...item338f432dda jel dobro svjetli, jel traje, jel se dobro drzi na volanu, koliko brzo pojede baterije... gledam odmah uzeti i baterije http://www.ebay.com/itm/12-x-AAA-3A-...item51c28c6c08 ili mozda bolje uzeti punjive http://www.ebay.com/itm/12X-AAA-3A-1...item2ec8d14d89 kako drze punjive vs single use ![]() |
![]() |
![]() |
#38676 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Muski |
![]() |
![]() |
![]() |
#38677 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Oce netko popodnevno sljeme sutra?
![]() |
#38678 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Bas je dobar i video i izlet na Vaganski. Jedan od mojih todoova. Mada mi se cini da je bicikl na toj turi samo smetnja i visak, bar u mom slucaju. Ja cu to pjeske. Mozda bi trebalo malo urgirat kod tz u mjestima bar ovih planina uz more, da se naprave staze singlice, pogodne za bike. Svi oni misle da su nama dovoljni makadami a Svicarci bas na tim singlicama drmaju pare u turizmu. Stalno se ionako prica o produljenju sezone. Velebit pa spust u hotel na kupanje u morskoj vodi u bazenu i plodovi mora. Bas dobro zvuci i za jesen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38679 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Kako sam suradivao s par tzova po tom pitanju, ogroman problem su zadrti načelnici općina pod kojima je tz ustrojen. Bez vijeća ne ide nista, a oni idu do te mjere da je jednoj tz podno Biokova zabranjeno cak i na široke makadame staviti na table da su to biciklističke staze nego idu table na kojima je to kao pješačka staza... Jap, 30km šetanja po makadamu, turisti žude za time. A tek kad je taj dio prirode nacionalni park, park suma ili nešto što ima nekoga tko upravlja time malo revnije od HŠ onda si tek sta na mrtvu točku i ne možeš se maknut dok su ti redneckovi (odnosno u mojim slučajevima su većinom plavi, a ne crveni) tu... Da se vratim na prije 2 godine kad je bilo riječi da ce se napokon realizirati biciklističke staze u Splitu koje su bile predviđene gupom. Tada je iz ureda gradonačelnika izašla izjava: Dica šetaju trotoarom, još će koje i nastradat napravimo li biciklističke staze... Dok je tako ni uz puno napora se ne može ništa. A turizam se smatra djelatnošću - ladin jaja cilo lito, dan coviku ciste lancune i neka se kupa tamo u moru. Biciklu može vozit i doma. Možda se dogodine bar malo to promijeni, al vidjet ćemo, zasad kako stvari stoje moglo bi niknut i malo cvijeća za brdski biciklizam u HR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38680 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
drugi problem je napravit singlicu u kamenjaru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38681 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 21.09.2014. u 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38683 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38684 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Bicikli čitavi, jedan potrgan dropout, al dečki te dijelove voze stvarno do krajnjih granica, ispigana acera tri put ravnana normalno da je završila u žbicama, srećom kotač je bio ok. ![]() Pitch je tek proradio kako treba nakon tih tjedan dana jer je stajao prije toga ![]() Danas i jedno sljeme palo, 18-pilana, ko po špagi ![]() Leustek samo par lokvica blata, 18 i pilana taman, nigdje blata, sve suho.
![]() |
![]() |
#38688 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Uf, ak ste vi tolko izlupali bajkove, ja bi vjerojatno strgo steerer i iscupo pedale iz kurbli :-D
![]() |
#38692 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Sretan vam prvi dan jeseni. Sad tek kreću vožnje. Koliko sam skužio, velika večina nas se više vozi po kenjkavom, hladnom, mokrom i hladnom vremenu nego po ljeti kad je suho i vruće (izuzev ovog "ljeta")
![]() |
#38695 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Valjda će se sva ta vlaga istresti konačno, samo da opet ne zapadne snijeg ko prošlu zimu koji je u kombinaciji s onim rušenjem stabala donio najgora 3 mjeseca za bicikliranje ikad.
![]() |
#38696 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Apropo onih Alpina zbica iz MSB-a. Jucer sam kotac sa puknutom zbicom odnio u MSB, danas sam ga podignuo slozenog pod garancijom. To je prva puknuta zbica u 2g. i 4mj. torture, znaci gara od 5g na Alpina zbice vrijedi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38697 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Ove godine sam totalno podbacio s vožnjama što zbog vremena, posla i lijenosti, tak da Pitch ide u prodaju da ga bar neko vozi ![]() Za članove foruma cijena se da korigirat ![]() http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=30&t=95093 Sad sam trenutno na cestovnjaku da bas ne zakržljam, a nadam se na proljeće opet slaganje nečeg za šumu, vjerojatno neki HT.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38698 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Snimano u 720p, 60 fps a sejvo u premieru u HD720p, 30 fps jer mi sa 60 fps (utube) još nije procesiro u HD qvalitetu: https://www.youtube.com/watch?v=LuMN...ature=youtu.be ![]() EDIT: nema Spielberga, pa nema ni eFFekata, al čim zaladni mog'o bi se pojavit ![]()
B-tension crew, pomičemo granice, kosti...sve --- Biciklo je najbolji izum, odma posle toalet papira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 24.09.2014. u 05:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38700 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
ALI reko mi lik da garancija vrijedi samo na kupljene kotače kod njega (znači komplet složene a ne da mu ja dopeljam obruče i nabe), s nekim hintom kao: "ali ako ti pukne žbica, donesi mi pa ću ti zamjenit"... vrlo vjerojatno računajući na to da žbica i nije neki trošak a ovak ostaje na dobrom glasu. uglavnom, nakon jedne aktivnije vožnje po kamenjaru sam mu odpeljao kotače na centriranje ponovno i od onda je sve ok... s obzirom koliko ću se sada opet voziti (po sljemenu) vrlo vjerojatno će ostati ko nove do sljedečeg ljeta.
![]() |
![]() |
|
|