|
![]() |
#5193 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() Katica na midu nakon 15 minuta ima 1/5 Pogodite tko je bio kriv ![]()
![]() |
![]() |
#5195 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ako si na strani gdje ideš RED-BLUE, onda reci svom TOPu da warda u 1:00 ili još bolje, neka warda u 1:30 ulaz u junglu s river. Na taj način ćeš vidjeti Shacoa. Ti uzmi red, i onda idi uzeti vukove ili čekaj u blizini jungle (baci ward kod bluea kada dođeš do njega). Prije toga reci TOP i MID da budu spremni na to da u 2:30-45 doći kod Blue i ubiti Shacoa. Ovdje te može Shaco ili probati counter pa ga ubijete, ili te neće counter, ali onda pripazi na lv3 jer će ti se pojaviti vjerojatno kod Wraithova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5196 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Koju sramotu sam napravio na botu.. Vayne više nije znala kako da psuje. Naime, Nami i ja (jinx, ofc) protiv vayne i thresha... 16:7 score, s tim da nisam trebao umrijeti jedno 2-3 puta, ali ajde... GG u 30 min, ranked naravno, ali imao sam jedno 4k golda i nisam stigao se vratiti po shiv i last wisper, jer bi vjerojatno bila penta samo takva ![]() Vayne 2:8 score, 120cs, ja 16:7 score i oko 300 cs, i naravno, vayne kasnije meni, bronze idiot, a ni riječi nisam rekao u /all chat... Jedino gg wp na kraju... LoL is one dark, dark place... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5201 |
Premium
|
Stvarno ovo nema smisla... Igram 3. promociju za silver I. Prvi meč izgubimo, podjednaki bili, ništa za prigovoriti. Drugi promo meč, moj ww u 18. min prvi put dolazi gankati meni bot. Izgubimo masno. I naravno svima sere... Ispadnem iz promo, idem ponovo meč, u 13. min moja top shyvana ima 0:8 score, moj yi jungler 1:7. Njihova riven 17:3 score.. I naravno, shyvana najveći flamer i idiot u igri..... Živci na "najgi" Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 11.09.2014. u 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5202 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Jbt ko još igra taj lol...kako imate živaca za taj ranked. I da znaš dobro igrati ništa ne znači jer je prevelik postotak dobivanja debila. Moj savjet, ili deletajte lol ili igrajte samo normal-e ili igrajte ranked i trollajte(ako ste gad u duši). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5203 |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
AMD HD3000 integruša sve low sve isključeno 1280x730 reza...30 fremova 5na 5 jungle i kada idem okolo po pami 50 fps... budem smao igrao normale dok nedođe grafička imam 12 boda silver III pa nema beda ![]() dakle..miš na servisu..grafička na servisu..što je iduće? ![]() ![]() ![]() evo kako se q baca sad:\ http://www.pohrani.com/f/26/Xd/N6S60Sx/11.jpg Zadnje izmijenjeno od: AFK. 12.09.2014. u 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5204 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Pa baš zbog ljudi poput tebe LoL i je koma za igrati...
![]() |
![]() |
#5205 |
Banned
|
sigurno nije popud njega nego u potpunosti razumijem čovjeka što piše.Kao igrač od 2 godine itekako mogu ovo prokomentirati...ranked je 80% sreća spajanja 20% skills. Kao što sam pisao,...afk,flame,troll,feed su danas u rankedu postale normalne stvari i opet se vraćam na ljudsku psihologiju koja je jako loša...ako su svi takvi ljudi koji takvi nisu lagano gube interes i to sam već pisao na riot forumu i radi toga dobio ban sa foruma ![]() ![]() mislim prvi i pravi razlog zašto sam počeo toliko lol igrati je bio taj kompetitiv ranked-....da bih na kraju shvatio da tu nema ništa kompetitiv ![]() jedino što vrijedi u lol je ranked teams..e to je druga priča u potpunosti..to je za mene lol kompetitiv..i kada smo imali ekipu 5 na 5 gotovo da gubili nismo...izgubimo jednu od 10 i tako u krug...ali na žalost posao djeca obaveze ne možemo svi igrati kada nam se igra.... league of legends ima ranked teams i sve ostalo je za ruganje i nije vrijedno spomena u lol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5206 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5208 |
Premium
|
@AFK Ja se uopće ne slažem s tim. Imaš milju videa oko 2. i 3. sezone gdje profesionalci pričaju o samoj psihologiji low igrača. Sve je stvar u tome. Dođeš s posla, ideš igrati malo ranked, želiš pobjediti, želiš u silver/gold/plat/diamond etc. Igraš prvi meč, izgubiš, igraš drugi meč, i zgubiš... 3. meč te već boli kita pa ideš trollati ili isprobavati novog champa. E, i tu nastaje problem. Ti trollaš, sjebeš tam nekakvoga poljaka, ili obrnuto, i tako se kreira jedna skupina ljudi kojoj je mjesto u bronze ili silver. Ako kažeš da je 80% sreća, zašto jedan diamond igrač dođe od bronze do diamond za 10-tak dana. Zašto on izađe iz silvera u 1 dan. Znači može se, samo mi jednostavno neznamo igrati. Mislimo da smo bolji, ali imamo loše igrače. Može biti da ti isti igrači su 3. puta bolji od nas, ali baš taj meč su napravili grešku, išli dive pod turret, išli 1v1, napao ih jungler itd. I točno tu se razlikuju plat/diamond igrači. Točno znaju kad mogu ubiti 1v1, gdje je jungler, kada engage itd. Simple as that. Ako igraš sezonu-dvije u silveru i uvijek si blizu golda a nikako u gold, onda ti tamo ni nije mjesto. Nego si igrač u rangu silvera. Svi mi negdje u sebi smo uvjereni da smo bolji od svih tih "poljaka i flamera", ali pitaj sam sebe. Jesi li bolji? Ne pokazujem prstom, samo u globalu. I sebe stavljam u taj koš. EDIT: 4. promo za S1. Ako sam prošle sezone došao u gold, pa valjda ću i ove. Nakon 8 mjeseci pauze, nemogu se nikako naviknuti na support build... Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.09.2014. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5209 |
Banned
|
znati koga možeš 1 na 1 i nije problem sve je u matematici i poznavanju itema,pasiva i sličnoga..naravavno da samo budala ide 1 na 1 bez da zbroji sve svoje napade passive i slično,pogleda što to neprijatelj ima izračuna u glavi prije engage...i nemoj misliti da ja stavljam sebe u neznam koju poziciju ![]() fokus engage solo counter itemi genkovi pozicioniranje u fightu... i slične stari..to me nervira to je što ubija sve...zato što upravi si po pitanju da neznam još svaku igru sam sebe kerijat ali nepravim banalne početnike greške..prestao sam ih raditi prošle godine a ne ove...to je problem klinaca...j*** im se živo za pravila... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5210 | |
Premium
|
Citiraj:
Prošle sezone, frend bio B1, zamolio me da odigram 10 promocijskih == http://i.imgur.com/OPLYraJ.jpg Završio je S1, da sam mu winao 3 gejma bio bi u promo za gold. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5211 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Misliš da mi svi koji piskaramo u ovoj temi nismo imali problema sa matchmakingom ? Imao sam i ja gejmova na rankedu dok je dvojac na botu u roku 15 minuta imao 0/10 ili mid nakon 10 minuta ide AFK sa 0/5. Ali svejedno nakon toga nisam išao drugim ljudima trollat igre. Mislim jesam. Desilo se dok smo Guls i ja išli Heimerdinger i Blitz duo bot (good old times ![]() I usprkos tome sam u roku nekoliko mjeseci dogural od Bronze V od Platinum V. Vjerujem da je slično i kod IxPloziva, on je dogurao i do Dajmonda. Problem nije u trollovima kojih ima jako malo zapravo. Problem je u ljudima poput tebe i "ive" gore koji ne shvaćate da se takve stvari znaju desiti. Evo, pitaj tu ljude koliko sam ja u S3 španal Fidlštiksa na midu, i išlo je fakat odlično. Ali znalo se i meni od 10 gejmova u 1-2 desit da nakon 20 minuta imam skor 1/5. I to ne zato jer sam trollal, nego je jednostavno protivnik bio bolji od mene, i ne vidim frku u tome. Tip je bio bolji i rasturio me. Znalo se desiti da nepažnjom ne vidim da mi se jungler približava i sl. pa najebem na kraju. Oke, i ja sam bio ultra živčan dok su drugi radili sranja u igri, ali nikad nisam išao drugim ljudima trollat igre.
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 12.09.2014. u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5212 |
Premium
|
Ovo što Pandndolina kaže za Fiddle-a, ja mogu potvrditi ![]() ![]() Hebiga, treba igrati. Nekome se sve posloži pa ima sreće, ko npr. ja u sezoni 3. Od silvera II do gold V u 7-8 mečeva. 1. promo i odmah gold. Sad je drugačije. Evo me u 4. promo za silver 1. I imam preko 1000 mečeva u lolu, i uložio i novaca i vremena i živaca, ali i dalje mi nije do trollanja. Pogotovo ne u ranked. Meni je čak i u normalu do pobjede. Igram ono što mi se se trenutno "da", ali nikad da bi trollao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5213 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5214 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
AFK po tvom pisanju koda gledam sebe ![]() ![]() ![]() Za mene osobno recept je bio igranje malog broja champa jer ih dobro naučiš i već znaš odprilike koliko dmg radiš itd. To bi ja savjetovao svakom početniku kada bi me pitao "zapeo sam u silveru/bronci, ne mogu napredovati dalje, pomozi mi please". I isto tako probaj ništa ne pisat u chat (znam da je teško). Isto tako probaj vidjeti koje greške si ti radio, nemoj misliti i gledati debile u tvom timu. Uvijek se prvo fokusiraj na svoju igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5215 |
Banned
|
a dobro utješite me kada mi kažete da je to većinom moja greška..na tome barem mogu poraditi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5216 |
Premium
|
Da si dovoljno dobar uzdigao bi se lagano, vjeruj mi. Nego, nisam igrao dugo ranked, pa išao da bacim jednu, troll mode on http://i.imgur.com/fGmIzmK.jpg bio bi i farm bolji, ali sam išao na to da carryam bot i mid, a top neka se sam snađe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5218 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5219 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#5220 |
Banned
|
ljudi moji ako ćete mi pametovati onda me barem dodajte pa mi pametujte u igri tak ću nešto naučiti ovak nema smisla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|