|
![]() |
#5161 |
Guest
|
Ja sam počeo igrati prije godinu i pol kao jungle, ali sam nakon levelanja prešao na top main, igrao Warwick, Nasus i Malphite. Ušao sam u silver i to je bio pakao. Čak i ako dobijem 1v1 to ne znači mnogo jer se igra odluči na drugom kraju mape. Nisam znao kontrirati izolaciju u early gameu. Imam samo svoj lane i jako mali dio jungle, zmaj i bot su praktično nedostupni, a odlazak na mid i vraćanje bez killa jako riskantno putovanje. ![]() Prebacio se na support: Janna, Sona, Soraka i tada mi se zgadilo sve. Na kraju sam kupio euw gold acc i igrao support kao čovjek. Ako se vratim u idućoj sezoni igrati ću mid. Velika je navala na taj role, ali čini mi se da je najbolji za solo q. Ima odličnih heroja na izbor, a pozicija je fenomenalna, čitava mapa ti je doslovno na pladnju. Cimer se preporodio sa Talonom i Katarinom na midu, preskočio je Silver ko plitak potok... a u Bronzeu je bio godinu dana sa svojim "uber" top Hecarimom, bio je tvrdoglav dječak. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 06.09.2014. u 17:53. |
![]() |
![]() |
#5162 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ma meni je osobno najveća glupost (a i grešak koju sam i ja prije radio) kad se netko inati za poziciju koju bira. prije sam i ja ono, igram samo ovo i točka. kad sam ispegalo igru na normalu sa 10ak champova (za svaki lejn po njih 2) i onda mi je bilo poprilično svejedno šta ću igrat. Tak mi je bilo i najlakše napredovat. Ostalima rekao nek si biraju što najbolje igraju, a ja ću pokrit ostatak ![]()
![]() |
![]() |
#5164 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
KAJ SU BUFFALI FIDLŠTIKSA ?! Ma ama, ja sam prestao igrati jer su ga nerfali?! Joj kad će se više završiti to pečiranje to mogu igraaaaaat!
![]() |
![]() |
#5165 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
da fiddle sad nije normalan,... Citiraj:
![]() btw. Zilean support OP i tko god kaže drugačije...nije OP ![]() Zadnje izmijenjeno od: AFK. 06.09.2014. u 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5166 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5167 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ja imam čet restrikciju od 20 gejmsa zbog negativne aktivnosti ![]()
![]() |
![]() |
#5168 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5169 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo ja se vratio s vikenda s djevojkom, sutra pičim ranked dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5171 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ja sam full zahrđal' ![]() Trebalo mi bude barem 2 tjedna igranja da dosegnem neki nivo na kojem bi se dalo pičit ranked ![]()
![]() |
![]() |
#5172 |
Premium
|
Mah, i ja ![]() Ali ide ![]() Btw. još 150ip i uzimam Yasuo-a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5174 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ja sam skinul' noćas (iako me jebeni patcher ubio u zdrav pojam). Odigrao jedan teambuilder match (jebenica stvar, iako mi nekako previše treba da nađem ekipu :\) sa Fiddleom na midu i jedan u đanglu. Malo me talon na midu rejpal (1-3), ali na kraju je bilo čak i dobro ![]() 2 tjedna igranja i bi'će belaja opet ![]()
![]() |
![]() |
#5175 |
Hala Madrid!
|
Danas sam se nakon par odigranih rankeda opet prisjetio zašto sam prestao igrati LoL na 2. mjeseca ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 08.09.2014. u 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5177 |
Premium
|
![]() Ja uzeo Yasuo-a, pa da vidim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5178 |
Hala Madrid!
|
Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 08.09.2014. u 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5179 |
Premium
|
Ma, neka... Kad mi dopizdi ne igram, jednostavno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5180 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Što se tiče fiddle-a mislim da ga nisu buffali , čak mi se čini da u s3 mu je bio duži fear i jači heal, onda su nerfali i fear i heal ali boostali E i to je bilo to ako sam u pravu xd Ali i dalje je milinica za junglu. Ovisi o toku game-a( i našem midu) ali ja večinm počinjem s cloth armorom i 5 mana potiona, i onda se u 10-13 min vratim u bazu s lvl 6-7 i imam za zhonu . Rijetko gankam prije 6 ali ako vidim idem nije mi bed flasaht se na mid i fearat kad sam lvl 3 to često završi s killom. eOve sezone imam 70% pobjede snjim 19 winova od 27 gejmova ( kills/deaths/assist 233/130/338 ) i sad ću ga peglat daj bože do golda :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5181 |
Premium
|
Danas izgubio jedno 5 ranked mečeva za redom, i od ta 5 ja sam kriv za 4. Umoran sam bio i nekoncentriran a htio sam igrati... I jebiga, izgubio promo i pao na 55LP. Sad se zguštao u normalu.. 22:1:4 score s Dianom. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 08.09.2014. u 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5182 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5183 |
Banned
|
opet špricam xin zhao..baš je zao ![]() u zadnje vrijeme sam baš počeo izlaziti afk..i u ranked i normalima..jednostavno više nemam volje kada vidim trolove,fokusiranja,igru...mislim da lagano trebam pauzu malo od lol ![]() Zadnje izmijenjeno od: AFK. 09.09.2014. u 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5184 |
Premium
|
Ma nije da je do pauze, jednostavno te odaje nick ovdje.. Stvoren si za AFK ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5185 |
Banned
|
ajde da pitam iskusnije..počeo sam u zadnjih nekoliko partija imati velikih problema kada igram jungle a protivnička ekipa ima shaco jungle..što se dogodi..klasika deff red deff blue...pokupim blue..odem na red...približim se prešpricaju me jack in the box uzme mi red i ubije me ili flesham pa pobijegnem bez reda što mi uništi kompletni jungle route i onda počnem suckati..e sada znam da će te napisati pa što nepingaš midu topu...PINGAM..nekad pingam i po 5 minuta dok shaco stoji u dara red oni se farmaju...nego.. kako najbolje kanterati shaca? ide mi jako nakur** mislim da mi ide u ban listu... vi morgana yasuo...mislim daće sad ići vi shaco yasuo..dosta mi je više njega i njegovih ksova -_- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5186 |
Premium
|
A gledaj, teško ga counter. Idi odmah na njegov red, stavi ward, i povuci red u bush i lagano probaj njemu uzeti. Samo ga odvuci u bush. I pink ward ofc. Shaco je bolestan jungler ako ga znaš odigrati. Ako se nafeeda, problem je. Ako ne do prvih 5 min, kasnije je useless. Jedino što trebaš igrati agresivnije protiv njega. Lee Sin, Udyr i Vi su dobri za early agressive igru. Osobno, mrzim igrati u protivničkom timu protiv njega, pogotovo na botu ili midu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5187 |
Banned
|
da i meni se gadi više taj shaco...obično nemam problema kada je normalan igrač..ali tu i tamo mi se zalomi taj shaco kao da ga sam boxbox igra i jednostavno savije me u jungle kao beba zvečku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5188 |
Premium
|
Kažem ti, samo agresivno. Reci timu da ti pomogne ukrasti red, i probaj ga odmah counter. Ako ne dobije više od kill - dva do 10. min, on je useless. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5189 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Mene jednom ubio 2 puta shaco ko j4 na lvl 2 (frajer imao full ad rune, nula armora i mr) Nije mu znacilo nista kasnije u tf. Osim ako je nafeedan shaco u fightu je teze sranje, ako uspijes countergenkat samo sve spucaj na njega, bjezat se ne isplati previse jer ima 20% dmg increase ako ti je iza leda. I sve sto shaco moze, moze lee sin (ili od milja "free win") ali bolje. good luck
![]() |
![]() |
#5190 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
|
|