|
![]() |
#31021 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Bacit' na jaaako vruću tavu ili roštilj i nema greške.
![]() |
![]() |
#31023 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Slažem se, roštilj tava, najvrućija kaj može bit ![]() Neko pravilo za junetinu i govedinu je po dvije minute sa svake strane, za svaki centimetar debljine mesa.
![]() |
![]() |
#31024 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
tava se grije na najvećem ringu dok se ne počne dimit i onda ajmoooooooooooo mesina ![]() napokon sam nedavno pazario propisni alat za stejkove sa debelim dnom - http://www.wmf.uk.com/shop/en_gb/gri...devil.html?P=1 kakav maestralni zadnji primjerak po akcijskoj cijeni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31025 | ||
Premium
|
Citiraj:
i to je jedini ispravni način kojim se dobije rare ili medium rare steak. Jesti ga skurenog je grehota ![]() Citiraj:
![]() Ja imam neku generičku roštilj tavu iz konzuma i zaista nemam prigovora na nju, dobro me služi za mesinu već godinama. Uf, sad mi se steak jede, dolazim u napast da izvučem par komada iz ulja danas za ručak ![]()
![]() |
![]() |
#31026 |
Moderator
|
ne znaš jel gori skureni ili lagano dinstani... tada postaje propisni john wayne. vjeruj mi da je prilično debela i izuzetno efikasna. inače je bila blizu soma kn, a ja tamo reklamirao stolni štrajher koji mi je sjebo nož jedan (onaj na diskove) i reko app idem se požaliti... teta u čudu i isprike i zovi tvornicu... dobio kompletan novi blok sa svim novim noževima i ručnim štrajherom i refund za ovaj stolni štrajher koji je bio 200-300kn, a ova tava na akciji isto tako 300-350kn, dodao par kn i voila - tava for life ![]() pa ti reci da se ne isplati dat koja kuna više za wmf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31027 |
Premium
|
Isplati se u toj varijanti, kako ne ![]() Inače, tko će prvi put peći stejkove za ekipu, moja preporuka - dati im da jedu kako se ispeku, ne čekat da se sve ispeče pa onda svi zajedno jest. Razlika je nebo i zemlja. Em se stvrdnu nakon dvadesetak minuta, em iz njih iscuri brdo sočnosti.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 04.09.2014. u 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31028 |
Moderator
|
stvarno su super tamo i imaju super politiku zadovoljstva korisnika... mislim mogli su me tak komotno odyebat da je to fenomenalno, a na kraju dobio sve novo + djelomični refund. btw. ima ovaj moj blok u mulleru trenutno za ~1400kn koliko sam ga ja platio na akciji tada, pa ako netko hoće propisne komade nožova - ne razmišljajte previše ![]() eh ovo za stejkove se ne bi bas složio... moraju malo odležati, ja kada napravim ih stavim na vruće tanjure oko 10ak minuta i to hot side stejka prema gore pa na taj vrući dio komad maslaca da se otopi. dobiješ blago orašastu aromu koja je fakin awesome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31029 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja pred kraj pečenja stavim maslac gore i ond ana tanjur. Začinski maslac, brutalno dobro ![]() ja nedavno donio domaće maslo sa sela, prefino je, jedva čekam bacit ga na steak ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 04.09.2014. u 13:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31034 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#31036 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nego, ja se jučer sticajem okolnosti našao u centru navečer i još k tome gladan. Pa rekoh da probamo neki od tih famoznih fensi šmensi burgera. I tako mi otišli u burgeraj. Burgeri su jako fino, i meso i pecivo i začini, sve je super pogođeno ali... ![]() Jebote, pa to je burger od 39 kn koji pojedeš u tri griza ![]() Žena uzela burger s lukom, ja s ljutim papričicama i stvarno su oba bila fina, ali porcija je fakat mizerna. 50 metara dalje u boniti dobiš jako fini burger s brdom priloga za skoro duplo manje para. Jebeš krumpiriće, burger oću jest ![]()
![]() |
![]() |
#31037 |
Moderator
|
fakat onaj text o burgerima ima smisla ![]() ama tko si oni misle da su majka mu stara... za 40kn ovakvu veličinu može opravdat da je kobe beef meso jedino ![]() ako za 25kn (ako se ne varam) dobiješ u ružmarinu burger koji ima birane dijelove junetine i pačju mast u kombinaciji, onda ne znam o čemu mi tu pričamo... naravno ako im je za vjerovat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31038 |
Premium
|
Ma jasno ![]() Iako meni osobno onaj iz rougea nije po ukusu, i meso i pecivo su mi prerahli iako fini. Brate mili, 40 faking kuna za hamburger i to prcknedl. Ma nemoj me batje ![]() Ne budu me više vidli tam ![]()
![]() |
#31039 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Burger te velicine je 9 kuna u good foodu ![]() Inace, meni je onaj na Frankopanskoj, yellow submarine, najbolji od tih fensi burger mjesta. Moram jos probati kakva im je ona kombinacija od tri manja burgera, navodno se vise isplati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31041 |
Moderator
|
ma ja krejvam za old skul zagrebačkim burgerom kaj smo derali u srednjoj ono doslovno u bilo kojem jointu u gradu... tko ima burgere znaš kakve ima, velike, debele i imat ćeš zmazane ruke ![]() i najest ćeš se naravno. zapravo krejvam najiskrenije za vegetarijancem iz ruđerove kantine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31042 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Drito to. Plus štu mi je mekpers pri vrhu za burger Citiraj:
![]() Ako ga možeš držat s jednom rukom - ne valja Ako ne cure sokovi van iz njega - ne valja Pošteno pecivo i meso, brdo salate i neki tekući prilog ala čili sos, majoneza, kečap, senf, ajvar ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#31043 |
Guest
|
zato ja jedem samo doubledouble u rocket burgeru |
![]() |
![]() |
#31044 |
Guest
|
odvratno :P |
![]() |
![]() |
#31045 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#31046 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Ja sam najbolje jeo krajem osnovne po kojekakvim kioscima, negdje 90-ta na 91. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31047 | ||
Moderator
|
pa ja se sjećam da sam jedne godine za rođendan otišao u gem (znaju ruđeraši kaje to) kad su imali baš ovakve burgere i dogovorio sa gazdom za ono burgera za 300-400kn dakle doslovno KANTA PRAVIH HAMBURGERA. najbolja odluka ikada ![]() još kad sam došao po njih bio gazda tamo i čabe se zarakijao s njim ![]() vegetarijanac iz ruđera je ustanova molim lijepo ![]() edit: Citiraj:
![]() ![]() ![]() koji je taj bio majke ti? sjećam se samo vegetarijanca i onaj neki poli sir ili šta je već bio. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: syss. 05.09.2014. u 10:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31048 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
"Sendvic" za pokazivanje socijalnog statusa, odnosno nedostatka istog. Ako si zelio izbjeci sramotu, "socijalka" se uzimala tik nakon odmora u nadi da ce Vesna B. zadocnut na sat Sklopova.
![]() |
![]() |
![]() |
#31049 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Prvi koji sam probao je bio valjda big mac ![]() Vodila nas drugarica (učiteljica) u 5. razredu na tradicionalnu ekskurzija u beograd pa posjetili mekdonalds. Prežderali se a jedan je i povraćao (valjda previše majoneze), to je bila zadnja godina što se išlo, poslije mitinzi spriječili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31050 |
Premium
|
Amateri ![]() U mojoj gimni u kantini bio hamburger s poštenim komadom industrijskog mesa, kiseli krastavci, ajvar i majoneza i udri za 5 kn ![]() Brijem da sam ih poždero ko prosječni amer mekdrekova, frend i ja smo po dva komada znali ubit za velki odmor svaki dan ![]()
![]() |
|
|