|
![]() |
#1 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Maticna
Ovako imam GA-7N400SL maticnu i kupio sam novi AMD Athlon XP-M 2500+. I sve ok ja ubacim proce u socket, metnem vent, upalim komp i vidim da radi na 800 MHz (133x6 ). Udem u bios i nigdje ne vidim gdje mogu dizati voltazu i mnozitelj !!!! Molim pomoc !!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
joj kad sam imo Asusa 100godina .....probaj nači nešto u stilu sistem performance ili nešto slično pa prebaci na user defined ili expert |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Cmdr. Lee Adama
Datum registracije: Aug 2005
|
Ta serija Gigabyteovih maticnih (+ ona jos slabija nf2) su imale problema sa mobilcima. Nisu prepoznale promjenjivi mnozitelj pa su najmanji puknule. Probaj staviti najnoviji BIOS. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ak neznate o cemu se radi nemojte pisat... ctrl+f1 skroz gore desno ti je voltage bla...tam imas 3 opcije koje povisujes u postocima(vdimm vagp i vcore)...sam nisi dobro vidio... a mnozitelj mijenjas na plavim jumperima kod soketa ...ona plava kutijica sa 6 kukica...u manualu imas kombinacije, mislim da ak je na xxxxxxxx da je auto(posto je tebi unknown procesor iliti mobilac...postavlja ga na najmanju soket a frekvu)a da je 00000000 da je taj mnozitelj 12 ili 11 (nisam vise siguran) moja ploca je isla sa origigi bosom f11 na 230 ful stabilno ![]() edit: sa ctrl+f1 dobis jos i vremena za rame |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
a ando si u qurcu... pitaj frenda da se mjenjate za matične... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
RTFM ![]() Prouči malo bolje ploču mora bit negdje jumper jer sam ja na via kt333 imo jumper za 100 ili 133fsb |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|