|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
LG plazma HDMI problem
Ima li neko ideju, imam 4 HDMI ulaza na TV-u i odjednom su prestali raditi, samo napiše "connecting" i zatim "no signal". Probao sam sve moguće varijante vanjskih uređaja i kabela, nikako dobiti sliku, iako npr blu ray player se uredno uključi preko Simplinka (i tv i player su LG-evi), pokrene playanje, sve šljaka, al slike nema Sad je spojeno preko composite-a, al slika je koma u usporedbi sa HDMI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
U igri je više HDMI kablova? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Propali Amigaš
|
3 kabela Probao sam maxTV, android player i LG Blu Ray player, sve kombinacije uređaja i kabela i ulaza na TV-u (ima ih 4, plazma je 50PK760) i ništa ne radi. Sve je uredno radilo, onda je žena išla ugasit TV i pritisnula slučajno "energy saving" ispod tipke za gašenje, i slučajno ili ne od tad nijedan HDMI ne radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
http://www.tv-manual.com/manuals/lg/LG_50PK760.pdf Stranica 175 imaš input lock provjeri da slučajno nije nekako uključeno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Jedino mi pada na pamet da je ili kvar, ili možda ima kakva kombinacija tipki kojom se ulazi u servisni meni, pa je netko iz obitelji nešto zabrljao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
|
Kod mene, u stvari kod strica je grom bio uzrok i nijedan hdmi ne radi. Maxtv stb je bio spojen, on je prezivio. Sad je spojen scartom. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
uuu to bi bilo šteta da ostane u kvaru...ko nekad da si DVD išo spajat preko RF ulaza ![]() ak ima jamstvo pravac servis, ak ne dat nekome na procjenu popravka....bit takvih TVa (HD il bar HD reda) je taj famozni HDMI |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
nazovi LG HR pa vidi tamo,možda se ipak isplati naručiti taj modul...ja bi išo na popravak do cca 400 kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|