![]() |
LG plazma HDMI problem
Ima li neko ideju, imam 4 HDMI ulaza na TV-u i odjednom su prestali raditi, samo napiše "connecting" i zatim "no signal".
Probao sam sve moguće varijante vanjskih uređaja i kabela, nikako dobiti sliku, iako npr blu ray player se uredno uključi preko Simplinka (i tv i player su LG-evi), pokrene playanje, sve šljaka, al slike nema Sad je spojeno preko composite-a, al slika je koma u usporedbi sa HDMI :fuming: |
U igri je više HDMI kablova?
|
Citiraj:
Probao sam maxTV, android player i LG Blu Ray player, sve kombinacije uređaja i kabela i ulaza na TV-u (ima ih 4, plazma je 50PK760) i ništa ne radi. Sve je uredno radilo, onda je žena išla ugasit TV i pritisnula slučajno "energy saving" ispod tipke za gašenje, i slučajno ili ne od tad nijedan HDMI ne radi |
http://www.tv-manual.com/manuals/lg/LG_50PK760.pdf
Stranica 175 imaš input lock provjeri da slučajno nije nekako uključeno? |
Citiraj:
Jedino mi pada na pamet da je ili kvar, ili možda ima kakva kombinacija tipki kojom se ulazi u servisni meni, pa je netko iz obitelji nešto zabrljao |
Kod mene, u stvari kod strica je grom bio uzrok i nijedan hdmi ne radi. Maxtv stb je bio spojen, on je prezivio. Sad je spojen scartom. :D
|
uuu to bi bilo šteta da ostane u kvaru...ko nekad da si DVD išo spajat preko RF ulaza:roller:
ak ima jamstvo pravac servis, ak ne dat nekome na procjenu popravka....bit takvih TVa (HD il bar HD reda) je taj famozni HDMI |
Je, baš se osjeti pad kvalitete slike
Mome je nažalost istekla garancija, čak ne postoji više ni firma gdje sam ga kupio (ECOS) |
nazovi LG HR pa vidi tamo,možda se ipak isplati naručiti taj modul...ja bi išo na popravak do cca 400 kn
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:44. |