| 
 | |||||||||||
| 
 | |||||||
| Rezultati ankete: Kakve Su Nase Pizze? | |||
| Da, zbilja su sve domace Pizze slicne ! |      | 23 | 25.84% | 
| Ma ljudi, niste jeli Pizzu dok ne probate u kvartu kod mene! |      | 19 | 21.35% | 
| Jedem u premalo pizzerija da budem objektivan. |      | 28 | 31.46% | 
| Kakva pizza, ja sam radni covjek, za 50 kuna, kupim kantu hrane i kilu somuna! |      | 1 | 1.12% | 
| Godina je teska, jedva spavam zbog poskupljenja, pizze mi se cine kao prividjenja! |      | 1 | 1.12% | 
| Jedem samo zamrznutu iz ducana, alimentacija od zene, pojede mi sva primanja. |      | 1 | 1.12% | 
| Krasi me nepce sladokusca i kulinarskog snoba, Pizza u Italiji jedina je moda! |      | 3 | 3.37% | 
| Svaki dan maznem jednu, metabolizam od sporta izgara, ne pazim se, a imam i viska para! |      | 2 | 2.25% | 
| Pizzu jedem samo kad slavim rodjendan i castim ekipu doma. |      | 0 | 0% | 
| Narucim Pizzu kad padam s nogu, ili kad maljam stan od punice |      | 0 | 0% | 
| Samo domacu radim kod sebe doma, bolje pice nema. |      | 11 | 12.36% | 
| Glasači: 89. Ne možete glasati na ovoj anketi | |||
|  | 
|  | Uređivanje | 
|  26.08.2014., 22:24 | #572 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2008 Lokacija: Shire 
				 | Evo,  nakon nekog dužeg vremena bio u Oro-goru (nakon jedno godinu dana), prije sam bio 2-3 puta mjesečno, i tako 2-3 godine, i mogu reći da mi je pica bila izrazito fina danas..   Pola zagorska (lovačka salama, sir, vrhnje, špek, šunka, paradajz) i pola urnebes (sir, salama, čili, češnjak, paradajz). Ovaj češnjak je nešto najjače na pici  Ovo je jumbo verzija navedene pice, prilično velika. | 
|   |   | 
|  27.08.2014., 01:00 | #573 | 
| muimerP Datum registracije: Nov 2006 Lokacija: VG 
				 | Znači imamo thumbs-up za Oro-Goro? Hm, zadnja 2-3 puta sam im davao šanse i odlazio "povrijeđen"   . Kroz par dana idem vidjet baš kako stoje sa Zagorskom. Nadam se da neće biti ona uber ales k-plus kvaliteta svih sastojaka.  
				__________________ Ishur´s Guide to Electronic Music | 
|   |   | 
|  27.08.2014., 11:55 | #574 | |
| Premium Datum registracije: Nov 2008 Lokacija: Shire 
				 | Citiraj: 
 Nije to kaj je nekad bilo. Ali nakon nekog vremena kaj ne papaš tam, čisto je ok  | |
|   |   | 
|  27.08.2014., 15:00 | #575 | 
| The mighty pirate Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: London 
				 | Ima li netko iskustva sa Spizza? Prvi put u životu dobio dobro dizajniran letak pizzerije i odmah snimio biftek pizzu :P Pošto nemaju velika/mala/jumbo, a cijene su dosta visoke, zanima me koliko su njihove pizze uopće velike/male i jesu li vrijedne tih novaca. Preporuka za pizzeriju Zagabria i pizza Ilica. rajčica, sir, šunka, šampinjoni, paprika, vrhnje, masline Mala za 28 kn je meni bila sasvim dosta prije spavanja. Super cijena za pizzu te veličine s toliko namirnica. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  27.08.2014., 18:12 | #576 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2008 Lokacija: zagreb 
				 | Moja od danas.. Domenico, Borovje. Standard dobra pikante. 37 kuna. Meni dosta za cijeli dan do navecer. | 
|   |   | 
|  27.08.2014., 18:23 | #577 | |
| ODUZIMAM VAM RIJEČ Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 

__________________   | |
|   |   | 
|  27.08.2014., 19:24 | #578 | |
| The mighty pirate Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: London 
				 | Citiraj: Zasad mi se ne čini da je cijena opravdana. 
				__________________ | |
|   |   | 
|  30.08.2014., 21:57 | #580 | 
| našikan pravim haos Datum registracije: Jun 2008 Lokacija: u zabrani 
				 | Hesus...pa to je isfurano već 3 godine za lokalnu populaciju. Kebab Paradise u Vlaškoj kod Petrove crkve...bolja lepinja,bolji umaci i općenito finiji kebab koji se ne svodi na količinu natrpanog mesa.  Drugo ako OS bolji kebab...odi kod originalnog Alija(bivši kebab guru,prvi u tkalci,skalinskoj i na kraju u alikebabi) u shopping centar Prečko ... Pa probaj s njegovim umacima  Dobavljač svima isti...city kebab u sklopu Gavrilovica a naslagane snicle na stapu imate u Sesvetama sta ja znam. Nazad na temu. Pizzeria Galija Krk...veri gud pizza pogotovo uzevši u obzir da je na obali.... | 
|   |   | 
|  31.08.2014., 18:37 | #582 | |
| Premium Datum registracije: Apr 2003 Lokacija: RI 
				 | Citiraj: 
  Ne sad ozbiljno,u zagrebu su pizze katastrofalne...u 7 godina nisam ni na jednu pizzeriju naletio...visoki kriteriji poneseni iz Rijeke  u RI su stvarno vrhunske pizze u dosta pizzerija... Inače na krku je najbolja pizza na trajektnom pristaništu valbiska... A trenutno u RI jedna od naj je u : https://www.facebook.com/pepi.hr pa ako se netko nađe... https://www.youtube.com/watch?v=Z9aCmdiwitk#t=39 pripaziti na peć...koliko sam skuzio on je prvi u HR uzeo tu peć,skupu za poludit...krušna u kojoj pizze kruže  a brašno direkt iz ovog mlina https://www.youtube.com/watch?list=U...l50LR58zE#t=10 
				__________________   | |
|   |   | 
|  31.08.2014., 18:41 | #583 | 
				 | Iskreno...evo već sam 3. mjesec na Kvarneru i ljudi mi veličaju pizze u ZG ko da su boga vidli...sad ko je tu lud neznam. Zagreb ima uvjeren sam najbolje pizze u hr samo ih treba znat locirat...sto zna predstavljati i problem posto ih ima na stotine. Za Krk pričaju da je najbolja na bengi iznad Malinske,potom Galija koja mi bolja...a posto sam na Krku još koji tjedan obići cu i tu pa da vidimo   | 
|   |   | 
|  31.08.2014., 18:51 | #584 | |
| Premium Datum registracije: Apr 2003 Lokacija: RI 
				 | Citiraj: 
  moram se nasmijat na ovo... Probaj pizzu : Ružmarin opatija,paris trsat,spagho centar,pampas trsat,Delfin lovran,rustica kastav...sad se nemogu sjetit vise... U zagrebu sam u 7 godina pojeo dobru pizzu u maslini u cvjetnom,a i oni su se pokvarili...no ipak su talijani izmislili pizzu,a znamo tko je onda u Fiume donio picajole i majstore zanata   Volim pojest svaka 3-4 dana pizzu,ako ne i 2  i u zg-u sam se hvatao za glavu doslovno svugdje... P.S. u ugostiteljstvu su ti najveće plaće na obali,razumljivo zbog turizma...bas sam ove godine upoznao tipa iz zagreba,picajol u jednoj pizzeriji u mandrama (na pagu)...od 4. mjeseca do 10. radi u sezoni,ostatak ladi doma jajca. 
				__________________   | |
|   |   | 
|  31.08.2014., 19:17 | #585 | 
| Moderator Datum registracije: Nov 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | maslina je valjala prije valjda 7-8 godina, jeo sam nakon što se orginalna postava tamo raspala i zakupila onaj birc na opatovini di je drvo usred birca... ne sjećam se imena... sjećam - sakristan. to je tamo bila tiha jeza, bojim se na šta to danas liči (mislim u maslini). | 
|   |   | 
|  31.08.2014., 20:30 | #586 | |
				 | Citiraj: 
 Ovdje sam jeo najbolju pizzu mislim, Hotel Flanona. Poslje toga doma radim 2. najbolju koju sam probao(    ), 3. mi je sad pizzerija Glorija u Zaboku, Chello mi je 4. 
				__________________ Ishur´s Guide to Electronic Music | |
|   |   | 
|  01.09.2014., 15:16 | #587 | |
				 | Citiraj: 
  | |
|   |   | 
|  01.09.2014., 15:24 | #589 | 
| Premium Datum registracije: May 2012 Lokacija: Zagreb 
				 | Ja u zagrebu najcesce jedem u staroj savi , tamo mi je najbolja picante i special, makar su se dosta pokvarili u zadnje vrijeme, a sto se tica mora, jedina pizza mi je valjala u pizzerii barbara na murteru, vrijedilo je cekat 40 minuta zbog guzve | 
|   |   | 
|  01.09.2014., 18:19 | #591 | |
				 | Citiraj: 
  Sad kad krene sezona divljih šampinjona, hjoj, tko nije probao pizzu sa divljim šampinjonima nezna šta je šampinjon, tj., šta je pizza    . 
				__________________ Ishur´s Guide to Electronic Music | |
|   |   | 
|  02.09.2014., 10:40 | #592 | 
				 | kaki je to divlji šampinjon? misliš šumski? pa ako bi htio nekakvu gljivarsku pizzu sigurno bi radije je nafilao "divljim" vrganjima, lisičarkama i crnim trubama nego divljim šampinjonima jer je to i dalje mali šampinjon  | 
|   |   | 
|  02.09.2014., 11:37 | #596 | 
				 | Ma divlji, jbg., ja ga berem na Odranskom nasipu recimo kod sebe. Ma razlika je dan noć, izgled je isti, divlji je rozi od ispod. Prefin je, strašno nešto, pogotovo na pizzi. @syss - ma nije šema u tome, mada ja gljivarim inače da, ja sam ostao paf kad sam probao, razlika je dan noć, i svatko tko voli šampinjon kad proba "pravi" skuzit ce kaj pričam  . c/p Raste po livadama, dvorištima i šumama od proljeća do jeseni. Bolji od umjetnog, jer nije prskan protiv insekata. Međutim, treba biti oprezan, jer ima i otrovnih šampinjona vrlo sličnih oblikom i bojom. Ali ove dve jestive gljive prijatno mirišu. 
				__________________ Ishur´s Guide to Electronic Music | 
|   |   | 
|  02.09.2014., 11:43 | #597 | 
				 | ima ti malo dat da probamo   joj šta bi ja dao za beskonačni supply tih prefinih gljiva... na placu vrganje nać je već advanced misija, lisičarki ajde još ima, trube isto tako na kapaljku, šampinjoni beli/smeđi, portabello sve iz uzgoja. sušeni vrganji koštaju negdje ko tartufi. tuga  | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |