|
|
Rezultati ankete: Kakve Su Nase Pizze? | |||
Da, zbilja su sve domace Pizze slicne ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 25.84% |
Ma ljudi, niste jeli Pizzu dok ne probate u kvartu kod mene! |
19 | 21.35% |
Jedem u premalo pizzerija da budem objektivan. |
28 | 31.46% |
Kakva pizza, ja sam radni covjek, za 50 kuna, kupim kantu hrane i kilu somuna! |
1 | 1.12% |
Godina je teska, jedva spavam zbog poskupljenja, pizze mi se cine kao prividjenja! |
1 | 1.12% |
Jedem samo zamrznutu iz ducana, alimentacija od zene, pojede mi sva primanja. |
1 | 1.12% |
Krasi me nepce sladokusca i kulinarskog snoba, Pizza u Italiji jedina je moda! |
3 | 3.37% |
Svaki dan maznem jednu, metabolizam od sporta izgara, ne pazim se, a imam i viska para! |
2 | 2.25% |
Pizzu jedem samo kad slavim rodjendan i castim ekipu doma. |
0 | 0% |
Narucim Pizzu kad padam s nogu, ili kad maljam stan od punice |
0 | 0% |
Samo domacu radim kod sebe doma, bolje pice nema. |
11 | 12.36% |
Glasači: 89. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo, nakon nekog dužeg vremena bio u Oro-goru (nakon jedno godinu dana), prije sam bio 2-3 puta mjesečno, i tako 2-3 godine, i mogu reći da mi je pica bila izrazito fina danas.. ![]() Pola zagorska (lovačka salama, sir, vrhnje, špek, šunka, paradajz) i pola urnebes (sir, salama, čili, češnjak, paradajz). Ovaj češnjak je nešto najjače na pici ![]() Ovo je jumbo verzija navedene pice, prilično velika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Znači imamo thumbs-up za Oro-Goro? Hm, zadnja 2-3 puta sam im davao šanse i odlazio "povrijeđen" ![]() Kroz par dana idem vidjet baš kako stoje sa Zagorskom. Nadam se da neće biti ona uber ales k-plus kvaliteta svih sastojaka. ![]()
![]() |
#574 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Nije to kaj je nekad bilo. Ali nakon nekog vremena kaj ne papaš tam, čisto je ok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima li netko iskustva sa Spizza? Prvi put u životu dobio dobro dizajniran letak pizzerije i odmah snimio biftek pizzu :P Pošto nemaju velika/mala/jumbo, a cijene su dosta visoke, zanima me koliko su njihove pizze uopće velike/male i jesu li vrijedne tih novaca. Preporuka za pizzeriju Zagabria i pizza Ilica. rajčica, sir, šunka, šampinjoni, paprika, vrhnje, masline Mala za 28 kn je meni bila sasvim dosta prije spavanja. Super cijena za pizzu te veličine s toliko namirnica.
![]() |
#576 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Moja od danas.. Domenico, Borovje. Standard dobra pikante. 37 kuna. Meni dosta za cijeli dan do navecer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#578 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Zasad mi se ne čini da je cijena opravdana.
![]() |
![]() |
#580 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Hesus...pa to je isfurano već 3 godine za lokalnu populaciju. Kebab Paradise u Vlaškoj kod Petrove crkve...bolja lepinja,bolji umaci i općenito finiji kebab koji se ne svodi na količinu natrpanog mesa. Drugo ako OS bolji kebab...odi kod originalnog Alija(bivši kebab guru,prvi u tkalci,skalinskoj i na kraju u alikebabi) u shopping centar Prečko ... Pa probaj s njegovim umacima ![]() Dobavljač svima isti...city kebab u sklopu Gavrilovica a naslagane snicle na stapu imate u Sesvetama sta ja znam. Nazad na temu. Pizzeria Galija Krk...veri gud pizza pogotovo uzevši u obzir da je na obali.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Inače na krku je najbolja pizza na trajektnom pristaništu valbiska... A trenutno u RI jedna od naj je u : https://www.facebook.com/pepi.hr pa ako se netko nađe... https://www.youtube.com/watch?v=Z9aCmdiwitk#t=39 pripaziti na peć...koliko sam skuzio on je prvi u HR uzeo tu peć,skupu za poludit...krušna u kojoj pizze kruže ![]() a brašno direkt iz ovog mlina https://www.youtube.com/watch?list=U...l50LR58zE#t=10
![]() |
![]() |
#583 |
našikan pravim haos
|
Iskreno...evo već sam 3. mjesec na Kvarneru i ljudi mi veličaju pizze u ZG ko da su boga vidli...sad ko je tu lud neznam. Zagreb ima uvjeren sam najbolje pizze u hr samo ih treba znat locirat...sto zna predstavljati i problem posto ih ima na stotine. Za Krk pričaju da je najbolja na bengi iznad Malinske,potom Galija koja mi bolja...a posto sam na Krku još koji tjedan obići cu i tu pa da vidimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Probaj pizzu : Ružmarin opatija,paris trsat,spagho centar,pampas trsat,Delfin lovran,rustica kastav...sad se nemogu sjetit vise... U zagrebu sam u 7 godina pojeo dobru pizzu u maslini u cvjetnom,a i oni su se pokvarili...no ipak su talijani izmislili pizzu,a znamo tko je onda u Fiume donio picajole i majstore zanata ![]() Volim pojest svaka 3-4 dana pizzu,ako ne i 2 ![]() P.S. u ugostiteljstvu su ti najveće plaće na obali,razumljivo zbog turizma...bas sam ove godine upoznao tipa iz zagreba,picajol u jednoj pizzeriji u mandrama (na pagu)...od 4. mjeseca do 10. radi u sezoni,ostatak ladi doma jajca.
![]() |
![]() |
#585 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
maslina je valjala prije valjda 7-8 godina, jeo sam nakon što se orginalna postava tamo raspala i zakupila onaj birc na opatovini di je drvo usred birca... ne sjećam se imena... sjećam - sakristan. to je tamo bila tiha jeza, bojim se na šta to danas liči (mislim u maslini). |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
muimerP
|
Citiraj:
Ovdje sam jeo najbolju pizzu mislim, Hotel Flanona. Poslje toga doma radim 2. najbolju koju sam probao( ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#587 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ja u zagrebu najcesce jedem u staroj savi , tamo mi je najbolja picante i special, makar su se dosta pokvarili u zadnje vrijeme, a sto se tica mora, jedina pizza mi je valjala u pizzerii barbara na murteru, vrijedilo je cekat 40 minuta zbog guzve |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() Sad kad krene sezona divljih šampinjona, hjoj, tko nije probao pizzu sa divljim šampinjonima nezna šta je šampinjon, tj., šta je pizza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#592 |
Moderator
|
kaki je to divlji šampinjon? misliš šumski? pa ako bi htio nekakvu gljivarsku pizzu sigurno bi radije je nafilao "divljim" vrganjima, lisičarkama i crnim trubama nego divljim šampinjonima jer je to i dalje mali šampinjon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
muimerP
|
Ma divlji, jbg., ja ga berem na Odranskom nasipu recimo kod sebe. Ma razlika je dan noć, izgled je isti, divlji je rozi od ispod. Prefin je, strašno nešto, pogotovo na pizzi. @syss - ma nije šema u tome, mada ja gljivarim inače da, ja sam ostao paf kad sam probao, razlika je dan noć, i svatko tko voli šampinjon kad proba "pravi" skuzit ce kaj pričam ![]() c/p Raste po livadama, dvorištima i šumama od proljeća do jeseni. Bolji od umjetnog, jer nije prskan protiv insekata. Međutim, treba biti oprezan, jer ima i otrovnih šampinjona vrlo sličnih oblikom i bojom. Ali ove dve jestive gljive prijatno mirišu.
![]() |
#597 |
Moderator
|
ima ti malo dat da probamo ![]() joj šta bi ja dao za beskonačni supply tih prefinih gljiva... na placu vrganje nać je već advanced misija, lisičarki ajde još ima, trube isto tako na kapaljku, šampinjoni beli/smeđi, portabello sve iz uzgoja. sušeni vrganji koštaju negdje ko tartufi. tuga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|