|
![]() |
#30963 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ban! ![]() Ode ja u Čelo danas podsjetit se kako je to kad nemožeš disat.. ![]()
![]() |
#30966 |
muimerP
|
![]() |
#30967 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30968 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Apsolutno te razmem ![]() Gledam slike pizza i zdere mi se pizza, kad on kaze meni zena da u fridju ima tijesta sto je ostalo od prekjucer pa je pala jedna brzinska po mom ukusu ![]() ![]() Umak je miks paradajz sosa i mog domaceg sambal oelek umaka, gore sunka, spek, ementaler, sampinjoni i sir paprenjak iz paske sirane ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 30.08.2014. u 09:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30969 |
muimerP
|
Dušu dala uz tekmu! Izgleda pravo dobra ![]() Posuda za pizzu FAT edition! ![]()
![]() |
#30970 |
Premium
|
Thanks, i bila je pravo dobra ![]() Posuda - odgovarala je za tijesto duljina puta sirina dimenzijama ![]()
![]() |
#30972 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Cijeli dan samo te lignje, breskva, jogurt i casa frapea od banane,, http://www.pohrani.com/f/2C/m3/wQWs7...9100249hdr.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#30973 |
Je suis Schumi
|
I ostao ti je GPS upaljen pa znamo da si bio u D. Stubici ![]() Danas za ručak i za večeru bio sataraš. Prvi ove godine. Zato sam se i prezderao ![]()
![]() |
#30974 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#30975 |
Je suis Schumi
|
Da, bas i ja htio reci. ![]() ![]() Nedavno sam jeo i ribu Kovac. Ruzna za popizdit, ali krmaca kad se ispece je za prste polizati ![]()
![]() |
#30976 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Di će jadan u Vancouveru kupiti frišku pastrvu ![]() Baš sam neki dan naletio na nekakvu emisiju o životu na Aljasci i ženska trči po plićaku i lovi losose rukama. U jednom trenutku je obje ruke gurnula u vodu i izvukla 2 lososa ![]() Nešto tipa ovo https://www.youtube.com/watch?v=KcvUuq5ob-Y Mislim da je ovo bilo ili neš slično. Uglavnom TLC je u pitanju i cura visi na tom, pa i ja moram pogledati nešto od tih gluposti htio, ne htio ![]()
![]() |
#30977 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Lososa ima ko dreka i jeftin je za pucat u vugla. Pojeo sam ga toliko da mi se vec zgadio ![]() Nije losa pastrva ispala. Al da, Gacka mi je trenutno malo van dometa ![]()
![]() |
#30978 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#30979 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ispohao lignje, oslica na komade samo uvaljao u kukuruzno brasno pa na vruce ulje, napravio krumpir salatu i tartar. Tko je rekao da se riba samo petkom jede? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30980 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30981 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
bili prekjučer u batku i naručili onu gurmansku platu + obavezno gravče. a ono... šampinjoni oke, mladi krumpači cijeli fini, ćevapi i pljeske punjeni sirom stvarno fini, lepinja ni trunke temeljca samo zapečeno i ima okus po rešetki, gravče jednom rječju slatko (šparka mi i dalje ima najbolje gravče, followed by deda, followed by opatija... koliko sam ja probao), kajmak neki miješani sa paprikom... onaj dućanski (makar mislim da ni ovaj nije domaći) kaj smo raspravljali ga podere po pola. sve u svemu fino smo se naklopali, ali daleko je to od nekog ultimativnog jointa u gradu. pics or didn't happen: ![]() danas pak MEHIKO!!! love that shit ![]() ![]() tajna je u smoked tabascu ![]() ![]() edit: zaboravio napisat na punjeni lungić - e to je bilo stvarno yebeno fino u batku ![]() inače meni je benchmark kod nekog jointa - vratina sa žara, lungić (pogotovo punjeni) i gravče... tu se poznaju junaci imho. Zadnje izmijenjeno od: syss. 31.08.2014. u 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30982 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas govedska juha, pečena vratina i meni su se jeli mlinci ![]()
![]() |
#30984 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Svugdje na svijetu možeš nać dobru klupu, samo imaj Yelp pri ruci ili nekog lokalca frenda ili pitaj one malo punije prolaznike. Osobno ne bih nikad taknuo masu stvari koje sam probao zbog preporuke poznanika ili prolaznika. Ona klopa s kolica ili iz kombija na ulicama NY - fenomenalno. Beživotno izgledajući burgeri u Istanbulu - još bolje
![]() |
![]() |
#30985 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#30987 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#30988 |
The mighty pirate
|
![]() |
#30989 |
Premium
|
Kad smo se vec opet dotakli hamburgera, evo jednog osvrta/recenzije na koju sam naisao ![]() http://www.trusty.hr/putovanja/gastr...nu-i-piti.html
![]() |
#30990 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() makar ja ću uvijek rađe ostaviti više para ako je klopa korektna i nije mi žao dat za to pošto ne idem sad svaki dan žderat van. btw. hrpa se trpa... ove godine na moru će se žderati sve varijante kineske hrane ![]() ![]() edit: @roberto... odličan text ![]() @svi željni dobrog bureka kojeg sam napravio gore, radio sam po ovom receptu minus jaja u meso i minus krumpir u meso - http://www.coolinarika.com/recept/746281/ isto tako igrom slučaja sam imao duplo manje kora, a ta igra je da je flare napravila opet onu božanstvenu bučnicu ![]() trebale bi ići sve gore brijem... em bi bio još sočniji, em bi bio "lakši". Zadnje izmijenjeno od: syss. 02.09.2014. u 10:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|