|
![]() |
#6481 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#6482 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam negdje naisao na neki tekst da ce svi WP8 mobiteli, dakle i L925, dobivati podrsku do 2016. A kad se malo bolje pogleda to i nije nesto puno, ali je i OK ![]()
#6483 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Imam,ali samo privremeno dok ne odlucim sta cu kupit samo mi ostaje izbor g2 ili L925 a s obzirom da neznam nista(iako bi htio naucit) o flashanju,kernelima itd. vazni su mi sluzbeni updateovi A izbor izmedju ova dva je samo izbor izmedju 2 OS-a jer su oba odlicna uredjaja |
![]() |
![]() |
#6484 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Između L925 i G2 ja bih osobno uzeo G2 jer je hardverski ipak jači, ima jaču kameru, bolji ekran (nisam pobornik AMOLED-a i volim IPS + 1080p) te Android na njemu, kad se sredi, radi jako dobro. Pošto si rekao da bi htio naučiti nešto o customiziranju Androida mislim da je u tvom slučaju G2 bolja opcija.
![]() |
#6485 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Ak voliš winse, onda naravno 925.. |
|
![]() |
![]() |
#6488 |
Omicron Alpha resident
|
#6490 |
Omicron Alpha resident
|
Ništa ti ne javlja na Phone update? Jel si možda nekad prije flashao neki RO... ovaj, firmware ( ![]() Jer koliko ja znam gotovo sve L920 su dobile update.
#6491 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
I ja javim ujutro za bateriju kak stoji. EDIT: U 3 pm, update na mobu nije niš našao ali zato je nokia SRT i skinem taj zadnji update i sve moram nanovo slagat i skidat, jaooooo ![]() EDIT 2: Ps mtr nije to bio update, imam istu stvar ko i prije, kud uvijek to radim navečer umoran ![]()
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 24.08.2014. u 00:34. |
|
![]() |
![]() |
#6493 | |
Je suis Schumi
|
Citiraj:
Hmm, ne kuzim sto je poslo po zlu? Ja sam isao preko SRT, download fw-a, instalacija kroz par minuta i onda je islo nastimavanje osnovnih postavki kao poslije hard reseta. Sve mi je ostalo isto osim home screena.
![]() |
#6494 |
Omicron Alpha resident
|
#6495 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nemam valjda zadnji update jer nemam foldere i kak nije nasao mob isao sam preko ovog, doduse nisam ni citao kaj je u tom "updateu" jer sam bio sretan kak je nasao i kak mogu to slozit prije spavanja i miran sam kad ono kifla ![]() Sad open skinut gigu appova... Vidio sam ko amde da on na svom samsungu ima noviju verziju cyana od mene, kaj tebi pise po os version?
![]() |
#6496 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#6497 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
I sam vlasnik priznaje da telefon radi sporije nego kad je kupljen - to se uklapa u ono sto znamo o Androidima da vremenom uspore, a ocito je izrazenije kod modela sa rom-ovima sa puno bloatware-a. |
|
![]() |
![]() |
#6498 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]() Ajd, bitno da sad radi ![]()
![]() |
#6499 |
Je suis Schumi
|
#6500 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Harverski jači? Što to znači kad se upoređuju android i nokia WP? Ne puno...925 će vrtiti sve kao i G2 sa tim "slabijim hardverom".... Ovdje je više pitanje što čovjek voli..Android ili WP..oba telefona su dobra... AMOLED, odn. super amoled cucla manje baterije od IPSa, tanji je i nema backlighta....bolje prikazuje crnu boju...jedini minus što ne može postići svjetlinu (čitljivost pri jakom suncu) kao što to može IPS...ali super amoled je tu napravio pomak...U potpunom mraku (kad je ekran ugašen) nekima može smetati što se oni pixeli koji stvarno i moraju biti upaljeni - vide...ali to je zbog OLEDa i ne bri trebao biti veliki problem Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 24.08.2014. u 09:52. |
|
![]() |
![]() |
#6501 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@gnujko, G2 i je hardverski jaci, samo onaj ko voli gejmat ne bu se usrecil s 925, a i opcenito razlika se osjeti i kod drugih stvar (igranje, surfanje, instalacija app, izvodjenje nekih zescih radnji itd) sto se tice procesora.. 925 ce vrtit i sa slabijim hardverom, u pravu si, posto je dobro optimiziran OS, tak da je winsima i skoro pa svejedno jel soc800 ili Krait jezgra, probaj 925 dovest do krajnjih granica, da vidimo kak se hardver nosi s tim.. Al s druge strane, jaci hardver dolazi do izraza, navedeno u zagradi.. Sto se tice kamere i videa, lumija 925 je tu pobjednik, definitivno.. |
![]() |
![]() |
#6502 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Dali vi recimo na Lumia 625 (ili neki drugi, naravno) koristite onaj fičr da dva puta tapnete po ekranu nakon čega se ekran otključa/otvori? Koliko to cuca bateriju? Jer je očito touch screen cijelo vrijeme aktivan.. Druga stvar, dali to samo meni ili inače one "tipke" back, home i povećalo nisu osvjetljene? |
![]() |
![]() |
#6504 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
"Of course using this feature will consume a minimal amount of battery life, as nothing is free in life." ![]() http://www.wpcentral.com/black-updat...p-wake-feature |
![]() |
![]() |
#6505 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
@Zvonac - na 520 sam neke zahtjevne igre igrao bez problema...nekih primjetnih trzanja nije bilo...novi asphalt itd....ali ionako se igram na miniju i na kompu...hehe |
|
![]() |
![]() |
#6506 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
#6507 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Trebalo je tri restarta da konačno sve apdejta. Prvi update je bio malen, drugi je velik i treći malen.
__________________ |
![]() |
![]() |
#6509 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Naručih upravo shell za L625, javim kakav je kad stigne Koje ste screen protectore uzimali? Ima matte i clear, ne znam koji valja.. Uzeo bih neki koji malo smanjuje odbljesak ekrana outdoors - vjerojatno bi to onda bio mat?
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 24.08.2014. u 14:28. |
![]() |
![]() |
#6510 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|