|
![]() |
#6451 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A out of the box je kakav? Ko da velim da sam kupio super auto s puno ponija al evo moram prvo do štefa da ga mapira. ![]() On topic Ispizdit ću s Cyanom i L920. S Blackom mi je baterija trajala obično oko 18-20h, sad izdrži jedva 8-10. Sve sam pogasio kaj se pogasit da. Izgleda da mi ne gine reset jer vidim da se ista stvar dešavala hrpi ljudi i nakon reseta se navodno stvar vrati na normalu.
#6452 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo to je razlog zašto sam prekrižio Androide i gubitak vremena kako bih među hrpom svakakvih (pod uvjetom da je uređaj dovoljno zanimljiv da bi netko napravio ROM za njega) našao onaj koji mi odgovara, da bi nakon potrošene godine dana na to, napravio svoj s kojim sam tek bio zadovoljan.
#6453 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Uvijek se sjetim kad su dosle Biostar TP I45 ploče kod nas i kad su se E8x00 procesori klokali ko ludi. Cell shock RAM koji ide ko blesav, procesor isto, ali ploca sa - zracnom temp. ne ide dalje od 605 MHz FSB-a, sto god pokusao u BIOSU. Jos par ljudi je otprilike bilo slicno s rezultatima, ali kasnije smo skuzili da smo dobili skart reviziju ![]() Ali da se vratim na temu. Instalirao i ja Nokia SRT, odmah mi izbacilo Cyan za 1020 i sad se skida update velik 1.70 GB, ali veza zna biti nestabilna i puknuti, ali se sva sreca odmah moze nastaviti sa skidanjem ![]() Javim dojmove kad sve sredim i malo isprobam kako radi.
![]() |
#6454 |
The mighty pirate
|
Meni se čini da DP s ova dva updatea radi bolje od čistog Cyana. Baterija mi na 1020 nikad nije duže trajala. Možda mi se čini, ali danas i sutra ću baš testirati bateriju da vidim.
#6456 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6457 |
Je suis Schumi
|
Na DP se vidi osjetan pomak sto se baterije tice u odnosu na WP8, uz sve ostale novitete. Sa zadnjim updateom mobitel radi brze, bar mi se tako cini. Ali mi se kod par aplikacija poceo javljati resuming sto prije zadnjeg updatea nije bio slucaj. Ide cisti Cyan pa sto bude.
#6461 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Well, uz toliko loših strana nove lumije, eto dvije dobre strane. Danas sam poslušao jedan od savjeta kako se riješiti purple hue, a to je da pomaknem datum na 2300 god. i uninstaliram displej driver. Pomaknuo datum, uninstalirao displej driver, vratio datum na današnji, iscicao bateriju, mob se ugasio, jutros ga upalim, veli ima ažuriranja, reko skidaj brate samo ne znam kakva i sve on to skine, instalira i restarta pa veli da sam upravo instalirao Windows Phone 8.1 Update (dp jel). Reko, super, ali ja sam to već imao instalirano ![]()
#6462 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Nisu to nikakve "beta" verzije, nego nadogradnje koje se salju developerima da prilagode/preprave/naprave nove mogucnosti uz koristenje novih, prepravljenih ili nadogradjenih API-a, kako bi im aplikacije bile spremne kad te nadogradnje postanu dostupne svima. |
![]() |
![]() |
#6463 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Mali broj ljudi sa telefonima poput G2 ide stavljat custom romove, jos manji broj uopce zna za to. Ja kazem da je sramota da takav hardver steka na OS-u koji proizvodjac isporucuje. Samo skrecem paznju na cinjenicu da proizvodjaci Android telefona mogu totalno usrati ROM i to u mjeri da na vrhunskom hardveru to steka. Kod WP-a je suprotnost, cim imas minimalni hardver telefon ce glatko radit. |
|
![]() |
![]() |
#6464 | |
Premium
|
gledam malo temu, instaliraj DP, vrati na stock 8, pa update na 8.1, i onda nazad na DP zbog xy razloga. Sve više sličnosti s androidom vidim, flash na flash ... I to je ono kaj me živcira kod telefona (android, WP), ako hoćeš da nešto radi kako treba i bolje od tvorničkog, stalno neko kemijanje i flešanje. Sad s nostalgijom gledam na stari Symbian ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6465 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
DP nije obavezan niti preporučen za krajnje korisnike. DP je Microsoft omogućio na želju korisnika da iskušavaju OS prije završne faze, i pomognu ga oblikovati, što nije ništa loše. Dakle WP out of the box radi bez problema i grešaka. DP je za "One koji žele znati više". |
![]() |
![]() |
#6466 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skinut cyan na 1020 i sad muka instaliranja +100 aplikacija (to traje ![]() Ostavit ću mob preko noći bez punjača da vidim kak se sad ponaša, zadnji put mi je smrad skinuo 30%. (imam par jako aktivnih grupa na whsappu)
#6467 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#6468 |
Je suis Schumi
|
@buljo, moje se updateaju takodjer ![]() ![]() Jedino mi je islo na zivce sto sam morao ponovno aktivirati ove messaging programe, ali ok nije tolika muka. Sutra javim kako drzi baterija.
#6469 |
Banned
|
Ne, nikome nije potreban DP, ni jednom normalnom korisniku. To je program za entuzijaste. I to je to. |
![]() |
![]() |
#6470 |
Premium
|
aha, kako da ne. Još nisam vidio niti jedan OS (niti za mobitele, niti za računala) da nema grešaka. npr: http://www.digitaltrends.com/mobile/...blems/#!bIU9if |
![]() |
![]() |
#6471 |
Banned
|
Od svih tih stvari - samo "Other" folder je bio problem - sve drugo nikad nisam iskusio. Možda sam prekasno prekuo u WP8 OS, jer meni je sve radilo OK. (6. mj. 2013.), osobito kada sam za dva mjeseca dobio Amber na L620. |
![]() |
![]() |
#6472 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6473 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Imam problem sa L920 i Lumiu Cyan. Skrolanje mi šteka u OS-u i 1st party aplikacijama. Dakle, kad mičem prstom po ekranu sve šteka i trokira, od swipe-anja sa Start Screena na app list, skrolanje u IE, Settingsima, Photos, Phone, People, sve... S druge strane naknadno instalirane aplikacije rade bez ikakvih problema - 6tag, toib, grin, Facebook, Messenger, Nextgen Reader... Najgora stvar: - probao hard reset - nije pomoglo - flashao opet Cyan preko NSRT - nije pomoglo - drugi put flashao Cyan pa odmah nakon toga hard reset - nije pomoglo - treći put flashao Cyan + DP i Update 1 + hard reset - nije pomoglo Ima tko ista/slična iskustva? Prilično je iritantan bug a čudno mi je da nema priče o tome na forumima.
#6474 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
imo sam slican "problem" prilikom zoomanja slika i web stranica, jednostavno nije htio pinch to zoom iz prve... problem je bio u ukljucenom Screen magnifier-u, jer se on aktivira double tapom sa dva prsta... sto rezultira lagom... kad si ponovo postavljo telefom, jesi radio restore ili od sve nule? |
|
![]() |
![]() |
#6475 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6476 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ja ne kužim na koju se to faking foru meni upalilo ![]() Uglavnom da, to je to, sad sve radi kako spada. I sad se osjećam ko konj jer sma tri puta flashao ROM bezveze ![]() ![]()
![]() |
#6478 |
Je suis Schumi
|
Tako sam i ja upalio onu glupost s brbljanjem di moras dva puta klikati za svaku radnju, a skrolanje katastrofa. A jako se jednostavno ugasi ![]() Cini mi se da Cyan dosta jede bateriju. Ima li koji program koji pokazuje koliko je zaslon bio upaljen? Sve sto sam nasao su ovi programi tipa koliko je na bateriji i sl.
#6479 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Jesu nokie zapostavljene poput vecine androida sto se tice nadogradnji sustava? Konkretno me zanima koliko ce dugo jos L925 dobivati updateove i hoce li ih uopce dobivati EDIT: I nije mi jasna jedna stvar Zasto mi se u multitaskingu ako npr s tapatalka prebacim 3 puta na poruke,zasto mi se u taskovima pokaze 3 taska "poruke" |
![]() |
![]() |
|
|