|
![]() |
#541 | |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Što se pozitivnog tiče - baterija je izdržala jučerašnji dan, ekran je ok, a kaže da je kamera po danu vrlo dobra. E sad ono loše - GPS ne radi uopće, ne daje znakove života. Bočne tipke rijetko kad hvataju iz prve. I sad, najveći problem. Odmah kad ga je upalio pokrenio je Antutu koji se pred kraj izgasio. Pokušao je opet i ista stvar. E onda ga je dao klincu da se igra. Prilikom igranja zahtjevnijih igara nakon 10-15 postane nenormalno vruć, ekran počne treperiti i izgasi se. Kad se ohladi, sve radi "ok" i na ekranu nema štete.
![]() |
#543 |
Guest
|
baš su se proslavili onda... mada moj P2000 radi normalno, sad dal sam imao sreće ili ne to neznam. čak i gps radi ![]() anyway, na mail mi je stigla poruka za THL 5000, koji se na nama nepoznatom shopu možete kupiti sa kuponom kupon kod: THL5000 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_68241.html sa kuponom je cijena: 256.99$ dok je originalna cijena 269.99$ |
![]() |
#544 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Vjerojatno nije do modela, već do tog mobitela, al svejedno. |
|
![]() |
![]() |
#545 |
lijevo smetalo
|
Dosad me pitao za savjet i informirao se prije kupnje (HongMi Note sebi i ženi G4S). A sad je impulzivno kupio i naučio na teži način. Barem mu škola nije bila skupa.
#546 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Svejedno, nije besplatna. Očito je da ovi prodaju poluispravne, refurbished ili samo preflešane mobitele. Taj Elephone, jel negdje piše da se inače tako grije ili je samo do tog uređaja kod tebe? Tako je pisalo za Jiayu da se usijava, a kolega Matta kaže da je njegov mlak. Čini se kao da određene telefone nešto pati. |
![]() |
![]() |
#547 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Donio mi kolega naš poznati inew v3 sa stuck inew bootlogom na ekranu. Recovery je original unutra a factory reset nije pomogao znači trebalo bi ga poflešati preko SP flash toola. Da ne kopam sad po miljon foruma koji je sw najbolji. Koliko se sjećam bile su dvije verzije mobitela - dali idu dvije verzije sw-a unutra ?? Nazad na pločici piše mu v4.0 ako to šta pomaže.. |
![]() |
![]() |
#548 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
#AKOJ Prosle godine sam kupio jedan dvojezgreni na takvoj pandinoj akciji. Isti problem, hladan - sve radi, čim se ugrije ekran posvijetli do neprepoznatljivosti. Dobio od Pande djelomični refund. |
![]() |
![]() |
#549 |
lijevo smetalo
|
Ma tražio čisto da pomognem čovjeku, ali nisam ništa našao. Jedino sam našao da imaju dvije verzije mobitela, a razlika se vidi po šarafima. Njemu su šarafi na dnu pa se radi o staroj verziji. Očito se radi o skrpanom mobitelu jer je došao bez kutije. Inače, P7 Mini bi trebao biti sličan/identičan Mlaisu MX28 odnosno Cateeu CT300.
#550 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Istaknuo sam da je mlak prilikom normalnog koristenja, youtube-a, kamera, video, news aplikacije, itd. Nisam pokrenuo nijednu igru na njemu pa da mogu reci da li se u tom slucaju usije ili ne. Vrlo lako je moguce da bi tada bio jako vruc ali eto, nisam isprobao a mob je vec otisao drugom vlasniku. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#551 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Evo skoro pa naručio ovaj mob. |
|
![]() |
![]() |
#552 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
jel ima tko za preporučiti koji jeftiniji mob a da je dobar za igrice... kćer me davi ![]() prvenstveno da se ne grije.. |
![]() |
![]() |
#553 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#554 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@zupy Da, iNew ima 2 verzije. Ova tvoja je ona novija tj. gora. Kako im hardver nije isti, trebaš izbjegavati fw sa cxq u imenu i one bazirane na njemu. Probaj naći neki odgovarajući ovdje. I javi rezultate da probam na svome. http://www.needrom.com/phone-roms/inew/v3/
#555 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Ja ga imam i očajan mi je, kada ja govorim negativno o svom mobitelu za recenziju onda znate koliko je loš. http://bbs.elephone.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=346 Btw uskoro mi stiže Doogee DG310 koji se prodaje za 88$ i došao je u većinu trgovina. Quad core, 1Gb rama, 8Gb pohrane, LG IPS ekran, Android 4.4... za 88$ se čini primamljivo. Do sada same pozitivne reakcije a ja se nadam da će moj doći brzo.
![]() |
#557 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Netko se bio žalio ovdje da je Xiaomi u potpunosti zaboravili Mi2/S. Evo odgovora - MIUI v6 ubrzo stiže i na njih http://www.gizchina.com/2014/08/11/xiaomi-mi2-mi2s-get-miui-v6-update/
#559 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Za igranje na mobu moraš odabrati neki od snažnijih mobitela sa vecim ekranom, ne postoji jeftini mobitel za igrice. Dakle npr. Coolpad F1 bi bio solidan izbor za malo para, cca. 1100 kn sa pdv-om. |
|
![]() |
![]() |
#560 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#561 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
I f1 se grije na igricama, nakon pola sata walking deada je vruć ko pakao... |
![]() |
![]() |
#562 |
Premium
|
Evo da napišem ako kome pomogne - odron je prikupljen i opet na nogama a stvar je riješila novija verzija sp toola ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#564 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
hvala obojici...nisam imao iskustva s igranjem na mobu dok mi mala nije počela igrati... ovo mi je svakako važna informacija pošto se moj Newman lagano grije pri igricama pa sam mislio da je to neka veća falinga s njim... inače o f1 sam obziljno razmišljo, a sada ću vidjeti... možda još koja ideja? |
![]() |
![]() |
#565 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#566 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Doogee se ne uvrstava u odrone? ![]()
#567 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Kratak je put od klizišta do provalije. ![]() Dugi je tu negdje, naročito s baterijom od stvarnih 1800mAh ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#568 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Email od to2c Sorry , We stop selling this kind of mobile phones We regret to tell you that *we have got some Phone products off the shelves. There include these model: Lenovo A376, Lenovo A760, Lenovo A850, Lenovo A850i, Lenovo*K900, Lenovo*S650, Lenovo*S960, Lenovo*S820, Lenovo*P780, Lenovo*A789, Lenovo*A800, Lenovo*S720, Lenovo*S920, etc.* Sorry , We stop selling this model because market phone wholesaler sell refurbished phones or repaired phone as new phone . the only difference is the Motherboard and poor quality 1:1 accessories , such as poor quality battery , poor quality earphone , charger ,usb cable and so on . It is really hard to found out which one is 100% new or not , it is sure 100% that 50% of them are not new , and 100% of them are not new if it is sold with cheap price |
![]() |
![]() |
#569 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#570 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
Jel vi znate što je s ovim dolje navedenim mobitelom. Na minidealu je sad cijena 206$. Izgleda kao vrlo dobar mobitel za pristojnu cijenu. Ima li neko iskustava s ovom enhanced verzijom? Koje su eventualne mane? Original Xiaomi Hongmi Note(Redmi Note) Enhanced Version WCDMA MTK6592 Octa Core 5.5'' 2GB RAM 8GB ROM Android 4.2 MIUI V5 |
![]() |
![]() |
|
|