|
![]() |
#511 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Ima 5-6 raznobojnih poklopaca za f1. ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#513 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
#517 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa nebi se složio sa tobom. Sve verzije JBa su iste, 4.1.x, 4.2.x i 4.3. KK ipak je malo drugačiji. Ne puno, ali je. A i sigurnosti radi bolje da dobije nego da ne. A i čini mi se da se spominjao kolovoz za KK na F1. Jel tako Dakok? |
![]() |
![]() |
#518 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
Najavili su već i Coolpad F2 |
![]() |
![]() |
#519 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#520 |
Registrirao User
|
Coolpad F2 je za sada TD-SCDMA @brko Kolowas it was ![]() Kinezi ko blesavi postaju pitanja o kitkatu na Coolpad forumu zadnjih desetak dana. Ima brat-bratu 20 tema o kitkatu za F1 ![]() Malo sam jutros gledao JingDong Top listu "kineza" Ovdje fali Xiaomi i još neki brendovi jer ih JingDong jednostavno nema u ponudi...
Zanimljivo da je Huawei Honor 3C drastično podbacio u prodaji. Do nedavno je bio na prvom mjestu u klasi do 200 USD. Uskoro dolazi 4-jezgreni Honor 3C Play s cijenom od oko 100 USD (Kina). Gore ima link na 2GB verziju za samo 167 USD!!!
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#522 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#524 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
I koji bi mob preporucili do 120$ (najdalje) 5' minimum |
![]() |
![]() |
#525 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
@Dakok, onaj prodavač za red bull nema feedback pa i nije relevantan.. Mene više zanima zakaj red bull nema 900mhz za 3g, možda nam kolega UniStilo može reći više ako ga koristi u ruralnoj kroejši?
umjetna inteligencija ne može se mjeriti sa ljudskom glupošću Zadnje izmijenjeno od: darmarH. 11.08.2014. u 16:41. |
|
![]() |
![]() |
#526 |
Registrirao User
|
@brmbo imaš tamo 3 varijante. 204 USD je za najslabiju koja ne igra u EU ![]() @darmar Zbunj. Kako nema feedback? 15000 kupaca - 99,3% zadovoljnih
![]() |
![]() |
#527 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Ja se veće u bank uputio novce uplatit da kupim xD |
|
![]() |
![]() |
#528 |
Registrirao User
|
Ma kakvi fejk. Valjda je mislio da nema feedback za Red Bull što nije bitno jer ima ogromnu bazu zadovoljnih kupaca i ne vjerujem da se sad igra s rejtingom...
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Ma da, mislil sam na feedback za mob, al na mobu mi pokazuje da seller nema feedback.. :confused:
#531 |
Guest
|
|
![]() |
#532 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
ZTE Nubia Z7 Mini hands-on
Prvi dojmovi o ZTE Nubia Z7 Mini: - Definitivno bolja za "hendlanje" u odnosu na 5.5" Lenovo K910. 5.5" mi je ipak preveliko. - Lijep dizajn, decentan, nenametljiv. Crveni prsten koji je home button i notification LED je stvarno super. U opcijama se moze dozvoliti i zabraniti pojedinim aplikacijama da koriste isti za notifikaciju. - Zadnji poklopac je klizav posto nije mat ali to me ne brine puno jer ce na nju Nillkin Frosted shield oklop. - UI je lijep, flat. Zove se NubiaUI 2.0. Malo naginje na iOS i Android L. Zauzima dosta memorije (175 MB), zna nekad malo zalagati sto mi je cudno jer nije bas prekrcan opcijama. Ima dosta manje opcija za "štimanje" u odnosu na VibeUI od Lenova (cak od 1.0 verzije, od 2.0 verzije da ne govorimo).Ipak, podrzava neke stvari koje mi se svidjaju a Lenovo nema (doubletap to unlock napr.) - Oba SIM utora podrzavaju 3G/4G no ne istovremeno, naravno (pocucalo bi bateriju za 10 minuta). Kad jedan utor radi na 3G/4G drugi radi na 2G. Pozitivno je to sto se to moze switchati lagano i brzo u meniju. - Snapdragon 801 je brz ali sporiji od Snapdragona 800 u Lenovo K910 posto radi na 2.0GHz (K910 radi na 2.2GHz). Naravno, govorim o sintetičkim testovima, u stvarnom radu se ne primjeti razlika. - Ekran je mrvicu tamniji u odnosu na K910 na maksimalnoj svjetlini ali nema mu se sta prigovoriti. - Kao i KitKat od Lenova, Nubia KitKat pati od problema sa pushanjem notifikacija kad se aplikacija clear-a u task manageru. Naime, ako ubijete aplikaciju u task manageru, notifikacije za istu nece dolaziti sve dok ponovo ne otvorite aplikaciju. Zasad je rjesenje lock app u task manageru. Nadam se skorom rjesenju problema. - Mob je dosao rootan, instalirani gappsi, minimalan kineski bloatware od kojeg se vecina moze deinstalirati a par njih ne moze ali nisu aktivni stalno (kao Lenovo Security napr.) nego samo kad ih otvorite. - Od jezika dostupan je engleski i kineski (meni dosta ![]() - Kamera se cini OK, UI je jednostavan, nema puno opcija (za razliku od Lenovo kamere). Ima opciju za snimanje u 4K kao i opciju za snimanje u high framerate (ali zacudo samo u 480p). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasad toliko, detaljnija recenzija za nekoliko dana. |
![]() |
![]() |
#533 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Je li tko radi ovako nešto na svom mobitelu da bi popravio gps: ![]() Ja sam probao skinuti tu foliju ispod izolir trake ali meni nema rupe, tj. ovako je http://i.imgur.com/UBwlCeR.jpg Zanima me mogu li zeznuti mobitel, no čini se da nitko ovdje nema Elephone p6i.
#534 |
Guest
|
ja sam ovo napravio na svojem, spusio garanciju naravno, ali ko ga sisa. sad gps radi normalno i zopo 998 isto tako sisa i duplo skuplje perjanice ![]() https://yadi.sk/i/u6hxI6KZVYSbc |
![]() |
#535 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Koje ludilo,ma svaka vam čast dečki,kupiš mob pa onda guraš u njega žice i kojekakva čudesa da bi radilo nešto... Neznam kak vi ali ja bi se osječao usrano da mi mob tak zgleda kao ovo gore čudo i jedina modifikacija bi bila let u kantu za smeče. |
![]() |
![]() |
#536 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
Loša kamera Loša izrada (za ubacit SD karticu treba otkinut komadić s unutrašnje strane poklopca) Slabo se prodaje u Kini Loš audio ![]()
|
![]() |
![]() |
#537 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Ja sam iz Mostara, naš operater Eronet koristi isključivo 2100, tako da ti tu nažalost nemogu pomoći
#538 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#539 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013