Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.08.2014., 11:25   #30811
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Nutella vamo u DE je opasna za krvne žile i zube jer kad se krene jesti teglica od 1kg nestane sam tak. I to bez palačinki i kruha
Al da je bolja od one koju sam jeo u HR, to svakako.
Staro 11.08.2014., 11:33   #30812
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
4 roštilja od četvrtka naovamo... valjda 30kg mesa smo napekli sve skupa

ovaj sam ja radio za nas dvoje, očito previše

Pohrani.com

blonde leffe za dragu i ladni gem za mene.

gore lijevo u plavoj buksi je valjda najbolja bučnica koju sam ikada jeo, flare zna recept jer je ona radila.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2014., 12:19   #30813
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova

Pohrani.com

gore lijevo u plavoj buksi je valjda najbolja bučnica koju sam ikada jeo, flare zna recept jer je ona radila.
Bolje bi ti bilo da si otvoril škatulju, pokazal bučnicu i dal recept da usporedimo, a ne pokazivat' cigaretline

Usput, danas za ručak su mahune čušpajz na kiselo s Šanjekovim konjskim kobasama. Sjeme mahuna je doputovalo iz dalekog Vijetnama i obradovalo me dobrim urodom i kvalitetom.
Staro 11.08.2014., 12:23   #30814
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

možda ih još imam doma pa poslikam... recept je fini

mahune na kiselo, pretpostavljam vrhnje... mrak stvar.
Staro 11.08.2014., 12:42   #30815
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Citiraj:
možda ih još imam doma pa poslikam... recept je fini

mahune na kiselo, pretpostavljam vrhnje... mrak stvar.
Nije vrhnje već malo octa. Recept je "kaj su jeli naši stari".

Prvo kvalitetan ajnprem na masti ( boje lješnjaka ), na to se 30 sek. ( ne dulje ) provrti jušna žlica crvene paprike i tri režnja sitno kosanog češnjaka.
Zalije je hladnom vodom i ubaci kobase po želji rezane na sitne ploške.
10 min kuhanja pa se dodaju očišćene mahune, krumpir na ploške i dosoli po potrebi.
Kad je kuhano ubaci se pol šake sitno sjeckanog peršina i doda octa po želji. Nek' odstoji deset minuta poklopljeno.
Upravo sam rešil tri tanjura uz raženi...

Idem krmit jer me je mjesec u perigeju syebal za spavanje.
Staro 11.08.2014., 12:44   #30816
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

fala za recept, budem jednom tak napravil... znam i ja nekad našodrat octa u te gulaše... vajngulaš, mahune, a i grah zna fasovat koju žlicu ponekad

sad mi se jedu mahune
Staro 11.08.2014., 17:39   #30817
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:

Lepo za izjest , al pošaljem ti čašu za vino
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2014., 17:51   #30818
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ne brini imam i za bijelo i crno i šampanjac, a ovo je čaša za gem
Staro 11.08.2014., 17:55   #30819
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

i to karlovački

ja ito iz vinske, nevolim debelo staklo
Staro 11.08.2014., 17:56   #30820
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

šos' taki, imam i ožujski
Staro 11.08.2014., 18:10   #30821
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

ne priznajem dok ne pokažeš pravi muški (pan)
Staro 11.08.2014., 19:11   #30822
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Kako jedete Leberkase? Zena kupila negdje kilu, pa nisam siguran jel se jede onako kao salama ili treba malo prepeci na tavi.
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2014., 19:39   #30823
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor vedranzeman Pregled postova
Plus, tko god je probao obje verzije veli da je njemačka verzija ukusnija od kanadske.
Nadam se da je kanadska verzija barem bolja od onog smeća iz Poljske.
Eh da, vaša tegla od Nutelle se razgradi za cca. 500 godina, dok naša traje milijunima.
Švapsku nisam probao no ovdje je jako jako dobra. Plus što ovdje osim te koja se proizvodi u Kanadi po EU shopovima imaš za kupit i one uvezene iz Italije. Moram priznat da je okus dosta sličan. Original je meni bolji no ovo je jako blizu pa se ne zamaram time

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2014., 19:40   #30824
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Kako jedete Leberkase? Zena kupila negdje kilu, pa nisam siguran jel se jede onako kao salama ili treba malo prepeci na tavi.
Prepeces naravno. Ja ga mlatim ili sa sirom preko nakon pecenja ili istresem vrhnje preko
Staro 11.08.2014., 20:04   #30825
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Švapsku nisam probao no ovdje je jako jako dobra. Plus što ovdje osim te koja se proizvodi u Kanadi po EU shopovima imaš za kupit i one uvezene iz Italije. Moram priznat da je okus dosta sličan. Original je meni bolji no ovo je jako blizu pa se ne zamaram time
Hebala vas nutela....ko je zivil u Jugi sjeća se kinder Lade originalne....Nutela je cisti amaterizam kontra Kindera tada....i onda bankrot

http://www.telegraf.rs/zanimljivosti...mo-imali-video
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2014., 20:17   #30826
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Znam za kinder ladu, najeo sam je se
No kaj mi to znači kad toga više nema. Ferrero je krenuo nutelom i sad to mažem kad stignem

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2014., 20:19   #30827
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Hebala vas nutela....ko je zivil u Jugi sjeća se kinder Lade originalne....Nutela je cisti amaterizam kontra Kindera tada....i onda bankrot

www.telegraf.rs/zanimljivosti/827622-kinderlada-kako-je-zajedno-sa-jugom-nestao-i-najbolji-slatkis-koji-smo-imali-video
Podravka je propala do bola, to što se tu u KC još radi sa podravkom je katastrofa

Inače, jel' bio netko u onom "all you can eat" na Kvatriću? Kak to izgleda

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2014., 20:28   #30828
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
To je od mene 100metara...al nikad nisam zavirio u to. Kažu da je OK...Niš spektakularno.
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2014., 20:55   #30829
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

Uglavnom, jučer bila fešta i žderalo se na veliko
Staro 11.08.2014., 21:24   #30830
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

tako se to radi direktore

si probao roštiljke/pečenice u kotlovinu? majko božja... sad se sjetih onih bavarskih što su na redovitom roštilj meniju, ama... ama... ko će da me digne poslije tretmana kotlovine sotim finim kobasama?!

e da jel netko iz te serije uzeo one pivske kobase? jesu čemu?
Staro 11.08.2014., 21:32   #30831
fran123456
Premija

fran123456's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Osobno najgore iz te serije, doduse pripremao sam ih na tavi jer nisam imao prilike rostiljat. Elektricne rostilje ne volim, to je smrtni grijeh
Staro 11.08.2014., 21:33   #30832
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
tako se to radi direktore

si probao roštiljke/pečenice u kotlovinu? majko božja... sad se sjetih onih bavarskih što su na redovitom roštilj meniju, ama... ama... ko će da me digne poslije tretmana kotlovine sotim finim kobasama?!

e da jel netko iz te serije uzeo one pivske kobase? jesu čemu?
Fala

Nisam probao roštiljke u kotlovinu, bile su sad pečenice na roštilju, a u kotlovinu sam ubacio istarsku kobasicu (žena naletila na akciju u konzumu). Velke i fine kobase, nakon kratkog pečenja ubacio sam ih u saft od kotlovine da daju malo arome. Uz to kotleti, i krumpir s malo sušenih vrganja u saftu za okus.

Na roštilju juneći ramstek, svinjska vratina, pileći rasjek napacan u tandoori smjesi začina, malo pilećeg filea, pečenice i ćevapi.

Uz to grah šalata, zapečena peciva, paradajz, luk, domaći pinđur. Ubojstvo

Obzirom da sam sad potrošio zalihe kobasa i pečenica, kad bude prilika nabavljam one bavarske koje si spomenuo
Staro 11.08.2014., 22:05   #30833
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Citiraj:
Autor fran123456 Pregled postova
Osobno najgore iz te serije, doduse pripremao sam ih na tavi jer nisam imao prilike rostiljat. Elektricne rostilje ne volim, to je smrtni grijeh
slažem se za el. roštilj, osim kada se riba na njemu radi... to mi je valjda jedan od najfinijih načina pripreme ribe ikada.

jedino mora biti model u koji ide dolje voda, e onda se ta voda našodra sa svime i svačime

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Fala

Nisam probao roštiljke u kotlovinu, bile su sad pečenice na roštilju, a u kotlovinu sam ubacio istarsku kobasicu (žena naletila na akciju u konzumu). Velke i fine kobase, nakon kratkog pečenja ubacio sam ih u saft od kotlovine da daju malo arome. Uz to kotleti, i krumpir s malo sušenih vrganja u saftu za okus.

Na roštilju juneći ramstek, svinjska vratina, pileći rasjek napacan u tandoori smjesi začina, malo pilećeg filea, pečenice i ćevapi.

Uz to grah šalata, zapečena peciva, paradajz, luk, domaći pinđur. Ubojstvo

Obzirom da sam sad potrošio zalihe kobasa i pečenica, kad bude prilika nabavljam one bavarske koje si spomenuo
probaj ako možeš neke domaće roštiljke iz obližnje mesnice ili kupovne za koje znaš da su ti top... vjeruj mi takva transformacija okusa se ne dešava ni jednom komadu mesa koje ide u kotlovinu.

to to sušeni vrganji buraz, taj hint ludosti mi je trebao!

što se piletine tiče za bilo koju pripremu za mene više ne postoji išta osim otkoštenog zabatka... dobro i krilca, dobro i bataci

bavarske pod obavezno stavi na šoping listu... vjeruj mi od idućeg roštilja ja nabavljam 2 x paketa pod regularno jerbo tih 5 komada smažem u dva obroka (uz ostalo meso jelte).
Staro 12.08.2014., 01:07   #30834
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova

http://www.telegraf.rs/zanimljivosti...mo-imali-video
Stari mi je radio u podravci, točnije u pivovari dok je još bila u gradu. Preko sindikata se formalno dizala kinderlada i piva svaki mjesec. A neformalno ekipa s ostalih oura (dječja hrana, juhe, vegeta) dolazila je svaki dan po pivu uz robnu razmjenu naravno Jednom je dofural doma par kg pečenih lješnjaka, valjda su od toga radili kinderladu. Nikad bolje lješnjake nisam probao
c-shadow je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2014., 08:43   #30835
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
slažem se za el. roštilj, osim kada se riba na njemu radi... to mi je valjda jedan od najfinijih načina pripreme ribe ikada.
električni roštilj... oko toga sam imao raspravu s burazom dok smo ovu mesinu pekli. Njemu se sviđša klopa s električnog, a meni je to svetogrđe

Citiraj:
probaj ako možeš neke domaće roštiljke iz obližnje mesnice ili kupovne za koje znaš da su ti top... vjeruj mi takva transformacija okusa se ne dešava ni jednom komadu mesa koje ide u kotlovinu.
na Kvatriću u Žumberčanki sam uzeo ramsteke i vidio pečenice, ali na kraju pečenice nisam kupio. Inače izvrsna mesnica, dobio sam preporuku za nju i fakat je super. Kvalitetno meso i ljubazno osoblje s kojim se sve možeš dogovoriti i uz to razumne cijene. Uzet ću u nekoj prilici opet nešto tamo, možda i pečenice probam

Citiraj:
to to sušeni vrganji buraz, taj hint ludosti mi je trebao!
Uh to je must, za kotlovinu. Stari je našao nedavno par kila vrganja, jedva sam ga nagovorio da mi sačuva malo za ovu zgodu

Citiraj:
što se piletine tiče za bilo koju pripremu za mene više ne postoji išta osim otkoštenog zabatka... dobro i krilca, dobro i bataci
A gdje je tu gušt glodanja kosti?

Citiraj:
bavarske pod obavezno stavi na šoping listu... vjeruj mi od idućeg roštilja ja nabavljam 2 x paketa pod regularno jerbo tih 5 komada smažem u dva obroka (uz ostalo meso jelte).
Ajde baš me zanima, inače su mi pečenice i kobasice zadnje na repertoaru za jest s roštilja.
Staro 12.08.2014., 11:41   #30836
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Hint: kad god radim kotlovinu šaku suhih vrganja sameljem u starom mlinčeku za kavu i ubacim zadnjih 10 minuta. Uz to, obavezna je žuta mrkva i svakako roštilj kobase.
Osnova za kotlovinu mi je u pravilu vratina i par komada carskog kojeg u startu ispečem da izađe većina masnoće.
Neće škoditi ni jedna sv. nogica raspolovljena po duljini ili dobar komad juneće/goveđe kosti s ligamentima i srži.
Od biljnih začina koristim peršin i ljupčac (vegeta) a final angels touch je 2-3 deci bijelog kiselijeg vina.

Usput, da sam znal da je kod Roberta takav hrkljuš, došel bi pa makar i pješice...
Staro 12.08.2014., 12:35   #30837
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Hint: kad god radim kotlovinu šaku suhih vrganja sameljem u starom mlinčeku za kavu i ubacim zadnjih 10 minuta. Uz to, obavezna je žuta mrkva i svakako roštilj kobase.
Osnova za kotlovinu mi je u pravilu vratina i par komada carskog kojeg u startu ispečem da izađe većina masnoće.
Neće škoditi ni jedna sv. nogica raspolovljena po duljini ili dobar komad juneće/goveđe kosti s ligamentima i srži.
Od biljnih začina koristim peršin i ljupčac (vegeta) a final angels touch je 2-3 deci bijelog kiselijeg vina.

Tak i ja vrganje ubacim pred kraj i to da nenadmašni štih kotlovini.
U principu od mesa ja uvijek za kotlovinu uzimam krmenadle (poenkad i kakve kobasice), brzo spečem ih u ulju i izvadim gore. Onda nutra luk paprika, paradajz, feferon, soli, appra, crvene paprike i krčkaj

Na kraju kad se sve fino zdinsta i prožme s vrganjima, zgusnem malo i ubacim krumpir ili grah kao prilog. Inače mi je grah draži, ali sad mi ga se jelo na šalatu

Taj saft od kotlovine, mogao bi se ubit u njemu. Znal sam pol kruha pojest umakanjem dok bi se krčkalo, pa bi na kraju jedva mogel jesti kad bi bilo gotovo

Jedino me sjebal ovaj roštilj. Moj dosadašnji je otišo u vječna lovišta, pa sma se poslužio visećim roštiljem.
Katastrofa za manipulirat mesom, moram najesen napokon izgradit pošteni roštilj...

Citiraj:
Usput, da sam znal da je kod Roberta takav hrkljuš, došel bi pa makar i pješice...
Bilo je to anualno okupljanje najbliže rodbine i tazbine povodom godišnjice mraka

Ali svakako bi dobro došao, nisam znal da si tam

Inače papričice fino rastu, ali je ljutina puno slabija nego prijašnjih godina, barem na nekoliko papričica koje sam dosad probal.
Staro 12.08.2014., 12:39   #30838
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Citiraj:
električni roštilj... oko toga sam imao raspravu s burazom dok smo ovu mesinu pekli. Njemu se sviđša klopa s električnog, a meni je to svetogrđe
ja sam u takvoj poziciji da mi na moru (maslenica) nije nikada napravljena vanjska pečenjara/kamin, a iskreno tamo podno velebita sa iznenadnim random naletima bure baš i ne bi "na cigle" radio roštilj bikoz nemam para za otplatiti izgoreno selo

dakle osuđen sam na taj el. roštilj i gore je meso ono baš crap totalni... ajde oke je recimo ražnjić sa čiketinom, špekom i povrćem... like this:

Pohrani.com

ispod redom u vodu: češnjak, svježe ubrani ružmarin, maslinovo da to sve ne izgori (odmah) i sol... jer eto... ima se soli pa se dobije slana para preko ribice

Pohrani.com

Citiraj:
na Kvatriću u Žumberčanki sam uzeo ramsteke i vidio pečenice, ali na kraju pečenice nisam kupio. Inače izvrsna mesnica, dobio sam preporuku za nju i fakat je super. Kvalitetno meso i ljubazno osoblje s kojim se sve možeš dogovoriti i uz to razumne cijene. Uzet ću u nekoj prilici opet nešto tamo, možda i pečenice probam
ja sam se preporodio od kad mi se igomat otvorio prek puta kuće... napokon dobro i meso i mesne prerađevine.

još se skompo s mesarom pa imam čabe uslugu pacanja i držanja mesa u komori do samog roštilja, što je stvarno life saver kada se radi veća količina roštilja bikoz u frižideru nema mjesta za prdac.

Citiraj:
Uh to je must, za kotlovinu. Stari je našao nedavno par kila vrganja, jedva sam ga nagovorio da mi sačuva malo za ovu zgodu
ja ih isto znam dobiti od frendova, ali to je sve na kapaljku... idući put obavezno nutra ide to.

Citiraj:
A gdje je tu gušt glodanja kosti?
ako čitaš pažljivo vidjet ćeš da sam se ispravio

Citiraj:
Ajde baš me zanima, inače su mi pečenice i kobasice zadnje na repertoaru za jest s roštilja.
pa iskreno i meni... nekad imam krejvingz za njima, ali to je više zbog senfa iskreno kojeg pomiješam sa hrenom.

od kada su ove u igri prioriteti su se promijenili u moram-ih-imat-svaki-put

Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova

hvala za ove old skul hintove
Staro 12.08.2014., 12:47   #30839
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Citiraj:
ja sam u takvoj poziciji da mi na moru (maslenica) nije nikada napravljena vanjska pečenjara/kamin, a iskreno tamo podno velebita sa iznenadnim random naletima bure baš i ne bi "na cigle" radio roštilj bikoz nemam para za otplatiti izgoreno selo

dakle osuđen sam na taj el. roštilj i gore je meso ono baš crap totalni... ajde oke je recimo ražnjić sa čiketinom, špekom i povrćem... like this:

Pohrani.com

ispod redom u vodu: češnjak, svježe ubrani ružmarin, maslinovo da to sve ne izgori (odmah) i sol... jer eto... ima se soli pa se dobije slana para preko ribice

Pohrani.com

ja sam se preporodio od kad mi se igomat otvorio prek puta kuće... napokon dobro i meso i mesne prerađevine.

još se skompo s mesarom pa imam čabe uslugu pacanja i držanja mesa u komori do samog roštilja, što je stvarno life saver kada se radi veća količina roštilja bikoz u frižideru nema mjesta za prdac.

ja ih isto znam dobiti od frendova, ali to je sve na kapaljku... idući put obavezno nutra ide to.

ako čitaš pažljivo vidjet ćeš da sam se ispravio

pa iskreno i meni... nekad imam krejvingz za njima, ali to je više zbog senfa iskreno kojeg pomiješam sa hrenom.

od kada su ove u igri prioriteti su se promijenili u moram-ih-imat-svaki-put

hvala za ove old skul hintove
Sv. nogice i juneća kost daju ono nešto što lijepi čube kad jedeš a svi pitaju kaj je to nutra da je tak slasno.
Naravno, kost i nogicu izvadiš kad je gotovo i daš pesima jer se nogica nemre skuhati da bi bila mekana.
Staro 12.08.2014., 12:59   #30840
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ja znam (kad mi se da) stavit kuvat prije kotlovine malo kosti i malo dimljenih dijelova svinje/krave i sotim temeljcem zalijevat cijelo vrijeme, a dimljeno skuvano meso naravno natrag u kotlovinu pred kraj... to je isto jako slasno
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na