|
![]() |
#30752 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Sinoć sam za desert radila buhtle punjene domaćim pekmezom od bresaka, odlične su bile ![]() Danas za ručak roštilj - pastrve, picek i nezaobilazne lepinje. Salata.
![]() |
#30755 | ||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30760 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hamm, kakav je to zapečeni grah? kaj je sve nutra i kak si ga zapeko? Mi jučer napravili manju verziju roštilja - vratina za muže i piletina za žemske ![]() Prilog zapečeni kruh i grah šalata, za desert slani štrukli ![]() Danas sam ubio još dva rare steaka nakon što su pošteno odležali u ulju.
![]() |
#30761 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() nekidan sam kašikom maknio pola teglice...bolje od nutele ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30762 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=59387&page=9
![]() |
![]() |
#30764 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Ja sam danas sebi neki gulaš radila...tj miks svega ![]() Svinjetina na kockice, unutra krumpir, mrkva, noklice i grašak ![]() Skuhala si za dva dana..al evo..nema više :/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30765 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30766 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#30767 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kad si svojeg radim onda vako nekako to ide: U tavu luk na malo ulja, dok se ne pozlati, baciš grah na to (ak je iz konzerve s ono malo vode može isto), pustiš malo da se napari i baciš umaka od rajčice na to, u mom slučaju najčešće onaj tetrapak. Začini po želji, volim ljuto i origano pa osim njega stavim curry i/ili chilli. Nakon toga samo treba "zapeć" tj. pustit da ispari višak vode i da se lagano počne hvatat po tavi. Jako lagano, a fino samo po sebi. U pravilu serviraj s nekim finim kobasicama ili dobrom mesinom jer je za mene zapečeni grah prilog ![]() -- Jučer: špageti s umakom od puretine dimstane na luku sa smeđim šampinjonima, vrhnjem za kuhanje i kukuruzom.
![]() |
#30768 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Za doručak čvaraka, kobasice, slanine i pravi paradajz a ne one grapolo i slične imitacije bez mirisa i okusa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30769 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ova gore varijanta mi djeluje zapečena u rewrni na malo drugačiji način. Vidjeh već sličnih recepata na coolinarki, ima s gljivama i raznim varijantama, samo nikak da isprobam. Danas poždero špagete bolonjez ![]()
![]() |
![]() |
#30771 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Obavezno ide u pećnicu u vatrostalnoj posudi da se na površini zapeče i napravi korica ( od tuda i naziv jela ). @ Roberto : purrira papričica čiju si mi flancu dao lijepo napreduje u laganoj polusjeni vrta s obiljem vode. E, ta bi dobro sjela u navedeni grah !
![]() |
![]() |
#30772 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Pržena tunjevina u maslinovom ulju, krumpir prvo skuhan pa onda spržen, i kuhana bljitva. ![]()
![]() |
#30773 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Nije me bilo par dana pa evo redom: u subotu - game night koji podrazumijeva klopu ![]() ![]() ![]() ![]() Onda smo u nedjelju, malo za promjenu, orade i grah salatu s bučinim uljem (naravno) ![]() ![]() A danas lungić + pečeni krumpiri, luk, mrkva i tikvice. Sve podlijevano temeljcem od povrća. Uz to ostatak one grah salate i još rikola i paradajz na salatu. ![]() ![]()
![]() |
#30776 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Jedino kaj ga je napalo neko sranje, suše se listovi i počeo je crne točke dobivati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|