|
![]() |
#5941 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() nisam ga koristio, navodno je jako dobar... al s druge strane koriste NOKIA HERE (ex. NAVTEQ) kartografiju tak da ne znam kolko mogu bit bolji od HERE drive+ Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 02.08.2014. u 14:16. |
||
![]() |
![]() |
#5942 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Navigon ti je Garmin, veoma dobar, koristio sam ga na Androidu, naravno "kupio" na ne-Googleovom marketu, malo jeftinije. ![]() Sisterka dobila Ativ S, nije na DP-u, jer svi znamo da ne radi kamera, i kupila bi si dobru navigaciju. Kažem joj da se strpi dok Samsung ne izbaci WP8.1, pa će joj Here Drive+ biti free, no ne želi čut za to, ona zna za Navigon i na njemu je naučila raditi. Kupio bi joj za rođoš Navigon, ali 500kn, fućkaj ga, kupim joj L520/L620 sa Here+ za 500kn. |
![]() |
![]() |
#5945 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Recenzija 930 http://www.smartphonehrvatska.com/20...930-recenzija/ I nesto za kameroljupce, moram priznat impresivno... https://m.facebook.com/story.php?sto...09052842453349 Zadnje izmijenjeno od: qLimAxzU19. 02.08.2014. u 14:24. |
![]() |
![]() |
#5946 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
glupa recenzija ... |
![]() |
![]() |
#5949 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Lokacija ionak radi samo kad treba a bez 3G nebi ni imal Smartphone jer nemam tolko zivaca. |
|
![]() |
![]() |
#5951 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kakvo je vaše mišljenje o novčanicima/torbicama za mobitele? Nešto kao ovo? Čini mi se ok, s obzirom da u jednom džepu teglim novčanik s karticama, u drugom mobitel pa onda to bude prilično tijesno i bezveze. Imate možda kakvu preporuku, a da ne košta ko svetog petra kajgana (meni ovo s linka izgleda ok, ali cijena pretjerano visoka).
#5952 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
mob u prednji desni dzep, kljucevi u prednji lijevi dzep, novcanik u zadnji desni dzep ![]() mislim da bi to tek bilo tijesno jer bi imao u istom dzepu, vjerojatno prednjem, mob+novcanik.. probaj ih sad stavit u dzep pa vidi, ovo je vjerojatno samo malo tanje od tog dvoje odvojenog. a i djeluje mi nespretno za koristenje, pogotovo telefoniranje.. |
![]() |
![]() |
#5954 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
BTW dali je itko od vas radio "povezivanje" GMAIL-a na OUTLOOK.COM? Uspješno je povezano, i "pobrao" je svih 35.000 mailova sa GMAIL-a, ali mi od novih stižu samo "notifikacije" od FB-a, a drugi mailovi mi ne stižu. Postoji li nekakvo riješenje? PS - Nadam se da nije problem što sam napravio Live Account istog formata kao i GMAIL. Gmail je tipa "ime.prezime.broj@gmail.com", a i live mi je "ime.prezime.broj@gmail.com" (da, moj live je @gmail.com). Ima li pomoći? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.08.2014. u 21:42. |
![]() |
![]() |
#5955 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
#5956 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5958 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ti si doslovno shvatio onu poruku u Trashu "zašto brisati mailove kad imaš toliko puno mjesta u Inboxu" ![]() Otrpilike tako i ja, ne znam jesam 10 mailova obrisao na main gmail accountu ![]() Nego, ont, Lumia 630, frend me pita za taj mob, a ja pojima nemam o tim mobitelima, pa da pitam nekoga ko zna. Dakle, mob bi se koristio isključivo za surfanje i slušanje muzike i fotkanje te povremno navigacija, bez sim kartice unutra, koristio bi ga kao media player. Zanima ga što može očekivat od baterije, fotoaparata i reprodukcije zvuka u slušalicama. |
![]() |
![]() |
#5959 | |
Premium
|
Citiraj:
sto se mjuza tice, 630 nema Dolby Headphone poboljsanja, niti slusalice u paketu.. pa ce sve ovisit kake ti frend sluske uzme... od fotoaparata nek ne ocekuje cuda... vani na suncu ce fotke bit ok... al cim je losije osvjetljeno, nece... za navigaciju bi mu trebala sim kartica unutra zbog A-GPS-a.. bez kartice ce mu vjerovatno dugo trazit GPS lock.. za bat nemam pojma sta da ti kazem... meni na 820 traje jedan dan, ali sa svim popaljenim... 630 ima nesto vecu bat. pa ako bude pazio (airplane mode).. vjerovatno 2-3 dana... mozda i vise... ![]() al sad da odemo malo u OT.. ja u autu drzim staru Nokiu N8.. stalno je u offline modu i baterija mi drzi 2 tjedna... koristim je kao media player, jer ima ugradjeni FM transmitter... isto ima navigaciju, odlicnu kameru... ali nije bas dobra za surfanje i ima "relativno" mal ekran... Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 03.08.2014. u 10:49. |
|
![]() |
![]() |
#5961 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Imao sam L630 koju sad koristi žena od korisnika "virty" i u airplane modu telefon troši kao upaljač. Što se kamere tiče, ona nije uopće loša s obzirom na cijenu telefona, a glazba i video također rade super. Posebno mi se svidjelo što audio i video glasnoća ide od 0 do 30, a ne od 0 do 15 kao na Samsungićima. Lakše je naći sweet spot. ![]()
#5962 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel moze 930 dat 4 sata SOT, bez igranja sa nekim normlnim koristenjem. Malo kamere, puno neta, par mailova itd? Kroz jedan dan recimo. Imal sam i ja 630 i kamera mi je bila tolko grozna da ju se nisam usudil ni koristit. Nist ne moze uslikat kak spada, moze za drustvene mreze al nis vise od toga. Jasno za tu lovu se to ne uzima za zlo. Stara ju je odbacila u roku od jedan dana i vratila se svojoj kinesko-korejskoj Android masineriji. |
|
![]() |
![]() |
#5964 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Nakon par dana druzenja s Wp mobitelom napisao bi svoje misljenje. Sustav je skroz OK. Od Androida na LG Optimusu G nije brzi, ali nije ni spor. Mislim da je zapravo veci problem u ovim animacijama ili efektima koje sam na LG-u iskljucio u develeper opšnsima. Tu se jos privikavam pa mi je malo cudno. Ali nema nikakvog stekanja do sad ![]() ![]() Sto se tice aplikacija, zbilja ne znam u cemu je problem kad se na storeu moze naci sve sto je potrebno. Dosta se pise da nema ovoga/onoga pa ajde da cujem koje su to aplikacije/tip aplikacija koje silno fale na WP, a da ih imaju Android i jabucni, osim net bankinga u nekim bankama? Istina, optimiziranost google aplikacija je puno losije izvedena nego na Androidu, ali sto ocekivati kad su im prosle godine zabranili Youtube ![]() ![]() Gmail je bolji na Androidu, ali ni ovdje nista ne fali. Uz to, u mail klijentu dodas Google account i sve radi dobro. Zato Skype radi odlicno. Meni je do nedavno na Androidu bilo nemoguce primiti poziv iako nisam offline, ali nije radilo kad je aplikacija upaljena u pozadini. Na WP-u leti. Viberov jedini problem je sto se ucitava 2-3 sekunde, ostalo sve radi ok, od notifikacija pa do ostalih fora koje ovaj koristan programcic nudi. Ovo su valjda one najosnovnije aplikacije koje se svakodnevno najvise koriste, ostale koje koristim rade bez ikakvih problema, od Tapatalka do programa za trcanje... Office pretjerano ne koristim, ali radim s PDF-ovima dosta, ali to jos nisam probao. Jedina stvar koja mi fali je notification bar. Ne toliko zbog paljenja/gasenja zrakoplovnog moda, wifija i ostalih stvari, koliko zbog samih obavijesti. Mobitel nije stalno u ruci i onda moram gledati po home screenu gdje pise da imam nesto ![]() ![]() Citiraj:
![]()
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 03.08.2014. u 16:24. |
|
![]() |
![]() |
#5965 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Na svojoj bivšoj 1020, onak odokativno, rekel bi da je SOT negde bil oko 3h... 930 možda bi izdržala dva dana al minimalnog (sms i koji poziv) korištenja... Inače bateriju guta (igrice, surfanje prek 3g) ko lokomotiva i to malo žešće... |
|
![]() |
![]() |
#5966 |
Premium
|
Nije to neka velka katastrofa. 3 sata i nest je OK. Tak je moj g3 kad ga posteno lozim kroz dan sa max brightnesom, oko 3.5, blizu 4 i ne treba mi nis vise. Moze u stedljvim var. i preko sest sati al to je vec preverzno ponasanje. |
![]() |
![]() |
#5967 |
Premium
|
Al opet g3 i dalje vise izdrzi na bateriji neg 930 bez daljnjega, bez obzira na sve.. U biti 930 ima solidnu bateriju i nis vise, taman od jutra da kasnog popodneva bi mozda izdrzala, ak ju kuris, racunaj na 12h intenzivnog koristenja.. Recimo meni na N5 potrosi u 19 min. igranja 6-7%... |
![]() |
![]() |
#5968 |
Premium
|
ak mi bat. ne moze izdrzat 2 "radna" dana (od 7h ujutro pa sutradan do negdje 22h).. onda mi je svejedno izdrzala 1 ili 1 i pol dan... jer si ne mogu prijustit da sutradan popodne moram trazit struje ![]() zato se ne zamaram airplane modom, gasenjem lokacije i ostalim potrosacima... koristim ga, kak ga koristim.. na kraju dana kolko ostane, ostane.. na punjac preko noci i sutra iz pocetka ![]() |
![]() |
![]() |
#5970 |
Premium
|
Na WP dolazi pattern lock. http://wmpoweruser.com/new-live-lock...lock-to-wp8-1/
|
|