|
![]() |
#5911 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5912 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Kuzim i ak bas volis fotkat mobitelom i hoces najbolje, volim i ja al ne bas tolko da imam WP za primarni mob. Predosadan mi je iako sluzi svrsi. Slazem se za 630. Za tu lovu je to pun pogodak bez obzira na WP, flagship ne znam bas. Grozna kamera btw. cist da spomenem.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.08.2014. u 01:37. |
|
![]() |
![]() |
#5913 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ti je bitna samo kamera onda se jedino mozes zalit ostalim nesposobnim proizvodjacima a ne wp za nedostatke koji su normalni s obzirom na starost osa.
#5914 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Nemojte opet se fatat za glavu u vezi WP-a ![]() Samo mi je smijesno OS zvati fejlom ako nema ono sto tebi treba (kad procitas par puta jos smijesnije zvuci ^^). Uvijek je bilo biras sta ti treba, u slucaju WP-a on radi kak spada cim ga upalis, eh sada ko je napacen dizajnom (sto vi izgleda zovete "personalizacija" ili da ga dirate "u srce" ili ti ga mijenjate tonove svake tipke :P) to je druga prica. A u ostalom S5 poprilicno dolazi blizu L1020 (nije ravnopravna, ali sekundu je iza). |
![]() |
![]() |
#5915 | ||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Blaža verzija: WP nije "fail", per se. Jednostavno kaska za konkurencijom, i to debelo. Ne radi se tu o "mijenjanju tonova svake tipke", kako ti želiš prikazati umanjenu težinu problematike. Problemi su puno dublji, no na kraju krajeva, očito ima ljudi kojima uopće ne smeta nedostatak aplikacija, loša izvedba trenutno raspoloživih te općenito manjak mogućnosti sistema naspram drugih, a to sve skupa dobiva dodatno na težini šta je uređaj bliži "high-end" kraju spektruma, odnosno većoj cijeni. Kao npr. L930 o kojoj se trenutno raspravlja, a kojoj se u usporedbi sa S5 gubi smisao i opravdanost kupnje. Zato bolje da ne idemo dalje, može? |
||
![]() |
![]() |
#5916 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5917 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Jel ima kameru? Ima! Jel ima aplikacije? Ima! Jel ima gugl? Ima! mod: lakše malo sa flejmom Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.08.2014. u 14:00. |
|
![]() |
![]() |
#5918 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() |
#5919 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nije mi bas jasan stav. Svaki os ima mane, a neki od popularnih do svoje x verzije nisu mogli staviti custom zvuk zvona. Naravno da nema google aplikacija za wp kada su direktna konkurencija, a i wp nema postotak trzista koji bi za google igrao ulogu. Koja je razlika na runkeeper na lumia 630 i lumia 930? Os je isti. Ko da uzmes celerona i i7 te na oboje stavis win 8 i pises kako ti nedostaje linux terminal te kako je ok da ga nema celeron, ali da si ipak za i7 ocekivao. ![]() Os tj.WP je za sada pouzdan i radi. I ativ s se grije iza kod kamere ali to je tako. Svaki telefon se grije negdje. |
![]() |
![]() |
#5921 | |
Banned
|
Citiraj:
Točno to - sam dokaz tome je primjer loše isprogramirane aplikacije koja je nestabilna - primjerice HAK - već je update 1.0.1.0 vani, i dalje je nestabilna - pokretanje bilo koje stavke ostavlja osjećaj trunja u očima, jer aplikacija se instantno isključi i vraća telefon na "desktop" okruženje. HAK ![]() Nisam koristio iOS više od 2 dana, ali mogu reći da "radi" sve što dolazi uz njega - nema rušenja i zastajkivanja. Symbian.. moglo bi se koliko je to savršen OS koji nije zamišljen za touch okruženje. MeeGo.. eh šta bi bilo da je bilo.. Android.. ![]() A to što se telefon grije... pa grije se i i7, GTX780Ti, R9 295x2 - pa nitko ništa ne serka oko toga. CPU i baterije se griju - koliko će godina proći da to ljudi shvate? A da je u L930 nekakav Quad-Core na 1.2GHz - svi bi srali kako to nije "high-end" telefon, jer nema "8 gigahutza i 8 kerni" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5924 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
Recite da znamo svi, molio bih da jedan od vas koji spominje listu problema to i sastavi i posta ovdje |
|
![]() |
![]() |
#5925 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nemojte da se ovo opet pretvori u wp vs ios vs android vs ne znam kaj sve ne, opet bum ja ispal kriv za sve. Svaki user ima svoje preferencije. Meni, za office, poslovne aplikacije, rdp, ssh, vpn, facebook, outlook, wp radi odlično. Aplikacije koje nigdje drugdje ne rade tako dobro, osim eventualno viber notifikacije, ali to niti ne rabim više. Ja ovdje kad upalim vpn na 3g, to RADI. Prvi put u mom životu to RADI. Konstantno, 8h u komadu ako treba, a nekad treba. Tako da te priče kako na wp aplikacije ne rade ili ne rade dobro meni ne drže vodu. Upravo zato treba biti objektivan kad se veli "to ne radi", jer nekome ne radi viber, a nekome ne radi vpn ![]() Citiraj:
Također "purple ekran" je problem softverske prirode koji će biti riješen slijedećim patchom display app. Ajde to se može klasificirati kao problem. Baterija kratko traje, od jutra do mraka, ako mob raskapaš konstantno kao ja. OK, ali nijedan drugi telefon mi nije pružio bolju autonomiju, svi su pokleknuli čim je sunce zašlo. Drugih problema nema. Eventualno nedostatak aplikacija, ali to nije problem već stanje na tržištu. Ja imam i previše aplikacija na raspolaganju recimo ![]() Meni je osobno jedini pravi problem previsoka cijena i odnos naših dobavljača prema HR regiji. Ali to nema veze s uređajem.
![]() |
#5926 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Nekaj je do OSa a nekaj do hardvera, zajednicki nazivnik im je Problem... Sad je pitanje dal bu izbacili reviziju lumije 930.. |
|
![]() |
![]() |
#5928 |
Premium
Datum registracije: Mar 2014
|
|
![]() |
![]() |
#5930 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Čisto me zanima kakvi bi bili da su uloge zamijenjene... Svaki put argumentirano napiše u čemu mu je problem sa uređajem, a vi ga potkopavate. Istina, ima je par čudnih pitanja i komentara, no imamo ih svi dok se ne uhodamo u OS i njegove skrivene mogućnosti. Neo je kupija Lumiu 1020 svjestan da će morati pregrmiti neke stvari jer je os još "mlad", iako se meni sere na tu izjavu. WinMobile je tu godinama, radili su OS u suradnji sa Nokiom, koja ima Symbian, no nećemo o tome, jer što je, tu je. No nije očekiva da će to morati trpiti do EOL high end uređaja, a i dulje, jer su oni tromi. Činjenica je da su prošle godine već, a esencijalnih aplikacija još uvijek nema u potpunosti. Pod esencijalne aplikacije smatram one aplikacije koje dopuštaju korištenje neke usluge kroz različite platforme, kao šta su google mail, google talk, skype, outlook, office....itd. Većina tih aplikacija ima, to je istina, ali također i ne rade dobro, što mi je još smišnije, jer je Microsoft reka da nije dovoljno da imamo aplikacije, nego da naše budu bolje od konkurencije, a to je nažalost daleko od istine. Ukratko, čovik je nezadovoljan, napiše čime je nezadovoljan, ili mu dajte konstruktivan savjet ili kritiku ili ako baš nemate što savjetovati, ignorirajte.
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.08.2014. u 14:02. |
|
![]() |
![]() |
#5931 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Google aplikacija nece ni biti i njih nema razloga vise spominjati. Postoje adekvatne alternative, a kome ne pase - peh. Osim njih, jel moze netko napisati koje mu to aplikacije toliko fale na wp-u? Ja sam dosad nasao adekvatnu zamjenu za sve sto sam koristio na androidu. |
![]() |
![]() |
#5932 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Također. Meni nakon dolaska file mangera više ne treba ništa. Što se Googla tiče, naravno na neće doći Chrome, Gmail, Youtube, Gtalk... To im jednostavno nije u interesu.
#5933 | ||
Banned
|
OT: Trebam li preći na WP8.1u1? Citiraj:
Bela-Cro Nitko nikog ne sprda.
Fali ti Google talk? Go with Android. Fali ti BBM? Go with Blackberry (exRIM). Fali ti iMessenger? Go with Apple. Fali ti Skype? Go with WP. Treba gledati tko šta ima nativno, i odlučiti se, a ne kasnije kukati "e a meni nema iTunesaa na Androidu/WP-u, a sve su mi pjesme tamo koje sam *kupio* *kašljuc*". Jel svima radi na WP-u Skype? Meni radi fantastično. Na Android tabletu moram sa piratskog marketa skidati stariju verziju, jer s novom mi ne kuži mikrofon, ali kuži kameru, a sa starijom mi kuži mikrofon, a ne kameru. Oh ne, na iOS-u moram plaćati punu Office licencu, zašto sam onda na iOS-u? Jao, na WP-u nemam RunKeeper, šta ću sad, ne znam više trčati bez njega. ![]() Sva sreća da nema Celedos Runner-a koji se integrira sa RunKeeprom. Ako nekom smeta sarkazam, šta bi mu ja, nitko nikoga ne tjera da čita moje postove na forumu. ![]() Spoiler alert! OT: Trebam li preći na WP8.1u1? Citiraj:
Bela-Cro |
||
![]() |
![]() |
#5934 |
Buying Bitcoin
|
Pa gmail je već tu... Osim toga, tako mlad OS sa ciljem probijanja ne bi smio olako odbacivati podršku za ljudima bitne stvari, poput googlovih servisa. Shvaćam da im to nije u interesu i da bi to okarakteriziralo MS kao da podilazi Googlu, ali statistika i činjenice govore da više ljudi koristi googlove servise nego MS-ove i ne žele se radi nekog mobitela switchat, pa sad ne znam koliko im je to pametan poslovni potez. ***************** mod: bez flejmanja Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.08.2014. u 14:03. |
![]() |
![]() |
#5935 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Ma meni je taj reviewer neozbiljan. PocketNow po meni radi najobjektivnije recenzije. Što se tiče GDR1, definitivno updejtam. Ionako sam se pomirio da firmware update neću dobiti zbog sukoba MS - Samsung. Edit: MS ne može natjerati Google da da kod.
#5936 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
2 amdo Ugasi location pa odi na hak i probaj otic na najblize bp ili gdje mi je auto. Ili bilo kaj kaj treba ukljuceni location. App se uvijek srusi, tj ode na desktop, upalis location i onda se ne rusi. 2 ivo_strojnica Gle kad netko ide kupit lumiu 1020 zna se zbog cega je taj mob kupljen i da ce sve ostale sitnice ostat sastrane. A kupit wp telefon znajuci za mane i onda ih toliko isticat je smijesno, a jos amijesnije jer lumia 1020 nema konkurenta a bome ni telefon koji je blizu. A isto i krivit wp zbog (losih) developera odredjenih appova...
#5938 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() kao najveci nedostatak navodi 2 aplikacije na koje je naviko i sad mu fale... bez da je probo pronac alternative... al ajd... to sto telefon/OS radi ko podmazan bez blokanja, resetiranja i ostalih musica.. to je manje bitno... cudi me samo sto nije naveo nedostatak sluzbenog YouTube klijenta kao manu... no, mozda lik ne koristi YT pa mu to nije smetalo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5940 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
zagrijavanje je problem samo na punjacu, inace je okej. Citiraj:
neki jos navode low light performanse kamere kao lose, lose su na auto postavkama. Ako se stavi night mode su bolje, a ako se slika sa manualnim postavkama su puno bolje, tj jako dobre. Sto vodi do zakljucka da im je los algoritam za auto slikanje, sto je softverski problem koji se da srediti bez problema kao sto ga je Sony sredio. i kaj se tice cijene, meni je skroz okej bila za kupovinu na tarifu. To mi je bila i jedna od stavki koja me privukla. 199kn + 100kn mjesecno, dok su ostali flagshipovi 999-1199kn + 100kn mjesecno. ja stvarno ne znam koje appove koristite na drugim OSovima, da tu nema. Dajte neki primjer, osim mbankinga za banke koje jos nisu izdale app. Zadnje izmijenjeno od: Shockre. 02.08.2014. u 12:29. |
||
![]() |
![]() |
|
|