Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 02.08.2014., 01:16   #5911
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Niste skuzili lika. Realno je rekao da je tesko opravdati cijenu od 650-700 dolara za telefon koji neces moci u potpunosti iskoristit (zbog nedostatka aplikacija ponajvise). Google Voice je njima puno bitniji u esadeu, nego sto je ovdje u Europi. Runkeeper, eh, ima Endomondo i Runtastic. Na sve to zazmiris kad kupujes Lumiu 630, ali za neki flagship je malo drukcije.
Upravo to.
Neo-ST je offline  
Staro 02.08.2014., 01:31   #5912
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Nije mi se dalo tegliti digitalca, a svejedno mi treba i smartphone uz sposobnost slikavanja.
Ostale kamere se ne mogu mjeriti, šta je i najveći problem kod odricanja :/
Nije bas sad to tolko bolje. Za neku prakticnu upotrebu, posao i sl. su dovoljne neke sa avg smartphonea. Nekoc sam od firme dobio k68 da slikam svoje uradke da se gazde uvjere da sam radio taj dan i sluzila je svrsi. Ovo danas je jedno 5 svemirskih godina bolja itd..

Kuzim i ak bas volis fotkat mobitelom i hoces najbolje, volim i ja al ne bas tolko da imam WP za primarni mob. Predosadan mi je iako sluzi svrsi.

Slazem se za 630. Za tu lovu je to pun pogodak bez obzira na WP, flagship ne znam bas. Grozna kamera btw. cist da spomenem..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.08.2014. u 01:37.
MAGARAC je offline  
Staro 02.08.2014., 02:12   #5913
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Nije mi se dalo tegliti digitalca, a svejedno mi treba i smartphone uz sposobnost slikavanja.
Ako ti je bitna samo kamera onda se jedino mozes zalit ostalim nesposobnim proizvodjacima a ne wp za nedostatke koji su normalni s obzirom na starost osa.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 02.08.2014., 02:24   #5914
seno
Registered User
Moj komp

seno's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Nemojte opet se fatat za glavu u vezi WP-a .
Samo mi je smijesno OS zvati fejlom ako nema ono sto tebi treba (kad procitas par puta jos smijesnije zvuci ^^). Uvijek je bilo biras sta ti treba, u slucaju WP-a on radi kak spada cim ga upalis, eh sada ko je napacen dizajnom (sto vi izgleda zovete "personalizacija" ili da ga dirate "u srce" ili ti ga mijenjate tonove svake tipke :P) to je druga prica.
A u ostalom S5 poprilicno dolazi blizu L1020 (nije ravnopravna, ali sekundu je iza).
seno je offline  
Staro 02.08.2014., 02:49   #5915
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ako ti je bitna samo kamera onda se jedino mozes zalit ostalim nesposobnim proizvodjacima a ne wp za nedostatke koji su normalni s obzirom na starost osa.
Da, WP8 seže iz doba symbiana.

Citiraj:
Autor seno Pregled postova
Samo mi je smijesno OS zvati fejlom ako nema ono sto tebi treba (kad procitas par puta jos smijesnije zvuci ^^). Uvijek je bilo biras sta ti treba, u slucaju WP-a on radi kak spada cim ga upalis, eh sada ko je napacen dizajnom (sto vi izgleda zovete "personalizacija" ili da ga dirate "u srce" ili ti ga mijenjate tonove svake tipke :P) to je druga prica.
Vučeš me za jezik i kada napišem šta mislim onda to "dodirne u srce" ljude koji su rođeni sa WP u ruci, pa abjuzaju report botun na meni.

Blaža verzija: WP nije "fail", per se. Jednostavno kaska za konkurencijom, i to debelo.
Ne radi se tu o "mijenjanju tonova svake tipke", kako ti želiš prikazati umanjenu težinu problematike. Problemi su puno dublji, no na kraju krajeva, očito ima ljudi kojima uopće ne smeta nedostatak aplikacija, loša izvedba trenutno raspoloživih te općenito manjak mogućnosti sistema naspram drugih, a to sve skupa dobiva dodatno na težini šta je uređaj bliži "high-end" kraju spektruma, odnosno većoj cijeni. Kao npr. L930 o kojoj se trenutno raspravlja, a kojoj se u usporedbi sa S5 gubi smisao i opravdanost kupnje.
Zato bolje da ne idemo dalje, može?
Neo-ST je offline  
Staro 02.08.2014., 05:09   #5916
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Shockre Pregled postova
I *ebo ovo zagrijavanje 930, kad je na punjacu mogu spec jaja na njoj. Pun intended.
Sve 5 osim tog.
Ima ona jos problema, nije samo problem zagrijavanje uredjaja, zapravo lista je malo duza..
E da je bar problem samo zagrijavanje kod 930..
zvonac je offline  
Staro 02.08.2014., 05:13   #5917
Don Kihoty
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Jesam, ali mi je trebala dobra kamera.
Citiraj:
Kupi si Ajfon.

Jel ima kameru? Ima!
Jel ima aplikacije? Ima!
Jel ima gugl? Ima!

mod: lakše malo sa flejmom

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.08.2014. u 14:00.
Don Kihoty je offline  
Staro 02.08.2014., 06:38   #5918
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Niste skuzili lika. Realno je rekao da je tesko opravdati cijenu od 650-700 dolara za telefon koji neces moci u potpunosti iskoristit (zbog nedostatka aplikacija ponajvise). Google Voice je njima puno bitniji u esadeu, nego sto je ovdje u Europi. Runkeeper, eh, ima Endomondo i Runtastic. Na sve to zazmiris kad kupujes Lumiu 630, ali za neki flagship je malo drukcije.
Ova zadnja rečenica. TRUE STORY! Da sam slučajno uzeo L930 sada bi tukao glavon o banderu. Trebali su ipak to malo prvo iztestovati pre puštanja na market. L630 isto zna doživeti zagrejavanja, ali POVREMENA!

The Man je offline  
Staro 02.08.2014., 07:06   #5919
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Nije mi bas jasan stav. Svaki os ima mane, a neki od popularnih do svoje x verzije nisu mogli staviti custom zvuk zvona.

Naravno da nema google aplikacija za wp kada su direktna konkurencija, a i wp nema postotak trzista koji bi za google igrao ulogu.

Koja je razlika na runkeeper na lumia 630 i lumia 930? Os je isti. Ko da uzmes celerona i i7 te na oboje stavis win 8 i pises kako ti nedostaje linux terminal te kako je ok da ga nema celeron, ali da si ipak za i7 ocekivao.

Os tj.WP je za sada pouzdan i radi.

I ativ s se grije iza kod kamere ali to je tako. Svaki telefon se grije negdje.
Hamm je offline  
Staro 02.08.2014., 07:16   #5920
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
samo ovo je dovoljno da opravda moju kupovinu, to sam doživio samo na iOS-u, WP8 i symbianu
domis je offline  
Staro 02.08.2014., 07:26   #5921
Don Kihoty
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Citiraj:
Autor domis Pregled postova
samo ovo je dovoljno da opravda moju kupovinu, to sam doživio samo na iOS-u, WP8 i symbianu

Točno to - sam dokaz tome je primjer loše isprogramirane aplikacije
koja je nestabilna - primjerice HAK - već je update 1.0.1.0 vani,
i dalje je nestabilna - pokretanje bilo koje stavke ostavlja osjećaj trunja
u očima, jer aplikacija se instantno isključi i vraća telefon na "desktop"
okruženje.

HAK

Nisam koristio iOS više od 2 dana, ali mogu reći da "radi" sve što
dolazi uz njega - nema rušenja i zastajkivanja.

Symbian.. moglo bi se koliko je to savršen OS koji nije zamišljen za touch okruženje.

MeeGo.. eh šta bi bilo da je bilo..

Android..

A to što se telefon grije... pa grije se i i7, GTX780Ti, R9 295x2 - pa nitko ništa ne serka oko toga.
CPU i baterije se griju - koliko će godina proći da to ljudi shvate?

A da je u L930 nekakav Quad-Core na 1.2GHz - svi bi srali kako to nije "high-end" telefon,
jer nema "8 gigahutza i 8 kerni"
Don Kihoty je offline  
Staro 02.08.2014., 07:52   #5922
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Meni HAK radi uredno da urednije ne može biti.

OS 8.10.12397.895

Hamm je offline  
Staro 02.08.2014., 07:59   #5923
seno
Registered User
Moj komp

seno's Avatar

Datum registracije: Dec 2009

mod: bez flejmanja

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.08.2014. u 14:01.
seno je offline  
Staro 02.08.2014., 08:41   #5924
L31
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Ima ona jos problema, nije samo problem zagrijavanje uredjaja, zapravo lista je malo duza..
Pa sta onda sutite sa svim tim silnim problemima?(neki koji su navedeni mi nemaju veze s problemom ali ok)
Recite da znamo svi, molio bih da jedan od vas koji spominje listu problema to i sastavi i posta ovdje
L31 je offline  
Staro 02.08.2014., 08:47   #5925
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Nemojte da se ovo opet pretvori u wp vs ios vs android vs ne znam kaj sve ne, opet bum ja ispal kriv za sve.

Svaki user ima svoje preferencije. Meni, za office, poslovne aplikacije, rdp, ssh, vpn, facebook, outlook, wp radi odlično. Aplikacije koje nigdje drugdje ne rade tako dobro, osim eventualno viber notifikacije, ali to niti ne rabim više. Ja ovdje kad upalim vpn na 3g, to RADI. Prvi put u mom životu to RADI. Konstantno, 8h u komadu ako treba, a nekad treba. Tako da te priče kako na wp aplikacije ne rade ili ne rade dobro meni ne drže vodu. Upravo zato treba biti objektivan kad se veli "to ne radi", jer nekome ne radi viber, a nekome ne radi vpn svaki os ima svoje mane i imat će ih uvijek, zato i nije svaki os za svakoga.

Citiraj:
Autor L31 Pregled postova
Pa sta onda sutite sa svim tim silnim problemima?(neki koji su navedeni mi nemaju veze s problemom ali ok)
Recite da znamo svi, molio bih da jedan od vas koji spominje listu problema to i sastavi i posta ovdje
Jednostavno, telefon PRAVIH problema - NEMA. Zagrijavanje nije problem, jer onda bi svi telefoni egzotičnog podrijetla (ne smijem sada govoriti koji i na kojem OS-u) bili problematični.
Također "purple ekran" je problem softverske prirode koji će biti riješen slijedećim patchom display app. Ajde to se može klasificirati kao problem.
Baterija kratko traje, od jutra do mraka, ako mob raskapaš konstantno kao ja. OK, ali nijedan drugi telefon mi nije pružio bolju autonomiju, svi su pokleknuli čim je sunce zašlo.
Drugih problema nema. Eventualno nedostatak aplikacija, ali to nije problem već stanje na tržištu. Ja imam i previše aplikacija na raspolaganju recimo
Meni je osobno jedini pravi problem previsoka cijena i odnos naših dobavljača prema HR regiji. Ali to nema veze s uređajem.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 02.08.2014., 08:58   #5926
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor L31 Pregled postova
Na predhodnoj stranici sam stavil link sa wp foruma, di ekipa se ekipa masovno zali na 930..
Nekaj je do OSa a nekaj do hardvera, zajednicki nazivnik im je Problem...
Sad je pitanje dal bu izbacili reviziju lumije 930..
zvonac je offline  
Staro 02.08.2014., 08:58   #5927
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Ma nije ovo WP vs n OS nego čisto me zanima zakaj netko kupuje telefon bez da provjeri ima li sve kaj treba.
Hamm je offline  
Staro 02.08.2014., 09:38   #5928
Franzek
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2014
Da li ovo pomaže kod purple ekrana?

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_...-news-9014.php
Franzek je offline  
Staro 02.08.2014., 10:53   #5929
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
L630 je sad dostupna u Bonbonu za 960 kuna. U pakiranju su 2 maske.
Staro 02.08.2014., 11:10   #5930
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Don Kihoty Pregled postova
Kupi si Ajfon.

Jel ima kameru? Ima!
Jel ima aplikacije? Ima!
Jel ima gugl? Ima!
Čovik se žali na mogućnosti WP-a, a vi to iskorištavate za ruganje i podjebavanje?
Čisto me zanima kakvi bi bili da su uloge zamijenjene...

Svaki put argumentirano napiše u čemu mu je problem sa uređajem, a vi ga potkopavate.
Istina, ima je par čudnih pitanja i komentara, no imamo ih svi dok se ne uhodamo u OS i njegove skrivene mogućnosti.

Neo je kupija Lumiu 1020 svjestan da će morati pregrmiti neke stvari jer je os još "mlad", iako se meni sere na tu izjavu. WinMobile je tu godinama, radili su OS u suradnji sa Nokiom, koja ima Symbian, no nećemo o tome, jer što je, tu je.
No nije očekiva da će to morati trpiti do EOL high end uređaja, a i dulje, jer su oni tromi.

Činjenica je da su prošle godine već, a esencijalnih aplikacija još uvijek nema u potpunosti.
Pod esencijalne aplikacije smatram one aplikacije koje dopuštaju korištenje neke usluge kroz različite platforme, kao šta su google mail, google talk, skype, outlook, office....itd.

Većina tih aplikacija ima, to je istina, ali također i ne rade dobro, što mi je još smišnije, jer je Microsoft reka da nije dovoljno da imamo aplikacije, nego da naše budu bolje od konkurencije, a to je nažalost daleko od istine.

Ukratko, čovik je nezadovoljan, napiše čime je nezadovoljan, ili mu dajte konstruktivan savjet ili kritiku ili ako baš nemate što savjetovati, ignorirajte.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.08.2014. u 14:02.
Ivo_Strojnica je offline  
Staro 02.08.2014., 11:22   #5931
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Google aplikacija nece ni biti i njih nema razloga vise spominjati. Postoje adekvatne alternative, a kome ne pase - peh.

Osim njih, jel moze netko napisati koje mu to aplikacije toliko fale na wp-u? Ja sam dosad nasao adekvatnu zamjenu za sve sto sam koristio na androidu.
rendula je online  
Staro 02.08.2014., 11:30   #5932
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Također. Meni nakon dolaska file mangera više ne treba ništa. Što se Googla tiče, naravno na neće doći Chrome, Gmail, Youtube, Gtalk...
To im jednostavno nije u interesu.
Staro 02.08.2014., 11:33   #5933
Don Kihoty
Banned
Moj komp

OT:

Trebam li preći na WP8.1u1?

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Osim njih, jel moze netko napisati koje mu to aplikacije toliko fale na wp-u? Ja sam dosad nasao adekvatnu zamjenu za sve sto sam koristio na androidu.
Bela
Bela-Cro
-->
Nitko nikog ne sprda.

Fali ti Google talk? Go with Android.
Fali ti BBM? Go with Blackberry (exRIM).
Fali ti iMessenger? Go with Apple.
Fali ti Skype? Go with WP.

Treba gledati tko šta ima nativno, i odlučiti se, a ne kasnije
kukati "e a meni nema iTunesaa na Androidu/WP-u,
a sve su mi pjesme tamo koje sam *kupio* *kašljuc*".

Jel svima radi na WP-u Skype? Meni radi fantastično.

Na Android tabletu moram sa piratskog marketa skidati stariju verziju,
jer s novom mi ne kuži mikrofon, ali kuži kameru, a sa starijom mi kuži
mikrofon, a ne kameru.

Oh ne, na iOS-u moram plaćati punu Office licencu, zašto sam onda na iOS-u?

Jao, na WP-u nemam RunKeeper, šta ću sad, ne znam više trčati bez njega.

Sva sreća da nema Celedos Runner-a koji se integrira sa RunKeeprom.

Ako nekom smeta sarkazam, šta bi mu ja, nitko nikoga ne tjera da čita moje
postove na forumu.

Spoiler alert!

OT:

Trebam li preći na WP8.1u1?

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Bela
Bela-Cro
Don Kihoty je offline  
Staro 02.08.2014., 11:37   #5934
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Pa gmail je već tu...
Osim toga, tako mlad OS sa ciljem probijanja ne bi smio olako odbacivati podršku za ljudima bitne stvari, poput googlovih servisa. Shvaćam da im to nije u interesu i da bi to okarakteriziralo MS kao da podilazi Googlu, ali statistika i činjenice govore da više ljudi koristi googlove servise nego MS-ove i ne žele se radi nekog mobitela switchat, pa sad ne znam koliko im je to pametan poslovni potez.

mod: bez flejmanja

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.08.2014. u 14:03.
Neo-ST je offline  
Staro 02.08.2014., 11:41   #5935
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Ma meni je taj reviewer neozbiljan. PocketNow po meni radi najobjektivnije recenzije.

Što se tiče GDR1, definitivno updejtam. Ionako sam se pomirio da firmware update neću dobiti zbog sukoba MS - Samsung.

Edit:

MS ne može natjerati Google da da kod.
Staro 02.08.2014., 11:46   #5936
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
2 amdo

Ugasi location pa odi na hak i probaj otic na najblize bp ili gdje mi je auto. Ili bilo kaj kaj treba ukljuceni location.
App se uvijek srusi, tj ode na desktop, upalis location i onda se ne rusi.

2 ivo_strojnica

Gle kad netko ide kupit lumiu 1020 zna se zbog cega je taj mob kupljen i da ce sve ostale sitnice ostat sastrane.
A kupit wp telefon znajuci za mane i onda ih toliko isticat je smijesno, a jos amijesnije jer lumia 1020 nema konkurenta a bome ni telefon koji je blizu.
A isto i krivit wp zbog (losih) developera odredjenih appova...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 02.08.2014., 12:06   #5937
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
WP je kritiziran za većinu stvari za koje nije direktno kriv.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline  
Staro 02.08.2014., 12:09   #5938
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor akoj Pregled postova
Ma meni je taj reviewer neozbiljan. PocketNow po meni radi najobjektivnije recenzije.
ma lik je sprdnja.. prvo kaze Fanboy-free review, a onda sam sebe nazove "die hard Android user"

kao najveci nedostatak navodi 2 aplikacije na koje je naviko i sad mu fale... bez da je probo pronac alternative... al ajd... to sto telefon/OS radi ko podmazan bez blokanja, resetiranja i ostalih musica.. to je manje bitno...

cudi me samo sto nije naveo nedostatak sluzbenog YouTube klijenta kao manu... no, mozda lik ne koristi YT pa mu to nije smetalo
nathan.fake je offline  
Staro 02.08.2014., 12:21   #5939
Don Kihoty
Banned
Moj komp

Kakve su ovo cijene?

Navigon USA: 50$
Navigon Australia: 50$
Navigon Europe: 85$

200kn više, nisu si baš čisti.
Don Kihoty je offline  
Staro 02.08.2014., 12:23   #5940
Shockre
Premium
Moj komp

Shockre's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
kojih jos problema imas?

zagrijavanje je problem samo na punjacu, inace je okej.

Citiraj:
Autor Franzek Pregled postova
Da li ovo pomaže kod purple ekrana?
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_...-news-9014.php
da.

neki jos navode low light performanse kamere kao lose, lose su na auto postavkama. Ako se stavi night mode su bolje, a ako se slika sa manualnim postavkama su puno bolje, tj jako dobre. Sto vodi do zakljucka da im je los algoritam za auto slikanje, sto je softverski problem koji se da srediti bez problema kao sto ga je Sony sredio.

i kaj se tice cijene, meni je skroz okej bila za kupovinu na tarifu. To mi je bila i jedna od stavki koja me privukla. 199kn + 100kn mjesecno, dok su ostali flagshipovi 999-1199kn + 100kn mjesecno.

ja stvarno ne znam koje appove koristite na drugim OSovima, da tu nema. Dajte neki primjer, osim mbankinga za banke koje jos nisu izdale app.

Zadnje izmijenjeno od: Shockre. 02.08.2014. u 12:29.
Shockre je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na