|
![]() |
#30721 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30722 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Jel Jablanica ima more i otok di janjci idu na slanu ispašu? Nema,Jablanica jedino ima Vahu Halihodžića...amen(amin) ![]() ![]() Uglavnom bosanski janjac ima slične karakteristike ko i moslavački....a s time se nije za hvalit baš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30730 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas: paradajz juha, faširanci, kuhano povrće ![]() ![]()
![]() |
#30731 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Bili na ručku kod prijatelja (dobar s lovačkim lobijem ![]() ![]() http://www.pohrani.com/f/3F/GG/16PM7...0727142802.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#30733 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Sa strane bila i zdjela sa rezancina sa sirom, al nije stala u kadar. ![]() Bila je to vrhunska izvedba i sa strane kuhara i s moje (nisam se morao pravit fin kao na poslovnom ručku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30734 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-7BEEB...s.xsl/3565.htm majke mi nemojte me pustit u lidl danas, moj bankovni račun neće moć to podnijet ![]() ![]() heads up na ovaj piri piri umak... to je bolesno fino. ja sam radio s njim prije 2 godine negdje čušpajz a la vajngulaš, ali je prevladavao ovaj piri piri sos... madre de dios da se tako izrazim prigodno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30735 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() http://www.forum.hr/showpost.php?p=5...postcount=3548 Ima u nastavku foruma slike i materijal. Ali gledam ovu krušnu peć. Samogradnja, jeftinjara za 300 kn. Već dugo razmišljam tak nešto napraviti. Kad dođe društvo napravit tijesto, pripremit sastojke i svkom po želji slagat pizzu i bacat u peć. MA KO TO MORE PLATIT. ![]()
![]() |
![]() |
#30737 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#30739 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Drž' se ti nogometa i fudbala... ![]()
![]() |
![]() |
#30740 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Pilece jetrice na gulas, pire krompjer i kupus salata. Pomidore mi dosadile ![]() To cu zaliti crnim vinom. U zadnjih par dana mi bas godi poslije rucka.
![]() |
#30741 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30742 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Upravo doteglio ramsteke iz Igomata ![]() Pacali se kod njih 4 dana, još taman malo kod mene. Meso dobro izgleda, jedino imam zamjerku na debljinu odrezaka, trebali bi biti cca 2-2,5cm debeli, ovi su ziher 3 cm. Stavili su samo neku osnovnu marinadu u ulju tipa soli/vegete, sad kontam što stavit da još malo pacam ![]()
![]() |
#30743 |
Guest
|
di kod nas ima dobro meso zakupit |
![]() |
![]() |
#30744 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Preporuka: http://polleosport.hr/akcije/akcijsk...0-g-1-1-akcija Predobar je, probao sam valjda 10 različitih vrsta i ovo je uvjerljivo najbolji maslac od kikirikija koji sam probao. Upravo ga u sladoled imam ubačenog i uživam ![]()
![]() |
#30745 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#30746 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#30748 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Za doručak sam potamanila omlet sa špekom i sirom. Uz to par paradajza i paprika i naravno, kava ![]() Za ručak će biti tijesto sa šunkom i šampinjonima. I neka zelena salata (kristalka ili kaj već nađem na placu). ![]() ![]()
![]() |
#30749 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Juha od gljiva, liga, mladi krumpač i zimska kristalka ![]()
![]() |
|
|