|
![]() |
#31 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Nešto se bojim da će Filipović pobrat batine.. FE je imho predobar borac za našeg, koji mi se čini, to je već netko napisao ovdje, kako ne zna baš dobro primati udarce. Dakle tu je FE u dost velikoj prednosti i bojim se da bu na kraju Mirko opako izgubio.. Ali, nadam se da sam u krivu
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Hmm kao osoba koja dosta prati PRIDE moje predvidjanje je slijedece Dakle: Fedor kara Minotaura, Minotaur kara Mirka, Mirko kara Fedora... Mislim da ce nakon mjesec dana ova funkcija biti dokazana... |
![]() |
![]() |
#36 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
A u PM, daj da se više pošoraju, pa da se zna tko je glavna faca..... Čudno kako se Mirko nikad ne žali da mu je pukao nokat ili ispala trepavica, nego dere redom svaki ugovoreni meč.... Mislim da je to Fedorova psihološka igra, pa bi kad se slijedeći datum meča približi Mirko "kao" trebao otkazati jer se eto zarezao žiletom dok se brijao, pa sad... eto mislim.... |
![]() |
![]() |
#39 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
bemti selo ![]() znači tek za 2 mjeseca ![]() @Tor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
Ili se opet varam???? Kakve su najnovije vijesti o stanju Fedora i njegovim "ozljedama"? |
|
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
#44 | |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Ja ga razumijem, jer i mene da čeka ludi pandur i ja bi se sakrio u mišju rupu ![]() ![]() ![]() Pravila su totalno glupa (ustvari koja pravila, MARKETING je totalno glupa stvar) - tko neće da brani svoj naslov onda ga i ne treba imati ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
I konačno za tjedan dana..... Sutra ja Mirko gost na stojedinici.... U interviewu tjedna.... Baš me zanima može li Fedor kaj smisliti i sad nekaj odgoditi???? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
ma svaka cast Mirku, ali nebi volio biti u njegovoj kozi... iscekuje mec protiv vjerojatno najboljeg protivnika na svijetu... moze i izgubiti, nije Mirko nepobjediva masina... no ja se nadam da ce uspjeti pobjediti... onda kasnije moze da radi high-kick egzibicije na nekim papcima koji ga izazivaju ![]()
#47 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
KAO PRVO:NE ZNAM DI STE VI TO VIDJELI DA FEDOR TRPI UDARCE KAD GA NIKO NIJE POSTENO NI UDARIO.JEDINA PRAVA KOJA MU JE SJELA U FACU BILA JE ONA OD FUJITE NAKON CEGA SE FEDOR POSTENO ZALJULJAO ALI OVAJ KOSOOKI NIJE TO ISKORISTIO. KAO DRUGO:SVI NAKO ONOG S RANDLEMANOM SMATRAJU DA MIRKO LOSE PRIMA UDARCE,ALI TO JE BIO PUNI KROŠE U NALETU NAKON KOJEG NITKO NEBI OSTAO NA NOGAMA. KAO TRECE:POGLEDAJTE FIGHT MIRKA SA TAKADOM,SILVOM I NESTO MALO SA SAKURABOM PA CE TE VIDJETI JEL MIRKO MOZE TRPIT UDARCE-POGOTOVO SA SILVOM DI JE BILO UZASNO PUNO IZMJENE UDARACA. ISHOD ZAVISI OD TOGA TKO NAMETNE SVOJ STIL BORBE- AKO BUDE STAND UP FIGHT MIRKO POBJEDUJE HIGH KICKOM ILI TEHNICKIM NOKAUTOM.AKO FEDOR NAMETNE SVOJ STIL BORBE U PARTERU ILI CE NAPRAVITI NEKU POLUGU ILI CE BITI CISTI GROUND&POUND U CEMU JE ON CAR SVIH CAREVA! ETO TO JE MOJE MISLJENJE NAKO PREGLEDA SVIH CRO COPOVIH I FEDOREVIH BORBI(PO DVADESETAK PUTA)_SAMO JEDNA RIJEC TO OPRAVDAVA F-A-N!!!!! |
![]() |
![]() |
#50 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Bit ce tu krvi, sam kak je reko Ice nebi htio da sve zavrsi za par sekundi jer onda ni te kokice nebi stigo pojest ![]()
![]() |
#51 |
Premium
|
ZAS NE VOLITE CAPS LOCK????? |
![]() |
![]() |
#52 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
#53 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Kaj te moram počet brisat ili nekaj još gore da bi došao pameti??? Velika slova su u net komunikaciji ekvivalent deranja. Prema tome, ne deri se bez-veze. |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
u tom slucaju ok,nisam znao da je to deranje-ovo mi je prvi forum i nebi volio izletit jer je bas zakon.sorry jos jednom svima!!!! |
![]() |
![]() |
#57 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Nisam gledo od pocetka
![]() |
#59 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Mislim-objektivniji i nepristraniji je Edo Pezzi kad prenosi Ajduka nego jebeni Prasićko kad prenosi F1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#60 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
usporedi ga i s onin komentatorom koji je jucer prenosija dinamo-varteks edo mu nije ni do kolina neman pojma koji je bija ali u najmanju ruku prenosija je koda je dinamo barcelona a varteks metalac
![]() |
|
|