PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   MeČ Svih MeČeva (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=18470)

tor 10.03.2005. 14:21

MeČ Svih MeČeva

26. 4...
CroC vs. FE
Mljac.

marac 10.03.2005. 16:37

Bit će tvrdo, pobijedit će onaj koji uspije izdržat više udaraca tako da blagu prednost dajem FEDORU.

.: Tyrael :. 10.03.2005. 16:59

Citiraj:

Originally posted by marac
Bit će tvrdo, pobijedit će onaj koji uspije izdržat više udaraca tako da blagu prednost dajem FEDORU.
Nebih se složio. Pobjednik će biti onaj koji nametne svoj stil borber... Ako ostane na nogama pobjednik je Mirko a ako borba pređe u parter pobjednik je naravno Fedor... Čisto sumnjam da će biti puno izmjena udaraca... Fedor se neće zaletati na Mirka kao na ostale protivnike jer Mirko ima deleko veću fizičku snagu od ostalih za izbacit ga iz klinča i pre dobru takedown obranu... Najveća stvar koje se mirko mora bojati je Bodylock od strane Fedora...

Sve u svemu jako neizvjesna borba.. Iako navijam za Mirka, ipak dajem malu prednost Fedoru radi više "kvalitetnih" borbi i iskustva...

:beer:

marac 10.03.2005. 17:10

Zaboravljaš to da je pored Filipovića Fedor najjači standup borac tako da mu nije pod mus rusiti Mirka u parter.

Sudeći po dosadašnjim borbama Fedor najbolje prima udarce dok se to za Mirka nemože reći. U parteru mirko nema neke velike šanse protiv fedora ali vjerujem da fedor neće forsirati borbu u parteru ukoliko će se uspjet održat ravnopravno par minuta u stndup borbi.

Uostalom vidjet ćemo, nije 26.04 tako daleko :beer:

.: Tyrael :. 10.03.2005. 18:06

Da slažem se da je Fedor jako jako dobar stand up borac, nevjerovatne, gotovo bih mogao reci "nadljudkse" snage :)

Ali opet, sumnjam da bi se volio natjeravati s mirkom u stand up.. isto kao sto mirko nebi volio ici u parter.. Međutim fedor se bolje snalazi na nogama nego mirko u parteru.. upravo to i je mirkova slabost...

Kao što si rekao, možemo kenjat koliko ocemo... ali sve ce se saznati kroz mejsec dana :)

tor 10.03.2005. 18:09

Mislim da bude popušio onaj koji prvi primi pošten udarac. Oboje su odlični udarači, sa sjanim serijama, tako da mislim da tko prvi upadne u svoju seriju je u velikoj prednosti.

Jozo 10.03.2005. 18:19

Mirko je za Fedora Mikey Mouse. Razbit ce ga Fedor ko beba zvečku. :D

FERRYS 10.03.2005. 18:27

zaboravljate da se mirko dugo dugo sprema za fedora. znamo da je fedor ovu borbu izbjegavao posto-poto i da je najvjerojatnije prisiljen na nju, dali je i on potpuno pripremljen?

tor 10.03.2005. 19:37

Nekako sumnjam da se Fedor boji Mirka (barem ne toliko da izbjegava fajt). On je ciljao na veći honorar) što je i dobio...

JoZ@ 10.03.2005. 20:04

Citiraj:

Originally posted by FERRYS
i da je najvjerojatnije prisiljen na nju,
da
bog te pito kolka ga hrpa love prisilila da prihvati borbu :confused:

Tooma 10.03.2005. 21:13

Citiraj:

Originally posted by FERRYS
zaboravljate da se mirko dugo dugo sprema za fedora. znamo da je fedor ovu borbu izbjegavao posto-poto i da je najvjerojatnije prisiljen na nju, dali je i on potpuno pripremljen?
a sta mislis da fedor radi sve to vrime?
cuva ovce?

BrunoZG 10.03.2005. 21:22

nadam se samo da ce tv nova to prenosit u zivo, jer ako nece vjerojatno ce mirko aK dobije po nosu blokirat prijenos kao sto je i htv-u kad je dobil po njonji proslog puta....

knezigor 10.03.2005. 21:27

Ajmo malo više optimizma!!!!!!

Nije li Mirko u više navrata u zadnje vrijeme spominjao (čak je i novog trenera uzeo) da je naročito radio borbu u parteru (još od one pušione od Minotaura) baš zbog greške u parteru.....

Pa nije Mirko mala beba pa da nezna od kud prijeti največa opasnost, pa ide Fedoru samo tako na klanje......

Daj nemojte me.........

marac 11.03.2005. 16:48

Citiraj:

Originally posted by knezigor
Ajmo malo više optimizma!!!!!!

Nije li Mirko u više navrata u zadnje vrijeme spominjao (čak je i novog trenera uzeo) da je naročito radio borbu u parteru (još od one pušione od Minotaura) baš zbog greške u parteru.....

Parter borac se ne postaje u par mjeseci pa makar imao 20 vrhunskih parter trenera oko sebe.

Inače kao što sam rekao ne vjerujem da će ga Fedor htjeti rušit u parter pod svaku cijenu, ima on i izgledne šanse i u StandUp-u.

>>>KUKY<<< 11.03.2005. 19:26

Citiraj:

Originally posted by marac
Parter borac se ne postaje u par mjeseci pa makar imao 20 vrhunskih parter trenera oko sebe.

Inače kao što sam rekao ne vjerujem da će ga Fedor htjeti rušit u parter pod svaku cijenu, ima on i izgledne šanse i u StandUp-u.

Al svejedno sam 75% uvjeren da ce mirko na kraju izac kao pobjednik!

Tooma 11.03.2005. 22:15

Citiraj:

Pa nije Mirko mala beba pa da nezna od kud prijeti največa opasnost, pa ide Fedoru samo tako na klanje......

Daj nemojte me.........

zna je odakle mu prijeti opasnost ko minotaura pa je izgubija mec koji je samo treba privest kraju radi svoje bahatosti

knezigor 11.03.2005. 22:32

Citiraj:

Originally posted by Tooma
zna je odakle mu prijeti opasnost ko minotaura pa je izgubija mec koji je samo treba privest kraju radi svoje bahatosti
Da! To je potpuno točna tvrdnja! Da je bio samo malo pametniji Minotaur bi sad bio pokojni.....

Ali kako, kad god slušam što Mirko kaže, dolazim do zaključka da nije samo glupi štemer, vjerujem da je iz prošlih mečeva ipak nešto naučio i da će pristupiti borbi maksimalno koncentrirano......
Naravno uvijek se može dogoditi nešto nepredviđeno (recimo "serem" - mokar pod na koji se oklizneš), ali mislim da će dati sve od sebe da uspije i to provesti hladne glave koja je u takvim mečevima najvažnija....

A hebi ga, kaj mogu kad sam optimist....

>>>KUKY<<< 12.03.2005. 05:05

Citiraj:

Da! To je potpuno točna tvrdnja! Da je bio samo malo pametniji Minotaur bi sad bio pokojni.....

Ali kako, kad god slušam što Mirko kaže, dolazim do zaključka da nije samo glupi štemer, vjerujem da je iz prošlih mečeva ipak nešto naučio i da će pristupiti borbi maksimalno koncentrirano......
Naravno uvijek se može dogoditi nešto nepredviđeno (recimo "serem" - mokar pod na koji se oklizneš), ali mislim da će dati sve od sebe da uspije i to provesti hladne glave koja je u takvim mečevima najvažnija....

A hebi ga, kaj mogu kad sam optimist....

Tako je treba bit optimist i nadat se najboljem .GL & HF mirko

Tooma 14.03.2005. 01:14

Citiraj:

Originally posted by >>>KUKY<<<
Tako je treba bit optimist i nadat se najboljem .GL & HF mirko
optimisti su samo lose obavijesteni pesimisti :D

.: Tyrael :. 14.03.2005. 09:56

Citiraj:

Originally posted by JoZ@
da bog te pito kolka ga hrpa love prisilila da prihvati borbu :confused:
Ugovor je potpisao za jos 6 borbi, 600.000USD po borbi, i obaveza mu je braniti titulu protiv mirka...

ZX 1 14.03.2005. 13:55

Mirko će pobjediti jer mu Fedor više leži od Minotaura. A ko leži ne bježi.

tor 14.03.2005. 16:56

Mislim da budemo pametniji nakon meča...

BrunoZG 14.03.2005. 17:04

Ja milslim da od nas ne bu niko ni mrvicu pametniji nakon matcha:D , barem ne radi samog matcha :)

Citiraj:

Originally posted by tor
Mislim da budemo pametniji nakon meča...

tor 14.03.2005. 17:24

Citiraj:

Originally posted by BrunoZG
Ja milslim da od nas ne bu niko ni mrvicu pametniji nakon matcha:D , barem ne radi samog matcha :)
Da, možeš to i tako gledati:D

>>>KUKY<<< 14.03.2005. 21:35

Citiraj:

Originally posted by Tooma
optimisti su samo lose obavijesteni pesimisti :D
:ave

kamikaza206 11.04.2005. 18:40

ako se se mirku zalomi specijalka:rambo: fedor

Emissary 11.04.2005. 19:42

Citiraj:

Originally posted by ZX 1
A ko leži ne bježi.