![]() |
MeČ Svih MeČeva
26. 4...
CroC vs. FE Mljac. |
Bit će tvrdo, pobijedit će onaj koji uspije izdržat više udaraca tako da blagu prednost dajem FEDORU.
|
Citiraj:
Sve u svemu jako neizvjesna borba.. Iako navijam za Mirka, ipak dajem malu prednost Fedoru radi više "kvalitetnih" borbi i iskustva... :beer: |
Zaboravljaš to da je pored Filipovića Fedor najjači standup borac tako da mu nije pod mus rusiti Mirka u parter.
Sudeći po dosadašnjim borbama Fedor najbolje prima udarce dok se to za Mirka nemože reći. U parteru mirko nema neke velike šanse protiv fedora ali vjerujem da fedor neće forsirati borbu u parteru ukoliko će se uspjet održat ravnopravno par minuta u stndup borbi. Uostalom vidjet ćemo, nije 26.04 tako daleko :beer: |
Da slažem se da je Fedor jako jako dobar stand up borac, nevjerovatne, gotovo bih mogao reci "nadljudkse" snage :)
Ali opet, sumnjam da bi se volio natjeravati s mirkom u stand up.. isto kao sto mirko nebi volio ici u parter.. Međutim fedor se bolje snalazi na nogama nego mirko u parteru.. upravo to i je mirkova slabost... Kao što si rekao, možemo kenjat koliko ocemo... ali sve ce se saznati kroz mejsec dana :) |
Mislim da bude popušio onaj koji prvi primi pošten udarac. Oboje su odlični udarači, sa sjanim serijama, tako da mislim da tko prvi upadne u svoju seriju je u velikoj prednosti.
|
Mirko je za Fedora Mikey Mouse. Razbit ce ga Fedor ko beba zvečku. :D
|
zaboravljate da se mirko dugo dugo sprema za fedora. znamo da je fedor ovu borbu izbjegavao posto-poto i da je najvjerojatnije prisiljen na nju, dali je i on potpuno pripremljen?
|
Nekako sumnjam da se Fedor boji Mirka (barem ne toliko da izbjegava fajt). On je ciljao na veći honorar) što je i dobio...
|
Citiraj:
bog te pito kolka ga hrpa love prisilila da prihvati borbu :confused: |
Citiraj:
cuva ovce? |
nadam se samo da ce tv nova to prenosit u zivo, jer ako nece vjerojatno ce mirko aK dobije po nosu blokirat prijenos kao sto je i htv-u kad je dobil po njonji proslog puta....
|
Ajmo malo više optimizma!!!!!!
Nije li Mirko u više navrata u zadnje vrijeme spominjao (čak je i novog trenera uzeo) da je naročito radio borbu u parteru (još od one pušione od Minotaura) baš zbog greške u parteru..... Pa nije Mirko mala beba pa da nezna od kud prijeti največa opasnost, pa ide Fedoru samo tako na klanje...... Daj nemojte me......... |
Citiraj:
Parter borac se ne postaje u par mjeseci pa makar imao 20 vrhunskih parter trenera oko sebe. Inače kao što sam rekao ne vjerujem da će ga Fedor htjeti rušit u parter pod svaku cijenu, ima on i izgledne šanse i u StandUp-u. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali kako, kad god slušam što Mirko kaže, dolazim do zaključka da nije samo glupi štemer, vjerujem da je iz prošlih mečeva ipak nešto naučio i da će pristupiti borbi maksimalno koncentrirano...... Naravno uvijek se može dogoditi nešto nepredviđeno (recimo "serem" - mokar pod na koji se oklizneš), ali mislim da će dati sve od sebe da uspije i to provesti hladne glave koja je u takvim mečevima najvažnija.... A hebi ga, kaj mogu kad sam optimist.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mirko će pobjediti jer mu Fedor više leži od Minotaura. A ko leži ne bježi.
|
Mislim da budemo pametniji nakon meča...
|
Ja milslim da od nas ne bu niko ni mrvicu pametniji nakon matcha:D , barem ne radi samog matcha :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ako se se mirku zalomi specijalka:rambo: fedor
|
Citiraj:
|
Mirko ce dobit :) ... ili po nosu ili pobjedu :D
|