|
![]() |
#30574 |
Guest
|
Ja baš za ručak i večeru ubio sekeli gulaš. Hijao kako paše. A tek hladan nakon ovih vrućina. Anyhow. Toliko od zadnjeg komada kiselog kaj sam imao u dubokom. |
![]() |
![]() |
#30576 | ||
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ima vjerojatno nešto u tome, ali oko ovog s trendovima se slažem. Sjetio sam se da imam frendicu koja ima celikaliju, ali to nisam dugo skužio jer je i nemilosrdno pive trošila. Kaže da vrijedi pretrpiti posljedice ![]() Citiraj:
![]() ![]() Neki su i ostali na kraju, navodno su se manje znojili i imali više energije. Bilo je i onih koji su bili vegetarijanci desetak godina, pa smo ih napili i dali da probaju steak. Ujutro su tražili ostatke steaka ![]() Meni ne pada na pamet još uvijek izbacivati neke stvari iz prehrane. Trpam sve dok ide ![]()
![]() |
![]() |
#30577 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja bi vegetarijancima i veganima zabranio kretanje, referendumom ![]() Dozvolu bi dobili samo ako je rijec o nekoj bolesti. Sto cu ja jesti kad oni pojedu hranu moje hrane? ![]() Prije pola sata ubio dva kuhana jaja i pola pomidore. Sad popio kavu, a kasnije spremam fazol ![]()
![]() |
#30578 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@Ivane, bezglutenska prehrana danas i je i nije trend i nije. Navodno jako puno ljudi ima probavne probleme sa glutenom, a da toga nisu ni svjesni. isto tako puno ljudi krivo izjednačava gluten=kruh. Netko tko loše reagira na kruh ne znači da nužno ne podnosi gluten, jer njega ima u toliko hrane da je zaista teško izbjegavat gluten ne jedući smao kruh i srodne proizvode. Moja žena ima trajnu bolest štitnjače i dok nije lijekovima normalizirala stanje imala je velkih problema sa želucem i prehranom zbog štitnjače (i dan danas mora pripazit što se prehrane tiče), tako da ne isključujem da možda ima neka povezanost tu... Ja sam prije par godina na mjesec dana izbacio kruh iz prehrane i izgubio deset kila viška i osjećao se znatno bolje. Ali sam se nakon normalizirane težine vratio prehrani s kruhom i teško bi ga se odrekao, isključivo u slučaju alergije ![]() Da ne idem više u off, danas jedan masni burek s mesom za doručak, a za ručak se doma od subote paca biftek od friško zaklane gujde ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 08.07.2014. u 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30579 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Išao sam malo čitati nakon što mi je bilo nevjerojatno da to sranje od glutena može toliko utjecati. Navodno 9 od 10 ljudi ima probleme zbog toga, a da nisu ni svjesni, tj. ne pada im na pamet da je gluten uzrok. Svejedno, ja sam lijen da izbacujem kruh van iz prehrane. Na što ću Nutellu, paštete, mast s lukom namazati??? ![]() Kod mene mahune danas s kobasama, friško izvađenima iz masti. (uz kruh naravno ![]()
![]() |
#30580 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nutela na žlicu, paštetu sa grisinima, a za masnog kruha hebiga ![]() ja maltene jedini kruh koji jedem je onaj sa roštilja premazan svježim češnjakom s jedne strane. odavno sam izbacio kruh iz prehrane i kumulativno pao sa 115kg na 95-100, ovisno kako finu hranu sam skuhao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30581 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30582 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Uj, kruh sroštilja, predobro nešto. Ja napravim poseban pac za kruh/peciva s roštilja - kocka juhe razmućena u dva deci vode, maslac, papar, srvena paprika i ostatak paca u kojem je stajalo meso. Kruh u to umočim prije pečenja, jer volim da izvana malo dobi koricu (ali da se ne skuri) a iznutra bude sočan. Otkad tak radim, av ima jedno tri-četiri godine, više ne pečemo pomfri uz roštilj, ubijemo se u kruhu ![]()
![]() |
![]() |
#30583 | |
Moderator
|
tak jasno, pa ne jedem ja ko ptica ![]() Citiraj:
![]() ima probat ovo sa kruhom na roštilju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30584 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#30585 |
Premium
|
![]() |
#30586 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30588 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Nekidan u restoranu uzimamneku sniclu i pita konobar sta zelim za prilog? Momak, stavi 10 cevapa. Konobar: ![]() I jednu terinu salate, mijesane. Eto. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30589 |
Moderator
|
prašče ![]() kako imam krejvingz za šišem iz čingača cijeli dan, strašno nešto... a doma dva lungića izvađena iz dubokog... a htio sam sekeli jest danas ![]() sad ću morat radit sekeli od lungića ![]() #firstworldproblems ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30590 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja pravjo kolač ![]() ![]() Recept ovaj: http://www.coolinarika.com/recept/977087/ (+ whey proteina i malo manje šečera nego li je napisano) Ubojito!Ovo mi je 3. pokušaj i brutalno je!
![]() |
#30591 |
Guest
|
Kad će neke roštilj summer ždere? Pao sam ispod 100 ![]() |
![]() |
![]() |
#30592 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
još kakvim ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30593 |
Premium
|
![]() |
#30594 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() timater koja finoća te mekoća... MRAK. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30597 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kupijo, nije mi se dalo još i time zajebavat. Otišao i kupio kod srbina di i srijemsku kupujem. Mislim da je reko da je ovo bila svinjetina + junetina. Nisu bili loši. Taman lagano pikantni, sočni.
![]() |
#30598 |
Moderator
|
ak je kod srbina onda je oke ![]() mogu mislit na šta liči kada prvi put u svom odraslom životu probaš ćevos... mind. blown. ![]() fakat sad mi pada na pamet ono sve kaj mi imamo na roštilju, a tamo nije kultura... za početak vratina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30599 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma daj dođem tamo a ovi pali na dupe. Kao mi smo mislili da će to bit burgeri i koji hot dog. Reko blasfemija, roštilj bez čevapa i vratine ![]() ![]()
![]() |
|
|