|
![]() |
#9271 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Zanimljivo bi bilo uzet sad ove flagship modele, skinit s nih ime proizvođača, rec da su Kinezi tipa neo, jiayu, thl, iocean, pa ih dat nekima na recenziju. Uvjeren sam da bih bilo svega. Btw ovime niti branim kineze, niti napadam druge marke. |
![]() |
![]() |
#9272 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9273 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
pozz, znaci gledam ove uredaje od 4000+ baterije i ova dva: http://www.minideal.net/lenovo-p780-...-hd-8-0mp.html http://www.minideal.net/thl-4400-sma...pport-otg.html naručio Lenovo neki dan i sad mi malo žao jer u međuvremenu naletim na tog THL.. zast je ovaj skuplji 20 $ a u svem je losiji... i jel netko narucivao THLa da kaze kakav je? THXX |
![]() |
![]() |
#9274 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Edit: sad vidim da lenovo ima manji Antutu, možda živim u zabludi glede snage MTK procesora već neko vrijeme ![]() Zadnje izmijenjeno od: segregator. 24.06.2014. u 07:59. |
|
![]() |
![]() |
#9275 |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Pa Lenovo ima manji Antutu zato sto nema jaci procesor.. Ovaj je clockan na 1,2 kod Lenova a Thl 1,3.. Ali mislim da neces pogriješiti ako uzmes Lenovo.. Kvaliteta izrade je sigurno bolja.. Dok je sve ostalo vise manje isto kao THL |
![]() |
![]() |
#9276 |
Guest
|
evo gledam ovu stranicu http://flosmall.com/ i kad recimo otvoriš ovaj link: http://flosmall.com/phones/redmi-note-wcdma-detail pokraj cijene imate mali upitnik za Insurance kad pređete preko upitnika, piše da ako platite insurance, da do maks 60 eura plaćaju. cijena je ista kao i kod drugih, dhl gratis. i za cca 5 dana je kod tebe mob kaj mislite, nisu muljatori ? |
![]() |
#9277 |
Premium
|
Cuo sam za taj flosmall...trebalo bi biti sve ok.. mislim da Andi s Gizchine tu i tamo dobije mobitele od njih ![]() BTW. mislim da ti je Lenovo P780 jeftiniji na to2c nego na minidealu.... - sad sam primjetio da i minideal i to2c imaju kinesku verziju ...3G samo na 2100 mhz..pa pazi zbog toga |
![]() |
![]() |
#9278 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
flosmall je bivsi ttmalls, odakle sam i saaam uzeo mobitel, sad vec davnog listopada 2013. |
![]() |
![]() |
#9279 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Različit je clock, al je različit i procesor, a pogotovo grafičke na ta 2 procesora |
![]() |
![]() |
#9280 |
Guest
|
dobio e-mail za ovo: http://www.tmart.com/ikey-Press-Butt...s_p261703.html sa kuponom: ikey0624 je cijena 0.99$ jel ima tko to možda ? |
![]() |
#9281 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9282 |
Guest
|
nije ni to tak loše imati. pogotovo za fotkanje. zanimljiva stvarčica ![]() a kinezi ko kinezi ![]() |
![]() |
#9283 |
Registered User
|
Ne mogu pricati nakon tjedan dana, ali do sada se cini ok, ima mana, normalno, ali kako sam skuzio sve je do MIUI-a. Sto se mene tice ja sam zadovoljan sad za sad. Nadam se da ce ostati tako, ipak je to XIAOMI... |
![]() |
![]() |
#9284 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9285 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja kupio na Pandi ovaj ikey, koristim ga vec par dana i radi super. Pazi ima 3 vrste softvera za njega, najbolji je Klick sa Playa. |
![]() |
![]() |
#9286 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Jucer stigo Jiayu G4S slabija verzija ( giga rama, 4 gige roma). Onak na prvu mob je pre pre jeben. Bio je napunjen na 56%, sad je baterija na 4%, 20 sati rada, 4.5h sota, znaci zivo mrcvarenje, wifi i sinkronizacija maila cijelo vrijeme ukljucene, angry birds, yt, muzika, sve moguce. Gps radi bez problema, za nekih pola minute bez wifija i 3ga nade lock. Ekran je odlican, boje daleko zivlje nego na UMI X1 pro. Zvucnik super glasan. Kvaliteta izrade jako dobra, nis ne skripi, lijepo legne u ruku. E da, ova verzija nema onaj "kromirani" rub ko na slikama na to2c i zbog toga jos bolje izgleda. Budem napisao review nakon par ciklusa punjenja. Ak koga jos kaj zanima, slobodno pitajte. Brko, imas neki provjereni led notification manager? Zivcira me kaj ispod 15% blinka crveno, pa bi to smanjio na 5% i stavio malo sporije, blinka ko ludo, jos bum epi napad dobio ![]() |
![]() |
![]() |
#9287 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9288 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#9289 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Zanimaju me fotke, 13MP 4:3, ne one wide 16:9. Ajd okini koju vani pa pošalji da vidimo. Što se tiče aplikacija, niti jedne, čisti AOSP. A što se notifikacije tiče, nisam ništa mjenjao, kod mene nije tako napadno ![]() Kromirani rub je prelakirana plastika. Moj crni je skroz crni. Ti isto imaš crnog, jer to2c ne nabavlja bijele već neko vrijeme, pa vjerojatno si i mislio na crnog ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9290 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ozbiljno razmisljam uzeti G5S da imam kao backup telefon za Lenovo K910 (posto je ovaj dosta velik). To je najmanji dual SIM mob a da ne zakida na specifikacijama. |
|
![]() |
![]() |
#9291 | |
kenova?
|
Citiraj:
Nego, vidim da pomalo dolazi one plus one. oce cijena past na 300 dolara na kineskim stranicama ili ce drzat skoro 400? |
|
![]() |
![]() |
#9293 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Ma ja sam mislio da i crni ima ko i bijeli kromirani rub, opce nisam do sad skuzio da je skroz crni dok nisam vidio vase komentare. Budem stavio slike kad nabavim memorijsku jer nemoze se slikat bez nje (ili ak nadem u postavkama da sprema na mob ![]() |
![]() |
![]() |
#9294 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9295 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Titanium Backup pa makni i te aplikacije kineske mod: koristiti multiquote/edit Zadnje izmijenjeno od: Brko. 24.06.2014. u 20:24. |
||
![]() |
![]() |
#9296 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
+1 ja sam tako sebi maka notification led kad je baterija low Idem opet u offtopic i ispricavam se ali mi je glupo otvarat novi topik za sam powerbank. Dakle stiga mi je xiaomi powerbank 10400 jucer, napunim ga i sad imam neko cudno ponasanje pa da pitam postojece vlasnike istoga jer znam da je par ljudi s foruma narucilo i dobilo prije mene. Po informacijama s neta mislim da sam dobia original s merimobiles (izgled, detalji, bar kod, pass through charging...) Prvo pitanje za ledice: kada se puni bank, svijetle li vam one lampice do koje je razine napunjen a blinka sljedeca koja se razina trenutno puni? Pri praznjenju, tj punjenju mobitela, blinkaju li vam sve 4 lampice (ili manje ako je prazniji bank)? Sad problem: spojim mob da se puni, krene se punit sve u redu, blinkaju 4 ledice i onda dodem za 20ak minuta i ledice iskljucene, a mob se ne puni. Pritisnem opet ovaj power botun, krene se punit, pa za 20ak minuta opet ista prica. Nije bitno jel se uredaj koristi (Screen on) ili je samo prikljucen sa lockanim ekranom... ![]() Kakva su vasa iskustva? Poprilicno sam siguran da ovo nije najpravilniji nacin rada ove baterije? Savjeti? mod: koristiti multiquote/edit Zadnje izmijenjeno od: Brko. 24.06.2014. u 20:25. |
![]() |
![]() |
#9300 |
Guest
|
dovoljno je da bude i vrlo malo stisnut da ode ekran... |
![]() |
|
|