Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.06.2014., 20:56   #6571
windfucker
Guest

Mmm, da.
Taj tenk je pomalo "step back" po pitanju zabave, ali daleko od toga da je loš (upgrade-an, ofc).
Ja sam sada na, skoro stock, Type 61 i još nemam sud o njemu...za sada suxam
  Reply With Quote
Staro 17.06.2014., 23:28   #6572
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Napokon jedna fina.

P.S.
Ja s Japancima nikako na zelenu granu. Trenutno sam na Chi-Nu. Pen prosječan, armor nikakav, mobilnost meh, aim time ubitačan. Kad bi aim i reload bili malo bolji, rekao bih još jedan prosječan tenk. A sumnjam da se mogu nečem pametnijem nadati. Ovo su očito tenkovi sa super igrače koji znaju iskoristiti te fine karakteristike.
Jedini koji mi je bio zasad malo simpatičan je Ke-Ni.

P.S.2 Čovjek mora cijeniti ironiju low tier artija, u čijim borbama tenkovi zuje ko muhe bez glave, i borbe se završavaju unutar 5 minuta. Jesam li spomenuo minoran damage i preciznost na razini razroke osobe? I dalje imam cilj grindati 6. tiera, ali ovo je prestrašno.

Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 18.06.2014. u 00:48.
m4dm4n je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2014., 09:07   #6573
windfucker
Guest

Hehe, to si u pravu...zapravo ti je lakše kada te sa malim arty-jem baci u čim veći tier. Barem pogodiš nešto...kada si u svome tieru, to bude presmiješno (imao sam tako partije sa 10-ak ispaljenih i 0% pogodaka, i to ne jednom).
A, ništa...makneš arty aim, i pretvaraš se da si jedan od njih
  Reply With Quote
Staro 18.06.2014., 10:39   #6574
Nybelung
Guest

Ima i odličnih artiljerija na malim tierevima:
T2: T57
T3: Bison, Su-26
T4: AMX105, Wespe
T5: Bishop, 105 leFH, Grille
T6: FV304, Hummel, AMX13 F3

Ovi boldani nisu samo najbolji artiljerci, nego sigurno i u ukupnom top 5 vozila u svom tieru. Kidaju i kad su na vrhu mm-a.
  Reply With Quote
Staro 18.06.2014., 11:22   #6575
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Zanimljivo je da je bolji premium francuski premium arty od svog obicnog sunarodnjaka koji je u najmanju ruku frustrirajuc.
Staro 18.06.2014., 13:14   #6576
windfucker
Guest

Da, zanimljivo, ali nije iznimka
Npr. SU-122-44 je takav slučaj, imho...da ne potežemo pitanje type-a59, jel'...
Meni takvo stanje stvari odgovara, itekako...
  Reply With Quote
Staro 19.06.2014., 12:12   #6577
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

http://wotreplays.com/site/944895#el...23-g_w_tiger_p

Ak ovo nije za mastericu, onda fakat. Pa više sam bio u TD modu nego u normalnom.
Staro 19.06.2014., 16:04   #6578
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma M je za mene isto skoro nemoguce dobiti, totalna sam siemka postao, sto dalje sve sam gluplji i gluplji sto se tice vozanja tenkova, ali glavno da WR ide prema dole,

nego, nisam dosada M4 vozao otkada je 9.1 dosao, nekako mi je tromiji i nego prije, ili mi se cini, a eto i jedna jako dobro odigrana s njim (video), obicno sam ja u onom protivnickom timu, ali mi se ovaj put posrecilo.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2014., 18:24   #6579
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 19.06.2014. u 19:59.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2014., 17:35   #6580
windfucker
Guest

Ti stvarno spadaš u vrh, jbt ko da ne igramo istu igru.
Kapa dolje...

Btw koliko tražiš da me popneš preko fifty-fifty?

Nego... definitivno mijenjam providera, ovo sa Optimom više nema smisla...
U noćnoj na poslu stignem odigrati pa uspoređujem sa ovime doma... 10% više pobjeda na poslu (ping cca 25, optika) nego doma (ping 60-70).
Ovo je već duže vrijeme pravilo, i pogotovo kada igram TD u sniper modu ili scoutam... Enormna razlika.
  Reply With Quote
Staro 20.06.2014., 17:50   #6581
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Ma bred je njub igra s malim tenkovima samo i nabija statistiku...znam ga ja :P jos ga zovem da igra sa mnom ali ne zeli jer ja igram samo 10tke...kazem vam njubek :P
mitra je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2014., 19:06   #6582
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Nakon 7 godina WoW-a i 2 godine LoL-a, odlučio sam izbaciti te opsesije iz mog života i krenuti drugim putem..

Evo stavio skidati WoT, pa krećem sutra.. Ima kakvih savjeta za početnika?
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2014., 21:39   #6583
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor mitra Pregled postova
Ma bred je njub igra s malim tenkovima samo i nabija statistiku...znam ga ja :P jos ga zovem da igra sa mnom ali ne zeli jer ja igram samo 10tke...kazem vam njubek :P

Ja sam lokalna kurva koja diže WR početnicima Uspio sam svog zaposlenika navuć na igru (cobul),najjači tenk mu je M3 lee,pa igram malo s njim...

Više manje ekipa s kojom igram su frendovi iz RL,a nijedan nema desetku...

Znaš kad ću rokat desetke? Kad izgrindam T57H i OBJ.140 , onda sam na miru...onda se mogu "skinut" s grindanja...

Lako tebi igrat desetke kad nemaš više šta grindat,sve imaš

Vjetrojebač => ma kakav vrh,taj dan je bio tier 8 max što sam igrao
Staro 20.06.2014., 23:12   #6584
donbon
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Dve i pol godine iskustva u WOT-u.
Hoćeš iskren savjet? Nemoj igrati!
Vrlo toksično društvo na WOT službenom forumu.Tokom mečeva u igri ako ne ispunjavaš nečije fanatična očekivanja ili ako ti tim gubi.
Biti češ počašćen sa takvim psovkama i prozivkama da češ se čuditi kako takve psovke uopće postoje.
Paralelno skini Warthunder, pa odluči.Preporučujem ga.
Želiš li igru koja će te opustiti kada dođeš sa posla?
..ili se želiš živcirati i ganjati statistiku pa ćeš se za godinu dana zapitati a za koga ja to radim?
Sretno!

Zadnje izmijenjeno od: donbon. 20.06.2014. u 23:42.
donbon je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2014., 08:45   #6585
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor donbon Pregled postova
Dve i pol godine iskustva u WOT-u.
Hoćeš iskren savjet? Nemoj igrati!
Vrlo toksično društvo na WOT službenom forumu.Tokom mečeva u igri ako ne ispunjavaš nečije fanatična očekivanja ili ako ti tim gubi.
Biti češ počašćen sa takvim psovkama i prozivkama da češ se čuditi kako takve psovke uopće postoje.
Paralelno skini Warthunder, pa odluči.Preporučujem ga.
Želiš li igru koja će te opustiti kada dođeš sa posla?
..ili se želiš živcirati i ganjati statistiku pa ćeš se za godinu dana zapitati a za koga ja to radim?
Sretno!
Zašto ja nemam nikakvih navedenih problema te uživam u igri svakodnevno? Zašto mene ta igra opušta a ti zvučiš kao da si zreo za normabele?

Ne plaši ekipu zbog vlastitih problema i frustracija...

Mene nitko ne vrijeđa,ni kad prvi u timu puknem kao najveća njubara.Dogodi se uvreda u 1 od 40 borbi,no neznam zašto bi me uopće dirale na osobnoj razini pa još najbolje da me diraju psovke u j... online IGRI,koja je puna klinaca.

Možda počet analizirat sebe? Vlastito nezadovoljstvo i fail je razlog tvog ogorčenja na igru,simple enough jer nisi dobar koliko si mislio da možeš biti,te si u borbama bio vreća za napucavanje. To se da lako iščitati iz :

Citiraj:
Tokom mečeva u igri ako ne ispunjavaš nečije fanatična očekivanja ili ako ti tim gubi.
Sad svi failovi bježe na taj WT jer tamo mogu "konkurirat" skillom jer su svi - loši/novi igrači.

Post je na rubu incidenta,ali pun mi je k više ovih WT babica kojima je igra i svi drugi igrači krivi.

Malo spustit očekivanja,u WOT-u ima stvarno dobrih igrača koji i kod mene koji ima dobre statse izazivaju strahopoštovanje.Te se u duelima protiv istih znam i "osramotit" - jednostavno jer je bolji od mene! Pišem gj i adios,next battle.

Masu njih zna svaku rupicu na mapi i prednosti iste,ja neznam...

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 21.06.2014. u 09:01.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2014., 13:58   #6586
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Nakon 7 godina WoW-a i 2 godine LoL-a, odlučio sam izbaciti te opsesije iz mog života i krenuti drugim putem..

Najbolji savjet: instaliraj WoT i WT paralelno i odluci se sto je za tebe.

WT ti je jedno 10x tezi od WoTa ali i puuuno zabavniji MENI barem.
Imam 38k bitaka u WoTu i 1k u WT.

WT ti jos ima problema sa balansom tenkova, tenkovi zapinju za stijene itd. uglavnom dosta podsjeca na WoT u 0.7.x verzijama.

Prednosti WT su: nema team dmg, guranja, provociranja, namjernog zaletavanja u vodu, gold ammo-a itd, doduse i kod WoTa toga nije bilo cesto dok igra nije postala toliko popularna, mape su enormne u sporedbi sa WoTom, grafika bolja, fps konstantan itd.

Gle da je WoT toliko los nebih imao toliko bitaka, dok je bio u ranijim verzijama po meni je igra bila jedna od onih koje trebaju uci u anale najboljih igara svih vremena od ruke covjecanstva, sad je nazalost daleko od toga i tu nisu problem igraci nego WG koji gura igru u tom smjeru.

Trenutno WG je u nekakvoj krizi, nonstop mjenjaju voditelje razvojnih timova i iskreno nemaju viziju kud i kako sa igrom, izgleda da ih je uspjeh iznenadio i neznaju se nositi sa njime.
Postalo je pravilo da nakon svakog patch dolaze mikro fixevi, vec je i za ovaj najavljen novi fix. Izbacili su bitke nacija uz izjavu kako ce to biti stalan dio igre i vec u iducem patchu ga povukli, mape mjenjaju (nove mape) u svakom patchu jer ih neznaju izbalansirati, promjenili su voditelje timova za razvoj mapa vec nekoliko puta. Najavili su hardcap na gold ammo ali neznaju kako ga provesti, uveli su report sistem koji radi ali ne radi. U CW harace isti timovi i igraci pa sad pokusavaju navesti igrace bez klanova da se prikljuce u klanove, uvode nove modove za CW kako bi se snaga klanova balansirala, sto je po meni glupost, zasto bi se igraci koji znaju igrati trebali ogranicavati u igri.
Uveli su historical battels koji je propao gotovo u startu, team battles isto tako pokusavaju na cudne nacne balansirati.
Trenutni problem ti je u igri sto olupine postanu nevidljive ili se micu po mapi te navale serija ghost shellova.
U proslosti su za mikro trzanja kod spotanja i pucanja optuzili drivere grafickih kartica i da oprostis zajebavali igrace da bi 0.9.1 patchu izjevili kako je ipak do njih.
Djelili su prem. tenkove kroz razne misije uz najave kako ce ti eventi biti barem jednom godisnje, sad su najavil da toga vise nece biti, u biti biti ce ali samo za tier 2, 3 prem. tenkove. Igra je inficirana bot-ovima, umjesto da to rijese oni su maknuli statistiku za period od 7 dana kako bi se teze otkrili bot-ovi. Umjesto da se pozabave problemom oni ga guraju pod tepih.

Wot ce ti sigurno biti izvor frustracija nakon nekog vremena, ali savjet probaj ga, nemoj na precac prekriziti zbog mog posta.

Ono sto ti govorim, sto je vidljivo iz mog posta, nemaju konstantnog razvoja i vizije igre vec mjenjaju stvari iz mjeseca u mjesec. Nesto najave u ovom mjecesu kao dio igre u iducem ga vecu povuku itd.

Kod Wota kreni nekom heavy linijom, po meni heavy su najlaksi za nauciti ali pazi nisu svi heavy isti. Najbolje kreni sa U.S.A. ili U.S.S.R uz heavy uzmi si arty pa kad dodes do tiera 5 i nadalje promatraj igrace iz pticije perspektive di se sakrivaju kako se postavljaju, pogledaj na jubitou koji video kako sa cim igrati prednosti i mane tenka itd. Najvaznije samo se zabavljaj.

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Sad svi failovi bježe na taj WT jer tamo mogu "konkurirat" skillom jer su svi - loši/novi igrači.
Ohh u kakvoj si ti zabludi....

Citiraj:
Autor donbon Pregled postova
Ako te dira verbalni polupismeni proljev igraca sa disfunkcijalnom erekciom mozda ne bi trebao igrati online multi. igre
Audi45 je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2014., 14:54   #6587
Nybelung
Guest

Citiraj:
E, pošto imaš dosta iskustva s online igrama budi pametan i zanemari ove tenkovske linije koje su po raznim online tutorialima navodno dobre "za početnike". Jesu one lagane za igranje i sve, ali kad ih završiš mogao bi ostati sa high-tier tenkovima i posadama koji qrca ne valjaju ili koji se ne koriste nizašta tj. za klanske, turnire, team battle ili tank company.
Ako imaš ikakve ambicije jednog dana zaigrati nešto osim random bitki onda nemoj trošiti vrijeme na tenkove koji tamo nemaju što tražiti.
Slično kao i kod heroja u LoL-u polovica tenkova nije ni blizu kompetitivna, a od onih koji jesu samo nekolicina njih se zapravo stalno koristi.

Trenutno postoje samo dva kompetitivna game modea koji bi se mogli nazvati WoT-ovim end game sadržajem. To su klanske bitke (CW) i timske bitke (TB).
CW se igra u 15vs15 formatu, bitke traju 15 minuta i u njima se koriste samo tier 10 vozila. Osnovni tenkovi su trenutno: Object 140, T-62A, BatChat25t, E100, T57 i Waffentrager E100.
TB se igra u turnirskom 7vs7 formatu, bitke traju 10 minuta i koriste se: 2x T1 Cunningham i 5x Tier8 vozila. Za TB se puno lakše pripremiti tj. izgrindati sve potrebno i vjerojatno će ti to biti prvi izlet u timske operacije.

Osnovni tenk za TB, i tenk kojeg bi prvog trebao izgrindati, je ruski IS-3. Srećom je i vrlo jednostavan i lagan za početi igrati. Od ostalih heavy tenkova koriste se samo američki T32 i kineski 110.
Od medium tenkova koristi se samo i jedino M26 Pershing, američki tier 8 medium.
Posebna kategorija su autoloader tenkovi (tenkovi koji imaju revolver style punjenje) od kojih se koriste: AMX 50 100 (heavy support tenk), AMX 13 90 (scout/support) i ponekad T69 (medium/support).

Moja je preporuka da kreneš:
prvo na IS-3, preko: KV-1, KV-1S, IS.
onda na M26 Pershing, preko: M4 Sherman, M4A3E8, T20.
i za treći grind uzmi jednog od dva AMX autoloadera.
Možeš sva tri grinda za početak igrati u isto vrijeme, i razmisli o tome da zadržiš nekog tier 5-6 tenka za grindanje kredita (KV-1 i ova dva Shermana su odlični kandidati) jer nakon 6. tiera tenkovi počinju rasti troškovi municije i popravka što te lako može dovesti do bankrota. Nemoj kupovati nikakvu dodatnu opremu (tipa: binoclars, gun rammer i sl.) niti bolje posade, samo štedi dok ne dođeš do prvog tier 5 tenka i onda njega do kraja opremi. Uzmi mu odmah/što prije 75% posadu.

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 21.06.2014. u 15:00.
  Reply With Quote
Staro 21.06.2014., 19:58   #6588
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Složio bih na IS-3. Reload je 11,22sec. Jedino ga nisam uspio napraviti otpor od pogotka.

Za sada mi je najdraži IS-3 koju posjedujem i najviše odigranih bitaka. Popravio sam satistiku uništenih tenkova nego prije. Sada je još lakše uništiti u verziji 9.1

Nego, koristite li chris mod? Može koja preporuka. Teško zapamtiti gdje da gađam protivnika za što više štete.

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2014., 21:17   #6589
VoodooRain
Premium
Moj komp

VoodooRain's Avatar

evo jedne moje danasnje stvarno sam ga razvalio,
najbolja moja partija sa ovim Trkacem hehehehe

http://postimg.org/image/mtu43ystr/
VoodooRain je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2014., 21:43   #6590
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Složio bih na IS-3. Reload je 11,22sec. Jedino ga nisam uspio napraviti otpor od pogotka.

Za sada mi je najdraži IS-3 koju posjedujem i najviše odigranih bitaka. Popravio sam satistiku uništenih tenkova nego prije. Sada je još lakše uništiti u verziji 9.1

Nego, koristite li chris mod? Može koja preporuka. Teško zapamtiti gdje da gađam protivnika za što više štete.
Otpor od pogotka, pa svaki tenk ima svoju efektivnu debljinu oklopa koja odbija grante koje imaju manju probojnost od te debljine, još se efektivna debljina može povećati kad nakosiš tenk, ali to opet ovisi o konstrukciji tenka. IS3 ima takozvani šiljasti nos pa za največi šansu odbitka treba tenk postaviti ravno prema topu protivnika. Pošto ima kupolu naprijed dost je dobar za izlaženje iz zaklona, pucanje pa povlačenje nazad, dok kod sidescrape-a treba koristiti reversed sidescrape ili ti guzni.

Kak misliš da ga je lakše uništiti sad?

Kako to misliš gađat protivnilke za više štete, svaka granata ima raspon štete koju napravi kad probije, neke kao HESH ili HE rade i ak neprobiju.

Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 21.06.2014. u 22:22.
pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2014., 21:44   #6591
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Ali nije svejedno u koji dio tenka gadas

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2014., 22:08   #6592
VoodooRain
Premium
Moj komp

VoodooRain's Avatar

ma najbolje kad nemas nista kad igras kako je igra napravljena manje vise svi imaju na istim mjestima di se buse hehehehe i opleti :-)
VoodooRain je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2014., 22:26   #6593
tpm4
Premium
Moj komp

tpm4's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
Ali nije svejedno u koji dio tenka gadas
Ni slucajno pucat bocno po tenkovima, posto je 80% critical hit(no dmg)
tpm4 je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2014., 22:35   #6594
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
To kada ga okineš u prazni dio tenka.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2014., 23:05   #6595
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
IS3 ima takozvani šiljasti nos pa za največi šansu odbitka treba tenk postaviti ravno prema topu protivnika. Pošto ima kupolu naprijed dost je dobar za izlaženje iz zaklona, pucanje pa povlačenje nazad, dok kod sidescrape-a treba koristiti reversed sidescrape ili ti guzni.

Kak misliš da ga je lakše uništiti sad?

Kako to misliš gađat protivnilke za više štete, svaka granata ima raspon štete koju napravi kad probije, neke kao HESH ili HE rade i ak neprobiju.
Odbitke od pogodtka sam pokušao izravnati a i nekada nakositi. Baš kao u stilu E75 ili E100. Dogodi se iznenada neisplanirano.

Npr. IS-3 na Tortoise. Nemoguće ga uništiti naprijed a kamoli i bočno. Jedino gađati na vrh kupole i skida polakše 300-400dmg.

Prije sam živcirao sa verzijom 8.1 do 8.3. Nekad šusnem nekoga u guzicu i 0 dmg. To me više i jako nerviralo. Ping je bio dobar i nema šanse da promašim ni u blizini

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2014., 23:57   #6596
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Vrijednost napisane štete koju radi svaki top je prosječna šteta, prava šteta je u određenom rasponu. Uzmimo za primjer je za najači top od is3 šteta +/-100 (ovo od +/-100 je samo primjer, pravu vrijednost neznam) u odnosu na prosječnu, što odgovara od 290-490 hp-a, koji iznos bude to određuje RNG, isto tako i za probojnost granate. Znači kad granata probije ona bude napravila štetu koju dobije od RNG-a. Tako da u slučaju top topa is3 možeš jednom probit isti tenk na istom mjestu i prvi put mu napravit 330hp-a štete a drugi put 430.

Naravno često se desi da pogodiš tenk, granata se ne odbije ali opet nenapravi štetu, to se desi kada se pogodi spaced armor. Spaced armor označava oklop koji je napravljen od dva ili više sloja metala koji se na određenoj udaljenosti. Pa nekad granata probije samo jedan sloj. Opet se vraćamo na prijašnje spomenut RNG koji nasumičnim odabirom u određenom rasponu odabire baš za taj put probojnost granate pa tako jedanput probije a drugi put ne.

Dosta tenkova ima spaced armor sa strane pa tako se dosta puta desi da upravo tamo se neprobije tenk. Gusjenice se od jednog patcha isto tretiraju kao spaced armor ali nemaju hp tj. ako uništiš samo gusjenicu a neprobiješ trup tenk nećeš mu oduzet hp. Često se zna desit da pri velikoj udaljenosti zbog putanje granate koja ide po paraboli granata pogodi dio gusjenice koja je na zemlji, "prekine" gusjenicu ali nedođe do trupa pa je tenk ostao samo nepokretan.

Tenk unišitit u jednom pogotku je moguće samo ako se pogodi spremište streljiva (ammorack) te ono eksplodira, ili se zapali tenk, ali onda on gori još neko vrijeme.

Malo ljudi proučite mehaniku WOT-a, i samim time budete postali bolji igrači. Ima par programa koji detaljno prikazuju tenkove, debljine oklopa i smještaj osjetljivih dijelova.

Staro 22.06.2014., 11:35   #6597
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Danas sam s artyem skinuo svih 1400hp-a amx 50 100...ali našem Lik je kempao pored mene,top tier,i piše da će on mene čuvat...
Staro 22.06.2014., 11:36   #6598
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Team kill best kill

Staro 22.06.2014., 11:39   #6599
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
Team kill best kill
Lik je totalni idiot,al vi'š mene to ne živcira,ja ne gubim razum zbog takvih...ne odlazim iz protesta na WT...

Baš sam poslao PP donbonu da provjerim kako je,jel popio svoju tableticu...

EDIT: Za početnika => youtube!!!! Kucaj,jingles - bohemian eagle,quickybaby,sirfoch,circonflexes...ima masu reviewa,tips&tricksa itd...
Staro 22.06.2014., 13:36   #6600
windfucker
Guest

Ma, donbonu savjetujem prijateljski da ni ne posjećuje topic, stvarno ne znam čemu sva ta frustracija
Vjerujem da je OK osoba, jbg, ova ga igra izbacuje iz takta- odyeb igre&teme na forumu, i gotovo.

Ja osobno sam spržio još malo lovice na premium french spg Šta'š...svatko se sa svojim frustracijama nosi na svoj način
(nhf Don, ofc)
  Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno