Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 21.06.2014., 14:27   #9181
brus55
Registered User

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
vidiš super stvar, di ima na to njihovoj stranici da pročitam.

http://to2cblog.com/good-news-to2c-r...tax-insurance/
brus55 je offline  
Staro 21.06.2014., 15:01   #9182
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Janer Nevis Pregled postova
Da, vratili su puni iznos koji je pisao na računu od carine, znači PDV + troškovi postupka. Ja sam skenirao taj papir i to im poslao i uz to im napisao da bi taj navedeni iznos u kunama u usd iznosio toliko i toliko. I toliko su mi sljedeći dan poslali na račun.
Tekući račun, paypal račun ili neki njihov to2c račun (koji te praktički tjera da to opet potrošiš kod njih)?
generic je offline  
Staro 21.06.2014., 15:35   #9183
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
7$? Prevarili su te, idu trenutno za 5,89. A ako FP kaže da je original, onda mora bit original Svejedno, ja si naručio jedne. Ne treba mi za muziku, nego za hands-free, a za to će valjda poslužit
....
Ma krivo sam napisao, nije mi se dalo gledat je li 6 ili 7 dolara. A fake je 100%
Citiraj:
This unit is specially designed for Xiaomi......Compatible with Xiaomi...
Da je original Xiaomi ne bi pisalo da su posebno napravljene za Xiaomi već bi jednostavno stajalo "original" ili samo Xiaomi sluše.
A viđu završne obrade

Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
@Dakok, znači ovo su vjerovatno lažne, izgleda mi nevjerovatno da seller sa dobrom reputacijom i velikim brojem prodaja prodaje lažnjake?
http://www.aliexpress.com/item/High-...659603409.html
Ovdje mi je jedino cijena sumnjiva, ali ovo bi mogao bit oriđiđi...

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline  
Staro 21.06.2014., 15:58   #9184
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Upiknuo sam ove koje si preporučio...Awei ES800M, dosta ih hvale u recenzijama. Okušao sam sreću u ovoj trgovini, za $5,62:
http://www.aliexpress.com/item/Awei-...926854806.html
GoodLooker je offline  
Staro 21.06.2014., 16:06   #9185
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Pretpostavljam onda da su i ove sve lažne?

http://www.dx.com/s/mi2s+earphone
segregator je offline  
Staro 21.06.2014., 16:07   #9186
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Upiknuo sam ove koje si preporučio...Awei ES800M, dosta ih hvale u recenzijama. Okušao sam sreću u ovoj trgovini, za $5,62:
http://www.aliexpress.com/item/Awei-...926854806.html
Ja imam ove slušalice i stvarno su predobre za te novce.
partwish je offline  
Staro 21.06.2014., 16:29   #9187
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Ne razumijem potrebu za narucivanjem kineskih slusalica, jos pritom pitajuci se dal su original ili ne. Za 20-25 dolara se nadje odlicnih in-ear slusalica.
rendula je online  
Staro 21.06.2014., 16:39   #9188
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Nadje se,ali u 99% nece raditi sa kineskim mobitelima
RAUL je offline  
Staro 21.06.2014., 16:54   #9189
bodija
Registered User

bodija's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Ekipa, što kažete na ovaj mob Coolpad7320 . Neobično niska cijena, a čini mi se sasvim OK.
3G:850/900/2100MHz
MTK6592, Cortex A7 octa core, 1.7GHz;
1280 x 720 pixels
Dual Cameras, 2.0MP front camera, 13.0MP back camera
2500mAh Battery

Jedina mana mi je što je 5,5" . To što ima 1gb rama, je u skladu sa cijenom (da ima 2...bilo bi malo previše).
bodija je offline  
Staro 21.06.2014., 16:54   #9190
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Aha, nisam to znao. Zasto ne radi?
rendula je online  
Staro 21.06.2014., 17:09   #9191
darmarH
Premium

darmarH's Avatar

Datum registracije: Jun 2014
Citiraj:
Autor bodija Pregled postova
Ekipa, što kažete na ovaj mob Coolpad7320 . Neobično niska cijena, a čini mi se sasvim OK.
3G:850/900/2100MHz
MTK6592, Cortex A7 octa core, 1.7GHz;
1280 x 720 pixels
Dual Cameras, 2.0MP front camera, 13.0MP back camera
2500mAh Battery
Jedina mana mi je što je 5,5" . To što ima 1gb rama, je u skladu sa cijenom (da ima 2...bilo bi malo previše).
Gledal sam ga baš ujutro, prije dva mjeseca kad je izašal je bil cijena oko 190$ i tad je izgledal kao dobra kupnja, tko traži tu veličinu moba sa fino odmjerenim speckama a nema puno love ovo je prilika..
Staro 21.06.2014., 17:15   #9192
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Ne razumijem potrebu za narucivanjem kineskih slusalica, jos pritom pitajuci se dal su original ili ne. Za 20-25 dolara se nadje odlicnih in-ear slusalica.
Ma sve je to krenulo kad je What HIFI časopis proglasio neke $12 kineske slušalice najboljim, a u konkurenciji su bile i neke Stax i AEG po $2000 i više
segregator je offline  
Staro 21.06.2014., 17:16   #9193
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Aha, nisam to znao. Zasto ne radi?
Rade ako nemaju mikrofon,ukoliko imaju mikrofon onda ne radi.Mislim da je u pitanju neki standard,drukciji zalemljeni pinovi na 3.5mm jacku.
RAUL je offline  
Staro 21.06.2014., 17:21   #9194
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Pa cijena je osnovni razlog, ako se mogu dobiti dobre slušalice za 30-tak kuna (po reviewima mogu, npr. Awei ES800M) onda je svako objašnjenje suvišno.
GoodLooker je offline  
Staro 21.06.2014., 17:22   #9195
L31
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2013
U vezi ovog coolpada 7320, razmisljam da ga burazu narucim, ali neznam kakav je default sustav na coolpadu jer nemam pojma o rootanju i romovima itd.
Kakav je njegov OS?jel se moze normalno koristit bez ikakvog prckanja po softwareu?
L31 je offline  
Staro 21.06.2014., 17:23   #9196
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

@raul
Točno. Postoje 2 standarda spajanja mikrofona
a mislim da se mogu prepoznat i po boji izolacijskih prstenova na jacku.

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline  
Staro 21.06.2014., 17:26   #9197
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ja osobno ne vidim potrebu za kockanjem s, konkretno, Xiaomi Piston slušalicama. Jer vidim da neki stavljaju linkove s cijenama od cca $12 pa na niže. Neki dan sam si baš naručio Piston 2nd generation (iliti V2) s Ebaya, trgovac je "top-rated", slušalice su original (prema njegovim riječima i mišljenjima kupaca), stajale su oko 25$ i riješen problem - jer bar sam koliko-toliko siguran da ću dobit pravu stvar.. Zaista ne vidim potrebu za uštedom od 10ak $ na slušalicama, posebno ukoliko se kupuju radi slušanja glazbe..

Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 21.06.2014. u 17:33.
Wuchko je offline  
Staro 21.06.2014., 17:33   #9198
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Alternativa je da uzmeš provjereno dobre slušalice za tridesetak kn, poput onih awei, nahvaljenih po raznim hifi forumima... One sigurno nemaju klonove. Nisu još dovoljno poznate

Dakok je offline  
Staro 21.06.2014., 17:36   #9199
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Citiraj:
Autor Dakok Pregled postova
Alternativa je da uzmeš provjereno dobre slušalice za tridesetak kn, poput onih awei, nahvaljenih po raznim hifi forumima... One sigurno nemaju klonove. Nisu još dovoljno poznate
Ok, to je druga stvar Zato sam i rekao konkretno samo za Xiaomi Piston, jer za njih postoji hrpa kopija..
Wuchko je offline  
Staro 21.06.2014., 17:44   #9200
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

To2c je spustio cijenu za coolpad f1 za još par dolara i sada je $168.
Danas sam utkrio da je jedan
od jačih potrošača Wi-Fi modul. Kad ga gasim dok mi nije potreban, dobijem preko 20 posto više preostalog kapaciteta. Sad mi izdrži oko 5 sati SOT u 48 sati bez punjenja. Ovo nisam primijetio na drugim kinezima.

Dakok je offline  
Staro 21.06.2014., 17:46   #9201
mozhuhin
Registered User

Datum registracije: May 2014
Citiraj:

oprosti, znaš li možda neke pristojne jeftine slušalice s mikrofonom koje će sigurno raditi na coolpadu f1? ili bilo tko drugi ako ima nešto provjereno... hvala puno
mozhuhin je offline  
Staro 21.06.2014., 17:57   #9202
Janer Nevis
Registered User

Datum registracije: Mar 2011
Citiraj:
Autor generic Pregled postova
Tekući račun, paypal račun ili neki njihov to2c račun (koji te praktički tjera da to opet potrošiš kod njih)?
Sutra dan sam na mail dobio obavjest o uplati na PayPal, a koja je na moj bankovni račun sjela nakon 2 ili 3 dana, ne sjećam se više.

EDIT: i da, ja govorim o coolicool shopu, ne znam kakva je ta usluga kod to2c.
Janer Nevis je offline  
Staro 21.06.2014., 18:13   #9203
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Danas sam utkrio da je jedan
od jačih potrošača Wi-Fi modul. Kad ga gasim dok mi nije potreban, dobijem preko 20 posto više preostalog kapaciteta. Sad mi izdrži oko 5 sati SOT u 48 sati bez punjenja. Ovo nisam primijetio na drugim kinezima.
To sam i ja primjetio na Amoiu. Ista stvar.
Zanimljivo da FHD ekran ne troši skoro ništa.
Jučer 3 sata SOTa a ekran potrošio samo 8%, najveći potrošači WiFi, cell standby i phone idle.
Amoi je na androidu 4.4.2 koji kako kažu na forumima nije baš dobro optimiziran pa sam mislio da je do toga ali izgleda da je to MT6592 "feature".
Inače na bateriji piše 2100mAh a selleri pišu 2250mAh.
Mjerenje je pokazalo 45g što onda odgovara tim 2250, ima bit da se i oni služe tom forom.
Staro 21.06.2014., 20:02   #9204
CubeS
Premium

CubeS's Avatar

Ja imam Awei ES 600.. I Panasonic Ergofit RJ120.. Panasonic su bolje.. Ali i Awei su jako dobre.. I jedne i druge su 7$
CubeS je offline  
Staro 21.06.2014., 20:19   #9205
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Ma krivo sam napisao, nije mi se dalo gledat je li 6 ili 7 dolara. A fake je 100%

Da je original Xiaomi ne bi pisalo da su posebno napravljene za Xiaomi već bi jednostavno stajalo "original" ili samo Xiaomi sluše.
A viđu završne obrade
Ma jasno da je fejk, zeza sam se
Interpol je offline  
Staro 21.06.2014., 21:15   #9206
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Vidim da ljudi traže slušalice s mikrofonom koje pašu na kineski mobitel. Kako sam već prije rekao, postoje dva standarda za jack od slušalica i, naravno, za utičnicu.

Zgodno rješenje za problem s kompatibilnosti je i adapter od 5 dolara.

Ili, još bolje, slušalice sa ground/mic sklopkom - Ivery IS-1

Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 21.06.2014. u 21:31.
Dakok je offline  
Staro 21.06.2014., 21:35   #9207
fora
Registered User

fora's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Zeznuo sam se. Kupio sam na To2c dva coolpada f1 i kako jutros nisu bili poslani, a pala im je cijena, tražio sam da ponište narudžbu. Što su i napravili (piše na Paypalu: refunded). E, onda sam išao ponovo kupiti ta dva mobitela, ali nema novca na kartici. Našao sam na Paypal forumu da im (Paypalu) treba i do 30 dana za prebacivanje novca od refunda na karticu. Super.
fora je offline  
Staro 21.06.2014., 21:42   #9208
CubeS
Premium

CubeS's Avatar

U roku par dana ce novci biti na tvom racunu...meni je oko 5 dana najvise bilo sto sam cekao za neki refund od trenutka kad je receno da ce novci biti vraceni
CubeS je offline  
Staro 21.06.2014., 22:51   #9209
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Wuchko Pregled postova
Ja osobno ne vidim potrebu za kockanjem s, konkretno, Xiaomi Piston slušalicama. Jer vidim da neki stavljaju linkove s cijenama od cca $12 pa na niže. Neki dan sam si baš naručio Piston 2nd generation (iliti V2) s Ebaya, trgovac je "top-rated", slušalice su original (prema njegovim riječima i mišljenjima kupaca), stajale su oko 25$ i riješen problem - jer bar sam koliko-toliko siguran da ću dobit pravu stvar.. Zaista ne vidim potrebu za uštedom od 10ak $ na slušalicama, posebno ukoliko se kupuju radi slušanja glazbe..
Imaš i noviji, V2.1, taj ti ima metalni clip, različito označene veličine gumice u kutiji i oznake L i R na slušalicama gdje kabel dolazi. Ja sam taj dobio kad sam kupovao i origigi je.
Zna netko što znači ovo, to mi se pojavilo kad sam poskenirao mali QR code koji je na kablu od slušalica? Ne znam kako bi to preveo jer je browser otvorio i nisam niti sliku uspio kopirati, a niti tekst.
c-shadow je offline  
Staro 21.06.2014., 23:42   #9210
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Imaš i noviji, V2.1, taj ti ima metalni clip, različito označene veličine gumice u kutiji i oznake L i R na slušalicama gdje kabel dolazi. Ja sam taj dobio kad sam kupovao i origigi je.
Poznavajući Kineze, dok ne stignu slušalice neću znati jesam li dobio V2 kao što sam naručio, ili V2.1, budući da na oglasu stoji "...newest model..."
Wuchko je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na