|
![]() |
#9151 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Na stranici proizvođača postoje i verzije 020, 024 i 025. Jesu li to revizije, verzije, izdanja ili nešto deseto, neam pojma ![]() Odakle ti uopće ideja za paralelno izdanje sedam operativbnih sustava? Ni Snjeguljici to ne bi palo na pamet.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#9152 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
To je jedan ROM, od kud tebi ideja da je to "7 službenih romova"? Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9153 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#9154 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
unbrick. Sve su to sluzbeni romovi koje možeš zasebno stavit na mobitel. Osim ovih za "našu" WCDMA varijantu mobitela ima ih znatno više i za TDSCDMA varijantu, a o custom romovima da i ne pričam (naročito o Color OS-u s Oppo mobitela). Svi rade i na wcdma mobitelu.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#9155 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
sto ga vise gledam bolji mi je. je da nema garu, ali ovo je smijesno dobar mobitel za 1.6k. sve mi dodje da se rijesim haiera (koji mi je vrlo dobar) i dodam za mi3. jos da znam da cu izbjec carinu... |
![]() |
![]() |
#9156 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2344 |
|
![]() |
![]() |
#9157 |
Registrirao User
|
Vrlo zanimljivo, naročito jer je riječ o to2c. Vjerojatno nemaju pojma o hrvatskim carinskim običajima.
![]() |
![]() |
#9160 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#9161 |
Registrirao User
|
Onda izgleda da to2c dobro kuži razliku ![]() Iako je OT, uz kineske mobitele idu i kineske slušalice. Tražim nešto dobro a jeftino pa sam malo kopao i na račun preporuka odavde i sa drugih strana našao nešto obećavajuće: Knowledge Zenith KZ-A1 za 10 USD Awei ES800M za 7 USD Ove prve sam i naručio
![]() |
![]() |
#9163 |
kenova?
|
nisam probao, al navodno su i ove vrhunske: http://www.aliexpress.com/wholesale?...y&isUnitPrice= |
![]() |
![]() |
#9164 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9165 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Eto mene opet. Sony EX50 su 149kn i mirna Bosna za vecinu. |
|
![]() |
![]() |
#9166 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Super !!! ![]() Baš me zanima kakva je kamera Điđe G4s u usporedbi s ova druga dva. btw. Izgleda da su to2c.com iskvarili novac i slava, razbahatili se malo ... ![]() Imamo prvi slučaj u nas(bar meni poznat) sranja s njima ![]() Čovjeku s Bug foruma je stigao neispravan uređaj, nakon što je kontaktirao to2c, mailom je dobio odgovor da mobitel vrati nazad njima i da će dobiti novi uređaj, kad im je stigao neispravan mobitel, javili su mu da mora platiti popravak ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9167 | |
Guest
|
Citiraj:
a što se tiče slušalica evo jednih finih ![]() http://www.ebay.co.uk/itm/2311218715...84.m1423.l2649 |
|
![]() |
#9168 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#9169 |
Registrirao User
|
@wolfinjo Te što si linkao su falšete. Kako je već napisano, falših xiaomi slušalica ima na lopate. Meni je jučer došla ponuda od focalprice i to za samo 7 dolara, što me je i potaklo da potražim nešto jeftino a dobro. Iako varaju sa slikama i naslovom, u opisu navodnih xiaomi proizvoda ipak viri istina - obično piše unbranded, generic, too cheap to be true i slično. Prvi je znak ipak cijena ispod dvadesetak dolara iako i one skuplje znaju bit podvala.
![]() |
![]() |
#9170 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9171 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Cisto da se ne iznenadite, dosta tih slusalice ne radi na kineskim mobitelima. |
![]() |
![]() |
#9172 |
Premium
|
http://www.everbuying.com/product539242.html ja sam ove narucio prije misec dana, al evo još ih čekam |
![]() |
![]() |
#9173 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
@Dakok, znači ovo su vjerovatno lažne, izgleda mi nevjerovatno da seller sa dobrom reputacijom i velikim brojem prodaja prodaje lažnjake? http://www.aliexpress.com/item/High-...659603409.html |
![]() |
![]() |
#9174 |
Registered User
|
Ja koristim ove, zvuk jako dobar, a meni i bitnije što ih ne osjećaš čak i kad duže vremena slušaš... http://www.ebay.com/itm/Panasonic-RP...item4d1f270c97 |
![]() |
![]() |
#9175 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ovo su ti v 2.0: http://www.head-fi.org/t/717620/revi...ning-budget-fi |
|
![]() |
![]() |
#9176 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() samo kaj mi najgore kak veliš da varaju na slikama i onda zapravo neznaš kaj ćeš dobiti dok ne stigne poštom ![]() |
|
![]() |
#9177 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Da, vratili su puni iznos koji je pisao na računu od carine, znači PDV + troškovi postupka. Ja sam skenirao taj papir i to im poslao i uz to im napisao da bi taj navedeni iznos u kunama u usd iznosio toliko i toliko. I toliko su mi sljedeći dan poslali na račun. |
![]() |
![]() |
#9178 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Q: Hi! Is it original Xiaomi earphones or not? (Asked on 6/14/2014 07:13:27 by defalx) A: Yes, it is original. Answered on 6/15/2014 21:49:29 by Customer Service |
|
![]() |
![]() |
#9179 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Opa! Ovo je iznenadenje. |
![]() |
![]() |
#9180 | |
Guest