|
![]() |
#8971 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
boris1408 je u pravu... xposed na miui i lewi neradi, ako se stavi vjerojatno ce izazvat bootloop... isprobao na svojem jiayu g3s EDIT:Jel se netko uspio registrirat na 4pda forum? Zadnje izmijenjeno od: razorinc. 16.06.2014. u 22:20. Razlog: korekcija :) |
![]() |
![]() |
#8972 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#8975 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Klin se klinom izbija.. Meni taj 1s najbolji mob za narucit, bar na papiru iako sam cital da ima odredenih problema. Bar niste zbrikali Xmen Humus ili nest tak nego jedan od popularniji modela pa cete se vjerojatno izvuc. |
![]() |
![]() |
#8976 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
I dalje ne vidim poantu drkarenja po softwareu koji radi dobro. Na G4C je AOSP 4.2.2. Mjesec dana radi bez ikakve greške i ne pada mi napamet da turim neke sklopocije od romova sa needrom stranice. |
![]() |
![]() |
#8977 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
![]() ![]() @Ag008, Kad ćeš više uzeti neki mob koji stvarno vrijedi, koji ima nekakav background, ili te banggood angažirao samo za one najžešće odrone? BTW. Ste vidjeli OVO ? ![]() ![]() Ako je točno, ovo je već bolesno, QHD(2560x1440) na 4.6 inča ... To je već 638PPI-a ![]() Al ipak ne vjerujem(prije 5.6 inča), sigurno je ovo nekakva zabuna/zamjena modela, teško da će Alcatel(TCL) ići raditi flagship od 4.6inča, al nikad ne reci nikad ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8979 |
Registrirao User
|
Reci što trebaš s 4PDA ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#8980 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
To kad ljudi ne čitaju, jasno piše da svi romovi koji sami editaju build.prop neće raditi sa Xposedom. Lewa, MIUI i više manje sve što nije bazirano na AOSPu. Čak i za ove brendirane overlayove Androida ala Touchwiz imaš posebne module u Xposedu. Očito nije mob sranje nego se ne čita. Zbog ovakvih stvari mi je malo jasnije zašto proizvođači nisu previše voljni dati average Joeu da prčka po svom smartphoneu, kad čak i oni upućeniji ne čitaju s razumijevanjem. |
![]() |
![]() |
#8981 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Nego, nije mi jasno, front camera i back camera imaju identične specifikacije ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8982 |
Guest
|
ili možda im jednostavnije staviti dvije iste kamere ![]() |
![]() |
#8985 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ne možeš spojiti mob na TV, onda ti je prednja kamera vrlo bitna jer kad snimaš 'Seve stuff' da vidiš šta snimaš ![]()
#8986 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#8987 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
da li netko ima JIAYU G4s 1GB/4GB model da napise recenziju? zanima me da li se isplati protegnuti do 2GB modela( ne igram igrice, najvise mail, pokoji film, navigacija, endomondo ) http://goo.gl/41VkJi |
![]() |
![]() |
#8989 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
I G4S će možda dobiti official KitKat, dok G4C neće. A 2GB model G4S-a ima kolega kolibri koji nikako da nađe vremena da nam pošalje koju fotku ili kakvu recenziju ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8990 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
procitao recenziju, svida mi se sto je baterija 3000mah, a problem s gpsom bi mogao biti rijesen posto je drugi chipset.. ugl, za sada najizgledniji kandidat.. jedino steta kaj sad kupujem tek, kolega s posla kaze da su prije bili oko 110$ ![]() |
![]() |
![]() |
#8992 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Ljudi kaj mislite o Kingzone K1 Turbo? 5.5 incha, FHD, 2GB RAM, octa core, NFC ... Ili preporuka nekog kineza s 5.5 incha do cca 280$ |
![]() |
![]() |
#8994 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8996 | ||
Registrirao User
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
||
![]() |
![]() |
#8997 |
Premium
|
Najbolje bi ti bilo uzeti za 280$ Mi3..mislim da ti je to najbolja opcija iako nije 5.5 incha.. A sto se tiče xposed frameworka.. Radi na kinezima.. Samo je pitanje da ljudi pročitaju prije nego nešto rade na mobitelu.. Za sve postoji procedura neka.. A i xposed sluzi za one koji nisu obični korisnici već imaju želju da svoj mobitel slože kako njima pase |
![]() |
![]() |
#8998 |
Registrirao User
|
Xposed odnosno Gravity Box se na Miui-ju zove malo drugačije ![]()
![]() |
![]() |
#8999 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
U mene je xposed framework od prvog dana, i sve radi bez greske... |
![]() |
![]() |
#9000 |
Antimićanin
|
I dalje ne za slučaj da sve radi dobro. Jer neki G4C sa istim FW-om kao moj rade dobro po pitanju GPS-a. ![]() A da ću drkariti sa raznim stvarima da si skenjam mobitel i onda ga nazovem smećem, nemam ni volje ni želje ![]() Nego, što se dobije sa tim Xposed frameworkom na kinezima? Kako bi on meni mogao pomoći prilikom otklanjanja mogućeg SW problema sa GPS-om? |
![]() |
![]() |
|
|