Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 15.06.2014., 08:30   #8911
brisani
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Opet su to slike u 5 mp. tako da bolje ne ulazit u raspravu. Neznam koji je problem stavit sliku u punoj rezoluciji, sa npr. Dropboxa ?
brisani je offline  
Staro 15.06.2014., 08:38   #8912
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Solidne fotke, možda negdje na razini GS3. Manje oštre nego GS3 ali čini mi se bolji dinamički raspon.
GoodLooker je offline  
Staro 15.06.2014., 13:12   #8913
Don Kihoty
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Šta kažete na NEO M1?

Zanimljivo - bit će DualOS, kroz koji mjesec se očekuje da radi
sa Androidom i WP-om.
Don Kihoty je offline  
Staro 15.06.2014., 13:45   #8914
bous
Premium

bous's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
@brisani
Bas zbog iste premjedbe chief_wolfinja jednom forumasu par stranica unatrag,uploadao sam slike preko ove stranice,koju je i on sam predlozio.Tako da mi stvarno nije jasno zasto nisu full size.:confused:
bous je offline  
Staro 15.06.2014., 14:37   #8915
stops
Premium
Moj komp

stops's Avatar

Datum registracije: Feb 2013
Citiraj:
Autor Don Kihoty Pregled postova
Šta kažete na NEO M1?

Zanimljivo - bit će DualOS, kroz koji mjesec se očekuje da radi
sa Androidom i WP-om.
Misljenje o ovom mobitelu je bilo pitano vec 3 puta u zadnjih tjedan dana i svaki puta je isti odgovor. Novi je uredaj i nitko jos nista ne zna o njemu
stops je online  
Staro 15.06.2014., 14:43   #8916
razorinc
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2013
narucio sam m1,cim stigne mozete me zasut pitanjima..
razorinc je offline  
Staro 15.06.2014., 15:04   #8917
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Živi bili pa vidjeli Windowse na tome. Čisto sumnjam da će doći i da će funkcionirati.
Inače ok mobitel.
Staro 15.06.2014., 15:09   #8918
tutom
Registered User

Datum registracije: May 2014
Cini se da je ok! Ako ce biti kao n003 bit ce sigurno pogodak. No kolko sam vidio ima samo jedan SIM
tutom je offline  
Staro 15.06.2014., 16:43   #8919
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Još jednom preporuka za upload slika. Napravite si profil na pohrani.com i tamo uploadajte slike. Nakon uploada samo ovdje pejstajte link, piše vam za forum, treća opcija odozgora. U postu ovdje će biti thumbnail, a svatko će si sam otvoriti sliku koga zanima.

Nemojte da opet odemo u neke rasprave i optužbe da se lažira ili skriva nešto.
Brko je offline  
Staro 15.06.2014., 16:58   #8920
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Je li tko možda kojim slučajem imao u rukama THL T11? Kroz nekih mjesec do dva ću biti u prilici uzeti nešto pa su mi trenutno interesantni jači G4S i taj THL. Nisam zahtjevan korisnik pa bi mi i 6582 bio dovoljan pa razmatram i G4C. Za kameru mi je bitno da dobro radi macro slike (sheme i slično za u nuždi, za turizam je tu pravi fotić). Uz sve navedeno, molio bih na PM linkove nekih stranih foruma s romovima, recenzijama, slikama i sl., s obzirom da ovdje to više nije dozvoljeno.
generic je offline  
Staro 15.06.2014., 17:04   #8921
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ako ti je do jako dobrih fotki, mani se G4C to ti govorim jer ga imam. Macro fotke doduše nisam probao, no kamera mu je slabija strana. Nije kriminalna ali nije baš da bi čoek rekao da je dobra dobra, nego za kineze prosječna. Ako ti se da tražiti po ovoj temi, 2 puta sam galerije objavljivao, pa se uvjeri.

G4S ima istu kameru ko i G4C, samo je octacore cpu unutra. E sad, oće li se to kakvim fixevima popravit ili ne, to niko ne zna.
Brko je offline  
Staro 15.06.2014., 17:11   #8922
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Vidio sam, vidio. Pratim temu, ali ne postam. Super mi je baterija na tom mobu pa zato i razmišljam o G4C. Problem je što ljudi najčešće ne fotkaju ono što bi meni trebalo, odnosno, taj macro (Dakokove slike kovanica su npr. odlične). Fotke ne moraju biti jako dobre, kao što rekoh, da posluži za u nuždi (najčešće slikanje elektrotehničkih shema i ožičenja opreme). Zaboravih napomenuti da je dual sim pod must pa zato i gledam kineze. Uzeo bih redmi 1s, ali mi MIUI nije nimalo lijep.

edit:
E da, ne želim tacnu, 4.7 inča max., iznimno do 5, ako baš ispadne neka super ponuda

Zadnje izmijenjeno od: generic. 15.06.2014. u 18:58.
generic je offline  
Staro 15.06.2014., 17:26   #8923
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Da, G4C se može pohvaliti odličnom baterijom, zaslonom sa gorilla staklom i full funkcionalnim dualSIM-om. I meni najbitnije, 4,7" je dost velik ekran a mob nije tacna nego stane u svaki đep
Ukoliko želiš mob vidjeti iz prve ruke, lako se dogovorimo
Brko je offline  
Staro 15.06.2014., 17:34   #8924
chief_wolfinjo
Guest

krajem godine dolazi MT6732, a početkom sljedeće: MT6752 i MT6595.

svi će imati podršku za LTE, min. podrška za 13 mexapilne kameru.
dok najjači cpu MT6595 će imati podršku za 4K video capture, cpu brzine 2.2ghz ili 2ghz, 20 megapixelna kameru. jer će biti slabija i jača verzija vezano za brzinu cpu-a.

Staro 15.06.2014., 17:41   #8925
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Novi procesori, LTE, dijagonale vjerojatno minimum 5 inča, 4K na kamerama. Tu će 3000mAh baterije biti minimum minimuma. A s time da LTE i 4K doslovno užaruju mobitele.
Ok, vjerojatno odroni nebudu imali 4K kamere, ali LTE budu, pa ćemo vidjeti tko će i kako će se nositi sa time.
Brko je offline  
Staro 15.06.2014., 17:53   #8926
Nikopa
Registered User

Datum registracije: Nov 2012
Recenzija DOOGEE TURBO DG2014

Ove slike su slikane mobitelom:

,

Dizajn, ekran i ispod poklopca

Mobitel odlično izgleda, pogotovo sa crnim poklopcem baterije. Stranice mobitela su metalne i tanje od ostatka kućišta i stvaraju privid da je cijeli uređaj jednako tanak što naravno nije slučaj nego se uređaj od rubova blago uzdiže ali ne previše tako da je cijeli uređaj još itekako tanašan. Power tipka je s lijeve strane, a VOL +/- tipke s desne strane. Ekran je IPS rezolucije 1280x720 i daje oštru i bistru sliku i po meni odličan, ali bih volio da ima gorilla staklo. S prednje strane u dnu su tri kapacitivne tipke koje nažalost nisu osvijetljene, a na vrhu prednja kamera i senzor blizine. Nema ni ledica za notifikaciju. Sa stražnje strane dolje je zvučnik, a gore bljeskalica i kamera koja je poprilično ispupčena izvan kućišta.
Ispod poklopca nalazi se baterija od 1750mAh, utori za dvije SIM kartice ( micro i mini ) i SD karticu. Baterija mi potraje do dva dana ( telefoniranje, wlan, povremeno bluetooth, povremeno gps, povremeno nešto slikam, povremeno internet ) i bolja je nego sam očekivao.

OS i performanse

Mobitel je stigao sa zadnjom vezijom njihovog softa tj. androida ( ima i hrvatski jezik ) sa čudnim ikonama ( piše 4.2.9 ). Nije bilo nepotrebnih aplikacija, a imao je play, gmail, karte i ostale od Google-a. Memorija uređaja je podijeljena u dvije particije. Unutarnja pohrana zauzima 2,96 GB, a phone storage je 3,34 GB. Za slučaj da treba više prostora za pohranu treba naravno staviti sd karticu ( sužbeno do 32 GB )na koju se bez problema mogu instalirati aplikacije ( na ICS-u to nisam mogao ).

Kretanje izbornicima, pokretanje aplikacija, kretanjeje kroz galeriju ide glatko, bez zastajkivanja ili kašnjenja. Internet sa standardnim preglednikom radi dosta brzo. Flash player je potrebno instalirati.

Igre baš i ne igram, ali sam za probu instalirao Temple run. Nisam primijetio trzanja, štekanja ili rušenja. Da li se pretjerano grije pri igranju i koliko troši bateriju ne znam jer mi se nije dalo dugo igrati.
AnTuTu daje 17027 bodova što bi bilo u rangu ostalih uređaja sa sličnim hardverom.

Zvuk vanjskog zvučnika je dosta dobar, bez pucketanja izobličenja i poprilično glasan. Zvučnik u uređaju je također solidan ali manje glasan. Mikrofon koliko sam do sada primijetio je dosta tih jer mi se događa da me sugovornik slabije čuje.

Povezivost

Uređaj može istovremano raditi s dvije kartice i to odrađuje kako treba, ali povremeno se događa pad signala na jednoj kartici ( to mi se događalo i na prethodnom uređaju pa nisam siguran je li krivac mobitel ili možda sama kartica ).

3G radi kako bi trebao. Nisam morao ništa posebno podešavati. Samo sam uključio data promet i to je to. Ne koristim ga često, ali ponekad dobro dođe.

Bluetooth radi kako bi trebao. Uredno se povezuje sa drugim uređajima, a gotovo svakodnevno je povezan sa autoradiom.

WIFI mu nije baš jača strana i loše lovi slab signal.

GPS radi dosta dobro. Bez wifi i data prometa lovi satelite i navigacija radi kako treba ( Copilot ).

OTG ne radi.

Kamera

Kamera je daklarirana kao 13 MP, a uz nju je i bljeskalica. Po meni je ista solidna i slike koje snima su zadovoljavajuće kvalitete. Aplikacija kamere je dosta brza i ima dosta opcija koje nisam podešavao. Isprobao sam malo i snimanje videa i snimka je bila iznenađujuće dobra, ali mi se ne sviđa format u kojem snima ( 3gp ), a nisam pronašao opciju za izmjenu formata videa. Primjeri slika u zatvorenom su na početku,a evo i dvije na otvorenom.

Zaključak

Namjerno nisam ranije objavio recenziju dok me ne prođe početna euforija i dok ne vidim i negativne strane uređaja, odnosno da pokušam biti objektivan. Također moje usporedbe se odnose na uređaje koje sam do sada koristio – Prestigio PAP 4300 i Huawei U8650 Sonic.

Doogee turbo je dobro dizajniran uređaj što je osnovni razlog zašto sam se za njega zainteresirao. Izgledom se sigurno izdvaja iz hrpe drugih, a u odnosu na moje prethodne mobitele ostavlja dojam da se radi o puno kvalitetnijem i skupljem uređaju. U početku mi se činio ogroman, ali sam se priviknuo. Jedino što me smeta u dizajnu je ispupčena kamera, koja donekle nagrđuje izgled i smeta kod stavljanja i vađenja mobitela iz džepa. Također mala zamjerka na sitno škripucanje poklopca baterije. Ekran i brzina rada u svakom su pogledu također dosta bolji od prethodnih mobitela, ali bih volio da ima osvijetljene tipke i led notifikaciju. Baterija mi traje gotovo upola kraće nego na PAP 4300, ali za moje trenutne potrebe je zadovoljavajuća. Povezivost je na pristojnoj razini uz veliku zmjerku na wifi, osnosno slabiji prijem u odnosu na prethodne uređaje. Također bi bilo zgodno da ima OTG. Slikanje i snimanje odrađuje brže i kvalitetnije nego prethodni uređaji. Za sada radi stabilno, bez smrzavanja ili restartanja i ukupan dojam je da se radi o solidnom mobitelu odličnog dizajna i prihvatljive cijene.

Ocjena 7,5/10
( Dao bih mu 1 bod više da se ne zove Doogee )
.

-->
Pozdrav svima.

U moru kineskih mobitela sam se odlučio za DOOGEE TURBO DG2014. U nastavku je moj osvrt na naručivanje i prvi mjesec korištenja.

Naručivanje i dostava

Mobitel je naručen 24.04.2014. i plaćen PayPalom na stranici Banggood. Cijena mu je bila 106,54 €, ali uz kupon ( hvala Ag008 ) je koštao 99,09 € ( 789,76 kn ). Poslali su ga 27.04 i poštar ga je donio 09.05. Znači od uplate do dostave 15 dana što me ugodno iznenadilo.Ne znam je li zbog toga što su slali njemačkom poštom ili je na carini bila gužva, ali PDV nisam platio.

Kutija s mobitelom je stigla zapakirana u kutiji od stiropora. Uz mobitel je stigao punjač, USB kabel, screen protector ( uz jedan koji je već bio na ekranu ) i slušalice ( rade ali su jako loše kvalitete ). Također sam naručio plavi i bijeli poklopac baterije ( 4,40 € komad ).
Ove slike su slikane mobitelom:

,

Dizajn, ekran i ispod poklopca

Mobitel odlično izgleda, pogotovo sa crnim poklopcem baterije. Stranice mobitela su metalne i tanje od ostatka kućišta i stvaraju privid da je cijeli uređaj jednako tanak što naravno nije slučaj nego se uređaj od rubova blago uzdiže ali ne previše tako da je cijeli uređaj još itekako tanašan. Power tipka je s lijeve strane, a VOL +/- tipke s desne strane. Ekran je IPS rezolucije 1280x720 i daje oštru i bistru sliku i po meni odličan, ali bih volio da ima gorilla staklo. S prednje strane u dnu su tri kapacitivne tipke koje nažalost nisu osvijetljene, a na vrhu prednja kamera i senzor blizine. Nema ni ledica za notifikaciju. Sa stražnje strane dolje je zvučnik, a gore bljeskalica i kamera koja je poprilično ispupčena izvan kućišta.
Ispod poklopca nalazi se baterija od 1750mAh, utori za dvije SIM kartice ( micro i mini ) i SD karticu. Baterija mi potraje do dva dana ( telefoniranje, wlan, povremeno bluetooth, povremeno gps, povremeno nešto slikam, povremeno internet ) i bolja je nego sam očekivao.

OS i performanse

Mobitel je stigao sa zadnjom vezijom njihovog softa tj. androida ( ima i hrvatski jezik ) sa čudnim ikonama ( piše 4.2.9 ). Nije bilo nepotrebnih aplikacija, a imao je play, gmail, karte i ostale od Google-a. Memorija uređaja je podijeljena u dvije particije. Unutarnja pohrana zauzima 2,96 GB, a phone storage je 3,34 GB. Za slučaj da treba više prostora za pohranu treba naravno staviti sd karticu ( sužbeno do 32 GB )na koju se bez problema mogu instalirati aplikacije ( na ICS-u to nisam mogao ).

Kretanje izbornicima, pokretanje aplikacija, kretanjeje kroz galeriju ide glatko, bez zastajkivanja ili kašnjenja. Internet sa standardnim preglednikom radi dosta brzo. Flash player je potrebno instalirati.

Igre baš i ne igram, ali sam za probu instalirao Temple run. Nisam primijetio trzanja, štekanja ili rušenja. Da li se pretjerano grije pri igranju i koliko troši bateriju ne znam jer mi se nije dalo dugo igrati.
AnTuTu daje 17027 bodova što bi bilo u rangu ostalih uređaja sa sličnim hardverom.

Zvuk vanjskog zvučnika je dosta dobar, bez pucketanja izobličenja i poprilično glasan. Zvučnik u uređaju je također solidan ali manje glasan. Mikrofon koliko sam do sada primijetio je dosta tih jer mi se događa da me sugovornik slabije čuje.

Povezivost

Uređaj može istovremano raditi s dvije kartice i to odrađuje kako treba, ali povremeno se događa pad signala na jednoj kartici ( to mi se događalo i na prethodnom uređaju pa nisam siguran je li krivac mobitel ili možda sama kartica ).

3G radi kako bi trebao. Nisam morao ništa posebno podešavati. Samo sam uključio data promet i to je to. Ne koristim ga često, ali ponekad dobro dođe.

Bluetooth radi kako bi trebao. Uredno se povezuje sa drugim uređajima, a gotovo svakodnevno je povezan sa autoradiom.

WIFI mu nije baš jača strana i loše lovi slab signal.

GPS radi dosta dobro. Bez wifi i data prometa lovi satelite i navigacija radi kako treba ( Copilot ).

OTG ne radi.

Kamera

Kamera je daklarirana kao 13 MP, a uz nju je i bljeskalica. Po meni je ista solidna i slike koje snima su zadovoljavajuće kvalitete. Aplikacija kamere je dosta brza i ima dosta opcija koje nisam podešavao. Isprobao sam malo i snimanje videa i snimka je bila iznenađujuće dobra, ali mi se ne sviđa format u kojem snima ( 3gp ), a nisam pronašao opciju za izmjenu formata videa. Primjeri slika u zatvorenom su na početku,a evo i dvije na otvorenom.

Zaključak

Namjerno nisam ranije objavio recenziju dok me ne prođe početna euforija i dok ne vidim i negativne strane uređaja, odnosno da pokušam biti objektivan. Također moje usporedbe se odnose na uređaje koje sam do sada koristio – Prestigio PAP 4300 i Huawei U8650 Sonic.

Doogee turbo je dobro dizajniran uređaj što je osnovni razlog zašto sam se za njega zainteresirao. Izgledom se sigurno izdvaja iz hrpe drugih, a u odnosu na moje prethodne mobitele ostavlja dojam da se radi o puno kvalitetnijem i skupljem uređaju. U početku mi se činio ogroman, ali sam se priviknuo. Jedino što me smeta u dizajnu je ispupčena kamera, koja donekle nagrđuje izgled i smeta kod stavljanja i vađenja mobitela iz džepa. Također mala zamjerka na sitno škripucanje poklopca baterije. Ekran i brzina rada u svakom su pogledu također dosta bolji od prethodnih mobitela, ali bih volio da ima osvijetljene tipke i led notifikaciju. Baterija mi traje gotovo upola kraće nego na PAP 4300, ali za moje trenutne potrebe je zadovoljavajuća. Povezivost je na pristojnoj razini uz veliku zmjerku na wifi, osnosno slabiji prijem u odnosu na prethodne uređaje. Također bi bilo zgodno da ima OTG. Slikanje i snimanje odrađuje brže i kvalitetnije nego prethodni uređaji. Za sada radi stabilno, bez smrzavanja ili restartanja i ukupan dojam je da se radi o solidnom mobitelu odličnog dizajna i prihvatljive cijene.

Ocjena 7,5/10
( Dao bih mu 1 bod više da se ne zove Doogee )
.

Nikopa je offline  
Staro 15.06.2014., 18:29   #8927
brisani
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Dobra recenzija, kratko, jasno i objektivno. PS. šta se tiće kamere, slike sve govore.
brisani je offline  
Staro 15.06.2014., 18:53   #8928
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor Direktor Brko Pregled postova
Novi procesori, LTE, dijagonale vjerojatno minimum 5 inča, 4K na kamerama. Tu će 3000mAh baterije biti minimum minimuma. A s time da LTE i 4K doslovno užaruju mobitele.
Ok, vjerojatno odroni nebudu imali 4K kamere, ali LTE budu, pa ćemo vidjeti tko će i kako će se nositi sa time.

Inace mediatek dosta kasni za konkurencijom sto se tice high end procesora. Kao sto je vrlo zanimljivo da npr.. oppo kineski brand koristi snapdragon. Mada dok on izbace najjaceli chipset...bcec ce opet konkurencija izbaciti nekaj novo. A vezano za baterije to bumo jos vidjeli jer imam dojam da ce iskoristit baterije od neprodanih mobitela

Staro 15.06.2014., 20:50   #8929
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Mediatek je napravio podvig ulaskom u nižu, a dijelom i srednju klasu smartfona. Teško da će se probit i u visoku klasu u skoro vrijeme. Qualcomm je prije par mjeseci najavio protunapad u trećem kvartalu u vidu jeftinih čipseta ali još ništa ozbiljno na vidiku...

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline  
Staro 15.06.2014., 21:23   #8930
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Po meni im samo LTE fali. Performanse su tu, ne bas ko 800 i 801 ali sasvim dovoljno za neko "high end" iskustvo. Nije ni efikasnost tak losa.
MAGARAC je offline  
Staro 15.06.2014., 22:09   #8931
bodija
Registered User

bodija's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Što kažete na ovaj mobitel, znači sa kuponom je 116$.
Mane su da nema 900MHz na 3G i Baterija od 1950mAH... Mislim da je Elephone bolji nego Doogee ili Cubot...

Zadnje izmijenjeno od: bodija. 15.06.2014. u 23:13.
bodija je offline  
Staro 15.06.2014., 22:21   #8932
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
Inace mediatek dosta kasni za konkurencijom sto se tice high end procesora. Kao sto je vrlo zanimljivo da npr.. oppo kineski brand koristi snapdragon. Mada dok on izbace najjaceli chipset...bcec ce opet konkurencija izbaciti nekaj novo. A vezano za baterije to bumo jos vidjeli jer imam dojam da ce iskoristit baterije od neprodanih mobitela
Istina kasni, ali bi dok kraja godine trebali izbaciti taj 64-bitni procesor te uhvatiti kakav-takav korak s konkurencijom.
I što je bilo s onom hexom?

I btw, čestitam.

Zadnje izmijenjeno od: akoj. 15.06.2014. u 22:29.
akoj je offline  
Staro 15.06.2014., 22:26   #8933
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

64-bitni procesor... 4GB RAM-a i odvojena grafika sa svojih 512/1GB VRAM-a i SSD 128GB ? Za koju godinu sigurno
Brko je offline  
Staro 15.06.2014., 22:30   #8934
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Pa 6752 je 64-bitni s A53 jezgrama.

Što se tiče 6595-ice, trebale bi biti 3 verzije.
Staro 16.06.2014., 08:58   #8935
chief_wolfinjo
Guest

gledam baš na http://www.iocean.cc/Service.html

i piše:

SAR:

In different test circumstances, the SAR of X7, G7 and X8 ranges from 0.005 to 0.382w/kg. The standard SAR is less than 2.0w/kg. That means X7, G7 and X8 are accordant to the EU SAR standard and the safety is guaranteed. Please download the following SAR reports for reference.

te se mogu downloadati pdf dokumenti za svaki zasebno... ima hpra stranica sa slikama, valjda nije fejk

Staro 16.06.2014., 12:40   #8936
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Citiraj:
Autor bodija Pregled postova
Što kažete na ovaj mobitel, znači sa kuponom je 116$.
Mane su da nema 900MHz na 3G i Baterija od 1950mAH... Mislim da je Elephone bolji nego Doogee ili Cubot...
Taj elephone P10 mi se baš sviđa. Razmišljam da napravim narudžbu.
Koliko sam vidio prednost mu je Android 4.4.2 i debljina, kapacitet od 16Gb dok mu ej mana baterija od 1900mAh, dizajnom je isti Inew v3.
Dok recimo Doodge Dg800 košta 10$ manje, 4.4.2, ima i stražnji touch te mu je jedina razlika što nema 16Gb unutarnje već 8Gb.
Dvoumim se koja od ta 2 da odaberem.
Staro 16.06.2014., 14:22   #8937
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Malo mi je sumnjiv taj 4.4.2 kao i da će imati OTA. Mislim da je to prvi MTK mobitel sa takvom mogučnošću.
Isto tako mi je sumnjivo da će Neo M1 dobiti WP8.1
Staro 16.06.2014., 14:57   #8938
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Moram priznati da mi ova valencia izgleda primamljivo, ponajprije zbog 4.5" dijagonale. Bilo bi lijepo da to imaju u nekom EU skladištu
c-shadow je offline  
Staro 16.06.2014., 15:10   #8939
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Heh, Valencia DG800 izgleda s prednje strane identično, ali baš identično CUbotu GT99.
Volio bi da ima i kameru kao GT99 jer od svih kineza koje sam do sada imao GT99 je imao DSLR kameru uspoređujući ju s većinom drugih mobitela. Istina, on ima svoje mane ali mu se za kameru ne može ništa prigovoriti.
A volio bi da se na njemu stvarno nalazi 4.4. Vidjeti ćemo, sve veća ponuda takvih mobitela dolazi.
Staro 16.06.2014., 15:16   #8940
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Heh, Valencia DG800 izgleda s prednje strane identično, ali baš identično CUbotu GT99.
Volio bi da ima i kameru kao GT99 jer od svih kineza koje sam do sada imao GT99 je imao DSLR kameru uspoređujući ju s većinom drugih mobitela. Istina, on ima svoje mane ali mu se za kameru ne može ništa prigovoriti.
A volio bi da se na njemu stvarno nalazi 4.4. Vidjeti ćemo, sve veća ponuda takvih mobitela dolazi.
Kamera je bila prosječna za tu generaciju kineza, gledano sa sadašnjeg stajališta kamera je užas. Slika je bila zrnata čak i u dobro osvjetljenoj sobi danju, znam jer sam ga imao. U noćnim uvjetima je bila katastrofa. Samo u uvjetima izvrsnog osvjetljena(dakle sunčano i vani) su slike bile pristojne. Kraj svih novijih modela nikako nije dobar ni u kojem segmentu. Bilo bi oke da se ne pišu takve bajke jer će se netko tko samo povremeno čita temu zaletiti, naručiti i razočarati.
bg_4_l je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na