|
![]() |
#8941 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
#8942 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8943 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Nema ni jedan mob neku pretjerano dobru kameru i svaki ima manu a pitanje je samo koji je manje los. Pogotovo kad nije idealno, sobe, sumraci, oblaci itd.. Ja zadovoljan ak mogu okinut dobru fotku po lijepom danu i snimit gledljiv video. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.06.2014. u 16:24. |
|
![]() |
![]() |
#8944 |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Samo pazite.. Taj Kitkat na kinezima zasad nije dobro optimiziran... Te u slučaju Doogee Valencie troši puno baterije te ne traje onoliko koliko bi trebala |
![]() |
![]() |
#8945 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ali ovaj topic se zove kineski mobiteli a ne smartphone mobiteli općenito. Hoću rec da ako netko razmatra kinesko tržište mobitela, sigurno je dobro upoznat sa ovim "defaultnim"... |
|
![]() |
![]() |
#8946 |
Premium
|
Pa imao sam G2 4 mjeseca i svakom bi ga preporucio,ali Mi3 je po meni i za mene bolji.MIUI,izrada,podrska,brzi je definitivno i kamera brze fokusira,a update je na tjednoj bazi. G2 ima malo bolju bateriju,veci ekran,OIS,knock code i prednost s garancijom u HR.opet Mi3 kod talijana sa 2 god. EU garancije 2300kn... Oba su dobra,ali ja sam G2 prodao zbog Mi3 i ne bi ga mjenjao ![]() |
![]() |
![]() |
#8947 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#8948 |
Registered User
|
Možda griješim, ali nije li g2 dvojezgreni ? |
![]() |
![]() |
#8949 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
90% postova je o kameri na mobitelu i ja mogu reci da od kad sam uzeo xiaomi red rice nisam uzeo fotoaparat u ruke. Za pogledati slike na kompu ili tv-u je sasvim dobro nema potrebe preterivati i jos samo podatak da je zopo 810 napunio prvu godinu zivota bez ikakvih problema |
![]() |
![]() |
#8950 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
#8951 |
Premium
|
Mi3 je sa PDV-om sad oko 2000kn.to je stvarno dobra cijena s obzirom da konkurencija nikad nije bila jaca .ne mislim nista reklamirat ili navodit nekoga,samo navodim cijenu koja u slucaju Mi3 prvi puta pada ispod 300$... |
![]() |
![]() |
#8952 |
Premium
|
Zato kaj je snapdragon 800 vec "zastario" i lagano je otpisan.. Naravno da nije i da je jos uvijek zvijer ali to tak ide.. Nije to uopce lose za nas. Uostalom znamo to vec svi. Ja bi narucival do 1000kn i sitno a tak malo skuplje bi rade trazil tu, osim ak nije nest bas extra a to Mi3 po meni nije iako je zvijer. |
![]() |
![]() |
#8953 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Chipset: Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 CPU: Quad-core 2.26 GHz Krait 400 GPU: Adreno 330 |
|
![]() |
![]() |
#8955 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
@prileee, gledaj... par postova iznad @lock navodi "podrska" kao jednu od prednosti Mi3....to je odgovor na tvoje pitanje. ![]() (Da ne spominjem kameru koja je definitivno bolja na G2, a čovjek aludira da je suprotno.) |
![]() |
![]() |
#8956 |
Premium
|
Stvar je i tome kaj su cijene, skoro pa svakim danom sve nize, pogotovo za spomenuti i treba si dat truda i okrenut par brojeva. Prije mjesec dana sam kupoval mob a danas ga vec mogu dobit za 100, 150kn manje. Treba to paratit fest ak se hoce bit dobro upoznat. G2 je po meni jedina prava konkurencija jer je za mic jeftiniji od ostalih koji su jos uvijek precijenjeni po oglasima. Puno ljudi prodaje telefone s pretplate da si pokrpaju proracuna i da se dobro proc ali treba malo vise kopat. Sad ce ih bit ko pljeve, G2 jer su bile akcije u zadnje vrijeme kod vise operatera. Dobri su meni ti kvalitetniji Kineski flagshipovi, jako privlacni i dobro slozeni. Da nebi neko mislio da imam nest protiv njih. Vise imam protiv ovih kaj se prodaju kod nas, vecine. Cak i ovi oktokorci rade ko zamjevi(ne svi naravno) i imaju dobre ekrane sam mene smeta kaj nemaju LTE. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.06.2014. u 17:02. |
![]() |
![]() |
#8957 |
Premium
|
Oba sam koristio i znam sta pricam.shvacam da neko ne voli "kineze" i da ima onih kojima je nezamislivo dati za "kineza" vise od 1000kn i to je u redu,ali pricati da je Snapdragon 800 zastario,hm ne znam kako to komentirat... Pa Antutu score na Mi3 je preko 36000 ![]() |
![]() |
![]() |
#8958 |
Premium
|
Pusti AnTuTu. Previse podlozno manipulacijama da bi bilo previse bitno. Nisam ja to izmislio da je 800 zastario. Sve cesce se spominje po recenzijama u komentarima i sl.. 801 kao vise future proof i te spike. Pa 805 pred vratima i tempo izlaska novih modela koji se malo ubrzal itd.. Btw ima i G2 prek 35k ali su na 4.4.2 valjda zaboravili stavit neku skripticu za bencheve pa je pal za per tisuca.. SVi to rade, od no name Kineza do Samsunga. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.06.2014. u 17:13. |
![]() |
![]() |
#8959 |
Premium
|
Razlika izmedju 801 i 800 je u 200mhz jer u osnovi je to isti chipset,a na Antutu se tih 200mhz ne vidi ,a pogotovo u svakodnevnom radu.805 jos nije izasao tako da nazvati 800 zastarjelim mi nije logicno.cak i da je tako za tu lovu utrpati Snapdragon 800 koji na Mi3 radi perfektno i melje sve igre,reproducira 4k video,a stranice ucitava sablasno brzo,za 99% korisnika vise nego dovoljno... Ne znam kome moze trenutno trebati nesto bolje/brze/jace... |
![]() |
![]() |
#8960 |
Premium
|
Meni privlace flagship Kinezi jer se ne razbacuju sa prostorom, imaju dizajn koji preferiram i djeluju mi da imaju dobru "ergonomiju" iako su poprilicno velki. Kao paket su uglavnom, kompletni i u svemu solidni bez nekih velkih mana. No jos me ni jedan nije tak privukao da dajem velku lovu, borim se sa nasom birokracijom i cekam tjednima. Svidaju mi se i pakiranja u kojima ih ekipa dobiva. Puno mi je lakse okrenut par brojeva i u roku od pol sata uzet mob, isto tak i prodat ali to sam samo ja. Nekome je gust narucivat i sl. i o tome nema smisla puno razglabat. Ne treba te to smetat ak se prica da je 800 zastario. To ionak samo ide nama na ruku. |
![]() |
![]() |
#8961 |
Registered User
|
Kako je počelo, možda mi3 dođe do kraja godine na nekih 250$. Strpljen spašen ! |
![]() |
![]() |
#8962 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1+1 se pojavio kod jednog prodavača u Kini, ali postoji 'kvaka 22' http://www.androidauthority.com/buy-...invite-393732/
#8963 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pitanjce Jel radi još fora bez carine sa Banggood
#8964 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
A koja je to fora bila? |
![]() |
![]() |
#8965 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Haha nikad nije bilo "fore", prolazilo je na srecu ili propustom carinika. Sto se mene tice ja sam blacklistao banggood i ne narucujem vise s te stranice. Dvije sitnice mi nisu dosle 60 dana,mob koji je bio In stock par dana nakon narudzbe je promijenjen da ga nema na stanju,plus frend narucio tablet koji je putovao 55 dana. Prije mi je bio ok taj shop ali u zadnjih 2-3 mj su mi se zgadili |
![]() |
![]() |
#8966 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
|
Bratu danas stigao Redmi 1S. Mob je sranje! ![]() Nakon dva sata korištenja je pao u bootloop, od recoverya nema pomoći. Skida se neki miuiev flash tool pa će mo ga probat spasit flashanjem iz bootloader moda... |
![]() |
![]() |
#8967 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Za lovačke oko GT99 znam, ali bi me razčaralo da i valencia pati od loše kamere. Citiraj:
Jesi siguran da je origigi? Meni su dolazila dva hongmia i oba su imala drugačiji ROM i recovery, modificiran od strane distributera/prodavača i pripremljen za naše tršite (sjebani multilang rom i gapps unutra). Ekipa na xiaomi.eu prvo savjetuje maknuti to sranje, možda si naletio na tako neku kombinaciju. A moguće i da si potrefio sfušani primjerak, ide to Xiaomiu sve više koliko čitam okolo :-) |
||
![]() |
![]() |
#8968 |
Registered User
|
Očito Doogee Valenciu nema niko od forumaša, a zanimanja i upita ima. Čeka se da neko probije led i napiše recenziju. |
![]() |
![]() |
#8969 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
|
Citiraj:
On je nabacivao neke programe i igrice kad je dobio mob između ostalog Xposed pa ga je možda i taj Xposed ubio... |
|
![]() |
![]() |
#8970 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne radi Xposed na MIUI-u i da, to ga je ubilo. Imaš WSM tools za MIUI. Sličan način rada i modificirani xposed framework za rad sa MIUI-jem. Moje mišljenje je da na MIUI-u trebaš samo mi-theme ili mi-tools pluginove. Sve sam isprobao i sve radi. |
![]() |
![]() |
|
|