|
![]() |
#31 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Preporuka za Death Note ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Evo drugi put da postam... Preporuka nečega poput Mirai Nikki?(Future Diary-preporuka svima) Rečeno mi je da je Elfin Lied sličan,yandere girls everywhere ![]() ![]() Frend me uveo i u Gurren Lagann,hype man. I evo svima koji nisu vidjeli Mirai Nikki,najbolji anime koji sam ikada u životu gledao,ukratko,drowning in feels. I očito pogledat OVA epizodu,Redial,još me više u pojam ubilo. Btw. YUNO 4EVER!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Šuti brate, doć će ti Levi,Mikasa i Eren kao Titan ![]() ![]() Al stvarno,dobra stvar. Al to je jedan od onih,ili će ti se svidjet skroz ili ćeš ga mrzit. Al opet,isplati se pogledat. (Btw. kreatoru AoT,ŠTO UBI PETRU????) |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Registered User
|
Anime
Evo gledam log horizon. Odlican je. Dapace sword art mi je bolji al i ovo je dobro ![]() Dobar je mirrai niki al kratak malo meni, bolestan sto je je. Cak se sa attack on titan moze usporedit. Premda levi je lik svoje vrste. ![]() ![]() ![]() ![]() Najjaca scena kad hibari rece "i am so jelous" u borbi. ![]() ![]() Guilty crown kratak al dobar. Ima tih anime boli glava. Neznam sta bi gledo lol. ![]() Zadnje izmijenjeno od: natal. 22.06.2014. u 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|