![]() |
Anime
Jedan frend iz razreda i ja skupljamo anime-e mang-e itd... imamo par jako rijethih stvari...u jako dobroj kvaliteti i ak oce neko malo se mjenjat nek se javi:beer:
ak ne bar navedite anime-e mange itd koje volite i koje ste vidli isto tako ako ima nekaj kaj vas zanima...pitajte:beer: |
1 privitaka
link nije radio(jsut my luck...:smoke: )pa evo zato jednog txt fajla naravno od 4 mj do sad imamo puno vise;):beer:
|
Imam dosti toga. Upravo zavrsavam listu a uskoro mi dolazi nova "posiljka" anime-a :)
Inace sam fan DragonBall serijala. Ako netko ima DragonBall, Dragonball Z ili Dragonball GT u HQ i UNCUT i SUB nek mi se javi :D |
jok pri 60 megi po epizodi je fajl velik 4 gige...samo dbz...da je hq...huh 24 gige:D
inace imamo i final fantasy,evangelion...itd itd itd...sve zadnje je whq :beer: ps daj podjeli s nama kaj imas:D |
ja imam sve od "VAN HELSINGA"...:D
ON JE CAR!!!! ZAKON!!!:smoke: imam i anime "X", ali ne sve... |
|
MOžete me slobodno popljuvat:D...
Al o čemu vi to?:beer: |
Pljuv pljuv pljuv :D
Nemoj zezat da nikad nisi cuo za anime? |
E fakat nikad čuo jebo me led.
Kaj je to neki crtić?Karte? :beer: |
kad te vidim obesit cu te za jaja:p :D
to su ti "crtici" inace imamo street fightere(2 filma +serija) x je predobra stvar...iams film??? |
e bas gledam imas Zone Of Enders OVA
imamo ti mi gunam wing ova:D imas zgodnu listu:beer: ps http://anime18.bravehost.com/ to ej glavni link(noviji) |
moze neki link za download za nas neupucene? ili to ide nekim drugim putevima :rolleyes:
ja sam vidio samo animatrix...... i stvarno je dobar |
ak imas flat rate nije bed...ak ne...ne isplati ti se
|
Imam dobar dio Naruto sage, uskoro mi dolazi cijela saga ^^
|
Ma meni taj anime preveć smrdi na japan i klince(no offence:p ) jedino kaj mi je dobro od tog je bio Street fighter(ak je to anime :rolleyes: ) a sada mi je smeće kad ga pogledam:rolleyes:
|
Citiraj:
http://img91.echo.cx/img91/4751/hsg0175ka.th.jpg |
Hellsing rulla.
|
Citiraj:
a ocitno nisi ni trigun pogledao imas naruto sagu??os malo zamjene:D:beer: |
Vash The Stampede - Humanoid Typhoon ;)
EDIT: Zaboravio ono najvaznije $$ 60,000,000,000 man :D Ne mogu sada trejd...nemam vremena, para, volje. :( |
Citiraj:
ajd mi onda javi dok dobis malo volje...jer tu kod nas za mj dana dolazi 160 gigi animea:D a onda mozda i nabavim db(1,z,gt i aw) u hq ili whq:D:beer: |
Ako to nabavis onda sam odma raspolozen cak i doc u ZG po to :D
|
Citiraj:
|
Hellsing mi je JEDINA dobra anima :D
nego evo poslo sam frendu link on ima sve od naruta dragon ball-a itd ima negdje oko Brat bratu 100 dvd-a anima tj sto sam aj vidio :) pa se mjenjajte sa njime ;) |
Vampire Hunter D - anyone ??
Ninja Scrols :D |
Vampire Hunter D mi je isto super.
Ninja Scrols nisam pogledao...al imam ga...pa kad zavrsim sa maturom pogledat cu ga. Al od DragonBall/Z/GT-a trazim samo HQ! Ne pristajem ni na sta drugo :). I jos ako bi netko imao uncut/sub epizode...ma dao bi oba bubrega za to :p I jos jedan od boljih mi je Cowboy Bebop. A ni NGE nije losh. |
oba...ccc ja sva 3:D :p
taman mi se skinuo evangelion u whq kvaliteti sih 26 epizoda:beer: |
otvoriti novi topic ili oživiti mrtav :lol2:
pogledao zadnje Psycho Pass, koji me po zapletima lagano podsjetio na Death Note, pa me zanima ako neko ima za preproucit nešto slično :D |
Ne gledam ih, ali evo slučajno neki dan vidio da je ovo trenutno neki hit.
https://www.youtube.com/watch?v=XMXgHfHxKVM Pa pogledaj pa javi dojmove. |
Attack on Titan je odlican, takodjer ko ni gledo Mirai Niki je isto prebolestan. Vrhunski. Zadnje sto sam gledo Hitman reborn. Malo spor u startu ali vrhunski napravljen. Od likova do price. :)
Na youtube pogledajte "misty chronexia", lik radi review anime i realan je skroz. |
Citiraj:
jako dobar. preporuka svakome tko traži zanimljivu priču i hrpu zapleta. odličan na svoj način :D npr. nema nikakve veze sa "detektivskim ugođajem" Death Notea i Psycho Passa da baš tražim negativne strane - dinamičnost je u jednom dijelu sezone usporena, ima jako puno to be continued epizoda |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20. |