|
![]() |
#30241 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Ajme koliko hrane ![]() Kod mene danas čvarci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30242 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za doručak - pohani kruh, nisam dugo jel pa eto... :d Citiraj:
No od tih fast foodova mi je najviše sjeo A&W, najprirodniji okus i ima onaj ''domaći štih'' Nikak da odem u Wendy's, vele da je fina klopa. KFC mi nije niš posebno :/ Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30243 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#30244 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#30245 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
O majketi ![]() ontopic: danas za ručak, paprikaš s gljivama i njoki ![]()
![]() |
#30246 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
@flare majica ti je mrak!!!! Ja imam sličnu ![]() I klopa super zgleda ![]() Kaj se tiče majoneze, ta limun-limeta je odlična!
![]() |
#30248 |
|
Jutro ![]() Doručak tri tost sendviča , kava i jedan veliki Corny ![]() I danas pravim pogačice s čvarcima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30250 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma daj, pa nismo niš' loše mislili. Uvijek me veseli kad staviš gastro fotke s opisom priprave i potrebnim namirnicama. Polugola su me leđa navela na ideju koja je očito dobro prihvaćena od pučanstva... ![]() ![]() To je daleko bolje od nekdašnjeg prikaza hrane u kojeg je po defaultu bila uključena puckova šapa i gazdine papuče. Ak' se trebam iskupiti za prank rado ću gostovati kao chef i pripraviti vam dobar old school čušpajz. ![]()
![]() |
#30252 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() idući put - moja gola leđa ![]() za čuspajz te držimo! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30253 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#30254 |
Moderator
|
ja i dalje obožavam kfc, fakat je fina i korica i čiketina i kada malo bolje pogledaš oni su zapravo i jeftinijii od mekića ako ćemo u ring stavit kune vs. utažena glad, bolji ono gro (nije da se može uspoređivat)... premium junk food kako bi kolega s posla rekao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30255 |
|
Syss je goli kuhar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30257 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Joj, sad kad ste mi spomenuli fast food :P u McD idem samo kad imaju one limited edition sendviče i sladolede ![]() '55 Burger je bio čudo, Baguette isto. Da se mene pita, ovu standardnu postavu bih cijelu maknuo (osim big meka i čikena). Novi Mc Wrap mi je odličan, napokon ljuti umak u nečem njihovom. Ime im je jedino fail ![]() Sad je vrijeme za sladolede. Neki dan sam si uzeo Snickers, Twix i Bounty kad je krenulo s tim sladoledima, čisto da probam sve ![]() Netko je spomenuo Burger King. Imaju dobre sendviče, ali sami izgled restorana, neka mračna atmosfera, a i fotke tih sendviča mene osobno odbijaju. Nekako se (ako baš moram vani u fast food, a nema Subwaya blizu) radije zaletim u McD. Sve je nekako ugodnije za jelo. Preko bare Burger King često ima dobre fore kako da privuku kupce. Kad nešto kupite, na računu je kod koji upišete na njihovom webu i dobijete kupon za free hamburger kod sljedeće narudžbe. Jelo se tad stalno kod njih. Velika preporuka za one koji možda idu preko bare ovo ljeto, a hoće fino papati ![]() Cracker Barrel Restoran i dućan, sve u stilu divljeg zapada. Ako ne ostavite brdo love u restoranu, u dućanu hoćete ![]() Prozujite po meniju malo i pustite slinama da poteku ![]() O Dunkin' Donuts ne želim ni počinjati jer me nećete zaustaviti ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 27.05.2014. u 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30258 |
|
Aaa Ivane sad sam gladna ![]() Sutra je grah s kobasama ![]()
![]() |
#30260 |
mrzi zimu
|
Amdo - ta štrudla izgleda prefino ![]() Jučer: kelj i faširanci (uđiberila se za ručak kod frendice) ![]() Sada klopam omlet sa špekom i sirom i paradajz. Treba se najest jer do 17 h ništa od klope ![]()
![]() |
#30262 |
mrzi zimu
|
![]() |
#30263 |
Moderator
|
baš ss job... zapalit. @amdija... bogati do kad ćeš nas spamat sotom štrudlom, a istovremeno ne imat pics patke i mlinaca?! ![]() @šmek... jučer sam uzeo 4 bataka za onu tjesteninu sa batacima, ali sada ozbiljno razmišljam da odem u spar poslije posla i uzmem sve potrebno za punjenu papriku... kako je to fino u vražju mater! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30264 |
|
Ako kupujete papriku..kupite onu koja je zrelija..od zelene vam bude gorčilo ![]() Kod mene grah s kobasama... Blago vama kod mene em nema kina a nema ni tih fast food-a...jedva čekam da odselim ![]() Nego ima tko kakakv recept za brzu tortu? Da ne moram peć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30265 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Prefino je ispala, sutra ima smazat ostatak. Rekli baš bi mogli punit paprike, otišao uzeo 6 velkih paprika za 6 baksa unutra utrpal oko pol kile mesa i skuhali u konzervi pelata i koncentrata od rajčice. Prefino ![]() Citiraj:
![]() Prva slastičarna ![]()
![]() |
![]() |
#30266 | |
|
Citiraj:
![]() ma kakva slastičarna...hebeš tortu napravit ću provu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30270 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Imala sam nešto jagoda u frižideru i šumsko voće u škrinji, pa kaj s tim napravit nego dobri crumble ![]() prije i naravno poslije Napravila sam "ludo tijesto" s di-go stranice i od njega ovo ![]() i MORAM se pohvaliti sa novim divnim kuhalom koje sam dobila u mojoj omiljenoj boji ![]()
![]() |
|
|