|
![]() |
#30182 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30183 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
namjerno novi post, najte zamjeriti kolege modovi ![]() pošto svi uživamo na ovom threadu prilično veliku hegemoniju okusa, bio bi red da barem malo odvojimo onima kojima je to zaista trenutno potrebno, a koji su nas othranjivali te nas još othranjuju tokom maltene cijele godine. htio bi ukazati na akciju koji provodi spar (kojeg osim što inače gotivim sada gotivim još i više), a radi se o tome da za svaki proizvod koji tamo kupite i ubacite na paletu za donaciju, spar donira još jedan identičan za stradale u slavoniji - http://www.spar.hr/hr_HR.html za ispod 200kn se stvarno natrpaju puna kolica pogotovo s budget proizvoda koji su stvarno jeftini. ![]() inače ne bi stavljao i nešto posebno naglašavao ovu stvarno minimalnu, da ne kažem mizernu donaciju da nisam u razgovoru sa blagajnicom doznao da ljudi stavljaju često stvari i da je poluprazna jer se prazni tokom dana i uz to mi je rekla kako su se blagajnice odrekle kolektivnog bonusa od 10k kn u cilju pomoći i nakon te odluke je još i poslovnica dala 10k kn i skupili su 20k kn na brzinu, a možete si misliti koliko svakoj djelatnici znači tih parsto kuna u današnje doba, a one su se nesebično odlučili toga odreći. tako da ako vas nađe ili ne nađe put prema sparu svakako nije loše napraviti dobro djelo ![]() syss out. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30184 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Ja sam odnjela deke, odjeću i higijenske potrepštine... novaca neam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30188 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Neam potrepština nažalost pa sam donirao pare crvenom križu. Nadam se da će im pomoći taj doprinos. Nego, vidim danas neke balavce, idu po stanovima i skupljaju pare za unesrećene, a na radiju pričaju kako samo crveni križ je legitiman. Ako meni pozvone, zaključavam ih u podrum bikaz interrogation. Lejt najt večera - domaća kobasa i feferone ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30190 | ||
Guest
|
Citiraj:
Poanta kod 90% svih tih "gluposti" je kupiti potrepštine, označiti ih tako da se zna za kaj su i donirati. (a ni to nije sigurno ako ne znaš nekoga tko direktno šalje). (loša iskustva sa domom za nezbrinutu djecu gdje čak i osobe koje rade uzmu za svoje neke stvari). Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#30191 |
|
Pročulo se i da su počeli prodavati humanitarnu robu ![]() E ja sam na tostu i kavi...za ručak..e pa danas kuha mama tak da tko zna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30192 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Žao mi samo da nisam imao flomaster da stavim H na proizvode da ih ne bi dvaput prodavali, al srećom pa je većina ostalih proizvoda bila označena crnim flomasterom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30193 |
|
Kod mene je za večeru tijesto s jajima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30194 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
žena otišla na put pa sam jučer odlučio napraviti gulaš u kojem ću se par dana ubijat ![]() Skuhao jučer suha rebrica u ekspres loncu, popržio na ulju luk i na kockice narezanu svinjetinu, začinio paprom, soli, ljutom paprikom. Odvojio rebrica od kosti, sve zajedno puknuo natrag u ekspres lonac, dodao mrkvu i krumpir, dva deci domaće graševine, žlicu senfa, žlicu ajvara, dva feferona i kuhao cca 45 min. Nakon toga dodao još malo soli, vina i ljutog octa (u kojem već godinu dana pacam bhut jolokiu). Brutalno se ubijam već dva dana, a ostalo je i za sutra ![]()
![]() |
#30195 | |
|
Citiraj:
![]() Mi smo danas eto ta tjestenina s jajima. Sutra sam sama doma pa ću bolonjez ![]() U četvrtak jedem u nekom restacu u Zg-u ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30196 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Kako na poslu nemam pauzu i ne mogu izać na gablec a ponekad ne mogu niti pojesti ništa za vrijeme radnog vremena onda se moram ujutro brutalno najest da izdržim do 4 ![]() Sad još kava i mogu raditi ![]() A za popodne imam graha (Sisa kuhao ![]()
![]() |
#30197 |
|
Umjesto bolonjeza napravit ću pileći perket i pire.. sama sam doma...milina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30198 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Danas isto pecem neku piletinu...sam sam doma. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#30199 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30200 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30201 | |
|
Citiraj:
![]() A i bar dok kuham nitko mi ne morguje iznad glave ![]() Uglavnom stvarno su ljudi zlobni..počeli su prodavat humanitarne donacije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30202 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Jadan onaj 'ko se time okoristi... Danas pečeno pile iz Plodina. Nemam vremena za luhanje jer idem malo do metropole. Za sutra smo ja i frend dogovorili neke cevape ili tako nesto. I moramo rijesiti svaki po 4 pive. Neki zaostali dogovori ![]()
![]() |
#30203 |
|
Pa eto..ima i takvih...žalosno , ali istinito |
![]() |
![]() |
![]() |
#30205 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas za gablec neki sendvič iz Mlinara. A sad guštam u Ritter Sportu okusa a la crema catalana ![]()
![]() |
#30206 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
evo par slikica iz kucne radinosti picice http://i.imgur.com/Kq0mRCS.jpg neka torta cokoladna http://i.imgur.com/61cBkfc.jpg lazanje http://i.imgur.com/vHItHVX.jpg i zagrebacki u Vinodolu http://i.imgur.com/GwBqc5K.jpg (fin je, ali sam zagrebacki je 88kn + prilog ~25kn pa i nije bas neka sreca, s obzirom da se i ne najedes bas)
![]() |
#30208 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
U potrazi sam za nekim dobrim jegerom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30210 |