|
![]() |
#7771 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsm...ga_s3-6334.php Gigabyte Saga S3, čini mi se kao super mobitel za 1500 o koju kunu koliko je u nas s 24mj. garancije. Iskustva iz prve ruke?
![]() |
#7773 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Brko, to sam čekao ![]() Ne znam dali si fotkao sa jednom rukom ili kako, ali par fotki je mutnjikavo bez vidljvog fokusa, no vidim da je kamera posve ok, nekako prosječna i posve zadovoljavajuća. Veličina uređaja mi se sviđa jer moj sadašnji je prevelik. Za sada bi ovo moglo biti best buy, ili? ![]() |
![]() |
![]() |
#7774 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Budem jedan dan drugi tjedan uploadao galeriju sa slikama izvana i novi yt filmić od prednje i stražnje kamare, kad mi neće trebat kišobran. I GPS istestirat. Sve ostalo sam pokrio, nadam se. I ocjene ostaju, bez obzira na GPS jer ga rijetko koristim. @Ag008 - nisam vagao mobitel, no po tome što si rekao, to bi bila masa uređaja bez baterije. Sve skupa imaju cca 400 grama, odokativne procjene. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.05.2014. u 13:22. |
|
![]() |
![]() |
#7775 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Trazio sam relativno nedavno mobitele koji imaju 3G 900 MHz i koliko se sjecam, mobile uncle pokaze za sto je sam cip sposoban, sto ne znaci da je isto iskoristeno u mobitelu. Mozda sam u krivu. Ovdje je nabrojana hrpa Jiayu modela i da isti ne podrzavaju 900 MHz. |
|
![]() |
![]() |
#7776 |
Antimićanin
|
E Bratija, sad ga kompliciraš ![]() ![]() ![]() Btw, na tom tvom linku su G4 i G4T. To su godinu dana stari uređaji. Sad su nedavno izašli G4C i G4S i po specifikacijama, imaju 900 MHz 3G. |
![]() |
![]() |
#7777 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Brko, recenzija je na profi nivou. ![]() Jena primjedbica - 900MHz u MobileUncle be znači automatski da je frekvencija stvarno i podržana. Inače, stigao je Coolpad F1. Netko je rekao da nedostatak žiroskopa utječe na brzinu izmjene prikaza - okomito/vodoravno. E pa nije. Mijenja se ispod sekunde. Recenzija ide uskoro. Teško da će nadmašit Brkinu, ali potrudit ću se ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7778 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Samo polako, nađi mu sve prednosti i sitne mušice |
|
![]() |
![]() |
#7779 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
znam da su noviji, ali ociglednu imaju "povijest" ne podrzavanja 900 MHz... i na to dodas da su razlicite specifikacije na razlicitim mjestima, da na sluzbenim stranicama zna pisati nesto sto nije istina, covjek pocne sumnjati na sve... gledao sam G4S ali odustao zbog gore navedenog, vjerojatno cu uzeti Redmi 1S, trenutno se dopisujem s jednim ebay prodavacem... ako nekog zanima, bacite oko na spanjolski ebay, jedino treba provjeriti odakle se stvarno salje... |
![]() |
![]() |
#7780 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Za 900MHz akat ne znam. ![]() ![]() Da, samo što postoji razlika između G4, G4T, G4C i G4S. Iako izgledaju identično i dijele dosta istih karakteristika, svaki ima drugi SoC. G4 (2013) ima MT6589 1,2GHz Quad, G4T (2013) ima MT6589T 1,5GHz Quad, G4C (2014) ima MT6582 1,3GHz Quad i G4S (2014) ima MT6592 1,7GHz Octa. Tako da to što imaju povijest, ne znači da nastavljaju sa trendom jer se probijaju po Europi ove godine žešće nego lani. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.05.2014. u 14:03. |
|
![]() |
![]() |
#7781 | |
Premium
|
Citiraj:
Daj napisi bar nesto preliminarno, samo prve dojmove u par recenica, da znam dal sam se za*ebao ili je sve OK XD Druze Brko, stvarno si se potrudio ![]() Nadam se da ce te mob uspjesno sluziti, ja sam tog Jiayua isto gledao pred godinu dana, na kraju sam odustao, ali baterija me stvarno mamila da ga piknem. Steta za KitKat, stvarno nisu normalni, uopce ne bi ni trebali razvijat ROM, samo bacit source code, ekipa bi lako dalje to spimpala... |
|
![]() |
![]() |
#7782 |
Registrirao User
|
Evo informacija za gps. Zamalo u direktnim prijenosu. ![]() Elem, sjedim u lokalnom lokalu i pijem kafu. Metar od prozora. Palim Maps (na mobitelu su uz hrv. jezik i Google aplikacije). Maps kazu da upalim mrezu jer trebaju skinut kartu pri prvom ukljucivanju. Palim wifi, jer simica jos nije unutra. Nakon 2 sekunde ikonica gps-a vise ne trepce. Lock. Posto je karta ucitana, gasim wifi i vracam se na Maps. Lock za 2 sekunde. U kaficu. Ja sretan ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7783 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Kineski mobiteli
Ekipa pozz, novi sam tu na forumu, nisam ništa pisao dok nisam procitao cca 150 stranica foruma. Tražim mobitel za kupiti neznam koji al do cca 1000 kn. Koristi whatss app, viber malo surfanja face i to je to. Nikakve igrice uglavnom citanje sadrzaja. Koristim iphone 4s vec 1 god i 9 miseci mob i dalje radi dobro ja zadovoljan. Kao drugi mob sam imao alcatel idol koji sam prosljedio curi. Za moje potrebe je bio super. Posto se u kineze ne razumijem jedino po onome sto sam procitao tu na forumu, rizik uvik postoji hehe. Zato savjete i preporuke moze tu ili na pm meni svejedno. Vidim da je pala i nekea usporedba sa alcatelom i zanimame dali je po tebi yiaju bolji ili ne. Volim cuti i pozitivno i negativno ! |
![]() |
![]() |
#7785 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() G4C mi je bolji od Hongmija zbog radi: 1. Baterija 3000 mAh 2. Dizajn i dimenzije 3. Noviji SoC (MT6582 vs MT6589T) 4. Cijena 5. Redmi S1 nije bio dobavljiv kad sam kupovao G4C, pojavio se tjedan dana kasnije Bokte mazo, 8000. post ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7786 |
Registrirao User
|
Brko, evo hint by Darmar za 900MHz. Otkvači 2100MHz u 3G u MobileUncle aplikaciji i vidi radi li onda brzi internet.
![]() |
![]() |
#7788 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mozes li samo rec kakav ti je ekran? Gledao sam neku recenziju gdje su usporedo bili hongmi, huawei 3C i F1 i Coolpad se cinio kao daleko najlosiji ekran, od prikaza boja, uniformnosti do kontrasta... Thx :-) I ako moze jedna misao o kvaliteti kucista, samo jel djeluje cvrsto i jel skripi :-) |
|
![]() |
![]() |
#7789 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Jel to to? Eto, ostalo je samo 900 i gore je 3G ikonica? Citiraj:
![]() Što se mene tiče, ima 3G na 900 MHz ![]() http://www.devicespecifications.com/...rison/87e920c3 Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.05.2014. u 15:35. |
||
![]() |
![]() |
#7790 |
Guest
|
|
![]() |
#7791 |
Registrirao User
|
Ekran je vrhunski, kučište ne škripi, jedino što me malo razočaralo su fotke pri slaboj rasvjeti, ali me tješi što sam vidio na par foruma da su puno bolje s drugim softverom. I trebale bi bit s f/2.0 blendom... Brko, ne znam sad točno gdje su postavke, ali mislim da takva provjera vrijedi samo za izvan gradova, kao što je kolega napisao...
![]() |
![]() |
#7792 |
Registered User
|
Dakok moze link odakle si narucio mobitel. Hvala! |
![]() |
![]() |
#7793 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7794 |
Registrirao User
|
Mijenjanje OS-a je vrlo jednostavno za gotovo svaki kineski mobitel koji ima cwm recovery na engleskom. Imaš detaljni postupak na telekinezi. Coolpad F1 je naručen kod Eternal Team iliti ET s aliexpressa, a ima ga i kod par boljih trgovaca za par dolara više (Matrix, Value in nešto...)
![]() |
![]() |
#7795 |
Premium
|
Value in action XD Kakav trash :-D Ugl od tuda sam ja narucio i za sada sve izgleda super, odgovaraju na sve i spremni su na suradnju :-) Dakok fala za info, naravno ocekujem review koji ce biti barem toliko opsezan i informativan kao onaj Druga Brke koji je postavio nove standarde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7796 |
Registered User
|
Fala za info, nisam ni znao za telekinezu hehe.. Fala fala. A mogo bi pukniti neki link za stavljanje romova i tih stvari sta mislis da je potrebno. Hvala Ili link od teme na ovom forumu! |
![]() |
![]() |
#7797 |
Registrirao User
|
Imas tamo i zbirku kineskih romova. Link ne stavljam da ne dobijem po prstima ![]()
![]() |
![]() |
#7798 |
Registered User
|
Posalji private hehe hvala punoo! |
![]() |
![]() |
#7799 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Kupujem ga! ![]()
![]() |
#7800 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Slike ce biti sutra,nazalost kratko sam ga imao jer je vec u Italiji kod vlasnika koji ga je narucio.Sve radi super,osim sto nisam probao gps i igrice. |
![]() |
![]() |
|
|