Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 12.05.2014., 13:01   #4801
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Pogotovo ako će odigrati na razini kao jučer.
Hamm je offline  
Staro 12.05.2014., 13:36   #4802
freddie
Premium

freddie's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
-->
[QUOTE=Roberto;2593532]Tko bi prije mjesec reko da će Barca imati meč loptu doma u zadnjem kolu

Pa freddie je rekao :

[QUOTE=freddie;2570010] Ja recimo navijam za Real ( barem u španjolskoj ) i volio bi da on bude prvak, makar prvak će bit Barcelona koja je još uvijek svemirski brod naspram ova dva kluba.

Ovo sam napisao 27.3.2014

freddie je offline  
Staro 12.05.2014., 13:42   #4803
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Smiješno... ne možeš se s nečim ovakvim hvaliti
Drugi put citiraj samo ovaj dio da će Barca biti prvak, jer ovo o svemirskom brodu samo zvuči smiješno s obzirom kako igraju... prije Fićo recimo.. (inače u SPA prvenstvu podržavam baš barcu, ali ove godine nisu zaslužili ništa).
Staro 12.05.2014., 13:45   #4804
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Pogotovo ako će odigrati na razini kao jučer.
Calma,calma...tempiraju formu za finale...

Citiraj:
Autor Delpiero Pregled postova
Smiješno... ne možeš se s nečim ovakvim hvaliti
Drugi put citiraj samo ovaj dio da će Barca biti prvak, jer ovo o svemirskom brodu samo zvuči smiješno s obzirom kako igraju... prije Fićo recimo.. (inače u SPA prvenstvu podržavam baš barcu, ali ove godine nisu zaslužili ništa).
Barca je svemirski brod,kao sta je Filho Spaceship...
Dr_faca je offline  
Staro 12.05.2014., 16:15   #4805
DraŽ
Premium

DraŽ's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Draž!Ako mu Perez slaze momcad onda bolje da ode iiz Reala zbog dostojanstva.A ovo da momcad vrijedi vise od Celte ,da iz razloga koje sam naveo prije,da ako igras za Real cijena ti skace u nebo,a daleko da to pokriva kvaliteta!
Nisam nikakav fanatik da branim klub svim snagama, samo velim šta sam pročitao. Imam osjećaj da su predugo čekali La Decimu i da je sve njoj podređeno i nije im problem žrtvovat naslov lige BBVA, a sad da li je to pošteno prema navijačima jbga, nije.

Situacija je kakva je, puno ozlijeđenih i umornih igrača. Tu je pak pitanje opet kako je Atletico to sve izdržao i zašto nemaju toliko ozlijeda, a igraju više manje uvijek sa istim igračima?

Negdje sam čitao da je Ancelotti doveo svog sina u Real Madrid da bude pomoćnik kondicijskog trenera ili nešto, neki nagađaju da je on kriv zbog ovakve situacije s igračima.

Spominje se i to da je Ancelotti osvojio u životu samo 3 naslova lige, zato što nije dobar motivator kao Ferguson ili Mourinho. XD

CPU: AMD Ryzen 7 9700x, CO per Core, CS -20 (Mid, High, Max)
COOLER: Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 A-RGB
MBO: MSI Tomahawk X870
RAM: Corsair Vengeance DDR5 32GB, 6000MHz CL28
GPU: MSI SuprimX Nvidia GeForce RTX 3070
NVM1: Samsung Evo 970 2TB
HDD1: WD Red 4TB, WD40EFRX
HDD2: WD Blue 6TB, WD60EZRZ
HDD3: WD Blue 6TB, WD60EZRZ
PSU: Corsair RMx 850W, ATX3.1
CASE: Fractal Meshify 2 XL
VENTS: 4x Arctic Cooling P14 PWM PST A-RGB

MONITOR: AOC Q3279VWFD8 - 32", IPS, 2560x1440
TV: LG 7450
MOUSE: Logitech MX Master 3
KEYBOARD: Logitech MX Keys
GAMEPAD: XBOX One
HEADPHONES: Sennheiser HD560s

DELL Inspiron 15R, 5520
CPU: Intel Core i7 3632QM, 2.20Ghz, turbo 3.20GHz
RAM: DDR3, 6GB (4GB + 2GB), 1600Mhz CL11
GPU: AMD Radeon 7670, Intel HD4000
SSD: Samsung EVO 850, 250GB
SCREEN: 15,6 inch LCD, 1366x768

DraŽ je offline  
Staro 12.05.2014., 16:45   #4806
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Neznam uzdaju se u taj naslov lige prvaka, ja i dalje tvrdim da će ostati bez pokala ove godine...
Staro 12.05.2014., 16:47   #4807
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Kopirat cu svoj komentar s drugog foruma sto mislim o osvajanju Primere i lige prvaka.

" Navijac sam Barce od kad znam za sebe ali ruku na srce Atletico je vise zasluzio osvojiti Primeru. A bome i ligu prvaka. Pokazali su vise nego Real i Barca. Zasto? Zato sto nemaju ogroman budget kao Barca i Real. Ljudi igraju sa srcem, lijep timski nogomet, pametno su doveli pojacanja ( pola ih je doslo free ) a jedina zvijezda im je Diego. Jos imaju sjajnog trenera - Simeonea ( kojeg bi svi mi rado vidjeli u Barci ).

I sad kad pogledas njih ( koji od 91 cekaju da osvoje neki trofej ), i jednu Barcu i Real kako se samo svadaju, trose puste milione eura na pojacanja, najvece zvijezde oba kluba se natjecu ko ce imat vecu placu i non stop traze poboljsanje ugovora i prava od raznih reklama ( a ni ovo sto su sad zaradili nebi potrosili da zive jos 200 godina ) onda je realno reci da su decki iz Atletica apsolutno zasluzili oba naslova i od svega srca im zelim da osvoje.

Barcu volim, ali ove godine je Atletico zasluzio trofeje. "
Staro 12.05.2014., 16:54   #4808
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Mislim da svi navijači barce se slažu sa tim, ali navijača reala baš i ne. Zanimljivo.

P.S. Mislim na ljude sa foruma da ne bi bilo...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 12.05.2014., 17:01   #4809
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Slazem se kao simpatizeru barce da nisu zasluzili prvenstvo i da mi nebi bio bed da atletico digne kantu. Real je imao najbolju sansu to osvojiti, ali kako su odigrali finish sezone je blagi kriminal, i drago mi je da su ispali iz trke.
Gemmy je online  
Staro 12.05.2014., 17:17   #4810
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Faca, ako se podamfa LP, kaj buš onda rekao. Calma calma, čuvaju se za svjetsko prvenstvo i za novu sezonu?

Jučer da su pobjedili, itekako bi još bili u igri za prvaka španjolske, obziroma na kikseve ostala 2 pretendenta na naslov. Ovako su skinuli gaće.

A vi možete prodavat priče kako je decima bitnija od primere. Da sam navijač, zbov ovakvog pristupa bi bio ljut i razočaran jer su se predali di su postojale realne šanse. Ovako fanbojs opravdavaju svoje klubove, čisto da znaš. Ko kaže da je decima ove godine sigurna?
Ja navijam za Real pa sam kritičan i razočaran ,Brko!Za Real je trenutno decima bitnija ,al i primera je bitna.Ovo kaj su sad napravili je neoprostivo,a
Faca i Draž ,kakva calma,calma,kad uđeš u negativni niz,ode voz,pa eto ti Bayerna ,sve su gazili, pa idemo sad lagano ,i protiv Reala debakl!
Ja krivim trenera jer on vodi momčad,jer da su igrali sa svim raspoloživim igračima,uzeli bi sigurno 6 bodova,i sada bi imali primeru i išli rasterečeno na finale,ovako im prijeti potop,pogotovo ako Atletico izgubi od Barce ,igrat će na nož u finalu!
Ma poludit ću!Tupani!
emilblomsky je offline  
Staro 12.05.2014., 19:15   #4811
DraŽ
Premium

DraŽ's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Dobro, svatko ima svoje mišljenje, ali slažem se da kad se uđe u negativan niz više manje je gotovo, tak je i sa Bayernom bilo i vjerovatno će spušit od Dortmunda u finalu kupa, ali nada umire zadnja.

Bayern nije ni blizu imao tako lošu situaciju kao Real niti trenutno ima jer imaju širu i kvalitetniju klupu, nisu imali nekakvih ozlijeda, a Pep je i prilično rotirao momčad, da ne spominjem da imaju i puno lakšu ligu što nitko ne može prigovorit.

Ja ne znam kakvu ti misliš da Real ima klupu, ali oni su bez Bale-a, Di Marije i Ronalda bespomoćni.

Ovako ja to vidim, pesimističan sam pa će tako i zvučati:

Benzema - panj koji ima jedan gol u zadnjih 11 utakmica
Morata - navodni joker s klupe, ali samo kad dobro ide ekipi, sebičan i gubi lopte, jedini napadač uz Benzemu, mladi igrač
Isco - navodno neka mlada nada, zna predriblat igrača, ali često pokušava proći 3-4 igrača nakon čega naravno izgubi loptu, mladi igrač
Casemiro - tek u zadnje vrijeme dobiva minute, gotovo nevidljiv, bezopasan po gol, a i takva mu je pozicija, neki defanzivni vezni, mladi igrač
Khedira - bio ozlijeđen 6+ mjeseci
Arbeloa - bio ozlijeđen dugo
Nacho - krpa pozicije kad zafali, bezopasan po gol
Illara - skrivio gol kod Dortmunda i nedavno jedan, Carlo ga drži na klupi zbog tog i nadam se da neće u finalu zaigrat, nije više ni mlad tako (24 godine)
Di Maria - ozlijedio se zadnju utakmicu, nisu htjeli riskirat
Ronaldo - lakše ozlijeđen/umoran
Bale - lakše ozlijeđen/umoran
Jese - jedini igrač uz Ronalda, Bale-a i Di Mariu koji bi mogao nešto napraviti, 6-9 mjeseci je out zbog Kokošinjca
Xabi - nijedan gol u cijeloj sezoni ak se nevaram + Ancelotti ga gura svaku tekmu iako ima 32 godine, skrivio gol kod loše povratne lopte Lopezu
Pepe - ozlijeđen
Marcelo - gori nego benzema, ubačaji su mu kriminalno loši, skroz van forme
Varane - skrivio nedavno gol, bio duže vremena ozlijeđen i nije još u formi

Tko preostaje?
Coentrao, Modrić i Ramos, a brat Ramos je uspio skrivit gol.

Protiv Celte je čak dobro i prošlo, jedina 2 gola su primili osobnom greškom.

Sami su si najveći neprijatelji.

CPU: AMD Ryzen 7 9700x, CO per Core, CS -20 (Mid, High, Max)
COOLER: Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 A-RGB
MBO: MSI Tomahawk X870
RAM: Corsair Vengeance DDR5 32GB, 6000MHz CL28
GPU: MSI SuprimX Nvidia GeForce RTX 3070
NVM1: Samsung Evo 970 2TB
HDD1: WD Red 4TB, WD40EFRX
HDD2: WD Blue 6TB, WD60EZRZ
HDD3: WD Blue 6TB, WD60EZRZ
PSU: Corsair RMx 850W, ATX3.1
CASE: Fractal Meshify 2 XL
VENTS: 4x Arctic Cooling P14 PWM PST A-RGB

MONITOR: AOC Q3279VWFD8 - 32", IPS, 2560x1440
TV: LG 7450
MOUSE: Logitech MX Master 3
KEYBOARD: Logitech MX Keys
GAMEPAD: XBOX One
HEADPHONES: Sennheiser HD560s

DELL Inspiron 15R, 5520
CPU: Intel Core i7 3632QM, 2.20Ghz, turbo 3.20GHz
RAM: DDR3, 6GB (4GB + 2GB), 1600Mhz CL11
GPU: AMD Radeon 7670, Intel HD4000
SSD: Samsung EVO 850, 250GB
SCREEN: 15,6 inch LCD, 1366x768

DraŽ je offline  
Staro 12.05.2014., 19:21   #4812
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ispada da real jedini ima problema koji se zove kraj sezone, atleticu iz madrida cvijetaju ruze
Staro 12.05.2014., 19:25   #4813
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Spucalo se milijardu ojra u hebenu ekipu u zadnjih 10 godina ali još su na klupi svi panjevi i nisu dovoljno dobri

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 12.05.2014., 19:31   #4814
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Spucalo se milijardu ojra u hebenu ekipu u zadnjih 10 godina ali još su na klupi svi panjevi i nisu dovoljno dobri
I onda mene ljudi napadnu ( ne ovdje ) kad kazem da je Atletico vise zasluzio naslove od Reala i Barce.
Staro 12.05.2014., 19:47   #4815
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Cuj ovo, Atletico zasluzuje. Primeru ne zasluzuje nijedan od trojca. Da se ovako prosipaju bodovi kad trebas gristi je neoprostivo.Pogotovo Real i Barca kao najjaci dvojac vez duze vrijeme. City zasluzuje Premier Ligu,to je zasluga. U primeri ne zasluzuje nijedan,onaj koji uzme pokal,taj zasluzuje.
spawn je offline  
Staro 12.05.2014., 21:01   #4816
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
I ja sam simpatizer Barcelonine igre i nogometne filozofije ali realno nisu zaslužili osvojiti ligu i to je žalosna istina. Atletico igra kako bi svi navijači i simpatizera nogometa htjeli da njihovi klubovi igraju. Bez beskonačnih nula na ugovorima i sl sranja full timski.

Na kraju će odlučiti međusobni skor pa neka bolji pobijedi mada mislim da Barcelona teško može pobijediti Atletico.

Što se finala LP tiče, to je jedna tekma i nema tu favorita.

Ove gluposti da se Real čuva za LP i sl su najveća bedastoća ikada, takav klub s tim budžetom se mora bez problema moći nositi na 3 fronte i točka.
Staro 12.05.2014., 21:12   #4817
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor DraŽ Pregled postova
Dobro, svatko ima svoje mišljenje, ali slažem se da kad se uđe u negativan niz više manje je gotovo, tak je i sa Bayernom bilo i vjerovatno će spušit od Dortmunda u finalu kupa, ali nada umire zadnja.

Bayern nije ni blizu imao tako lošu situaciju kao Real niti trenutno ima jer imaju širu i kvalitetniju klupu, nisu imali nekakvih ozlijeda, a Pep je i prilično rotirao momčad, da ne spominjem da imaju i puno lakšu ligu što nitko ne može prigovorit.

Ja ne znam kakvu ti misliš da Real ima klupu, ali oni su bez Bale-a, Di Marije i Ronalda bespomoćni.

Ovako ja to vidim, pesimističan sam pa će tako i zvučati:

Benzema - panj koji ima jedan gol u zadnjih 11 utakmica
Morata - navodni joker s klupe, ali samo kad dobro ide ekipi, sebičan i gubi lopte, jedini napadač uz Benzemu, mladi igrač
Isco - navodno neka mlada nada, zna predriblat igrača, ali često pokušava proći 3-4 igrača nakon čega naravno izgubi loptu, mladi igrač
Casemiro - tek u zadnje vrijeme dobiva minute, gotovo nevidljiv, bezopasan po gol, a i takva mu je pozicija, neki defanzivni vezni, mladi igrač
Khedira - bio ozlijeđen 6+ mjeseci
Arbeloa - bio ozlijeđen dugo
Nacho - krpa pozicije kad zafali, bezopasan po gol
Illara - skrivio gol kod Dortmunda i nedavno jedan, Carlo ga drži na klupi zbog tog i nadam se da neće u finalu zaigrat, nije više ni mlad tako (24 godine)
Di Maria - ozlijedio se zadnju utakmicu, nisu htjeli riskirat
Ronaldo - lakše ozlijeđen/umoran
Bale - lakše ozlijeđen/umoran
Jese - jedini igrač uz Ronalda, Bale-a i Di Mariu koji bi mogao nešto napraviti, 6-9 mjeseci je out zbog Kokošinjca
Xabi - nijedan gol u cijeloj sezoni ak se nevaram + Ancelotti ga gura svaku tekmu iako ima 32 godine, skrivio gol kod loše povratne lopte Lopezu
Pepe - ozlijeđen
Marcelo - gori nego benzema, ubačaji su mu kriminalno loši, skroz van forme
Varane - skrivio nedavno gol, bio duže vremena ozlijeđen i nije još u formi

Tko preostaje?
Coentrao, Modrić i Ramos, a brat Ramos je uspio skrivit gol.

Protiv Celte je čak dobro i prošlo, jedina 2 gola su primili osobnom greškom.

Sami su si najveći neprijatelji.
Ma sve to stoji,slazem se da su ih ozljede unistile.Nismo mi tamo u centru zbivanja pa da znamo situaciju iz prve ruke,iz mene neki puta procure emocije kada bi rado da sve osvoje.Al sam ljut na trenera kaj se predao ovu zadnju utakmicu,misleci da Barca i Atletico ne budu kiksali,a to nije fer prema navijacima koji ocekuju borbu do kraja,a sada ako je netko umoran ili sitno ozlijeden,e sorry,braco koliko love dobijes ima da krvaris za klub!
hala!
i da ,nemoj mi na ljubimca Juniora,on je najbolji lijevi bocni na svijetu,al su ga ozlijede pokosile !
emilblomsky je offline  
Staro 13.05.2014., 07:03   #4818
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Hamm je offline  
Staro 13.05.2014., 07:58   #4819
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Nevjerojatno kako je Real uspio loše odigrati zadnje 3 utakmice.
Samo 2 boda. Da se čovjek zapita kako su pobijedili bayern.
S druge strane izgleda da ti njemci i nisu baš nešto.
Ako im dođe Pogba i Chiellini u paketu, slijedeće godine osvajaju Primeru.
ExtremePower je offline  
Staro 13.05.2014., 08:01   #4820
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Ne trebaju njima navedeni. Imaju predobru ekipu koju treba znati posloziti.
Hamm je offline  
Staro 13.05.2014., 08:06   #4821
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Slažem se, ali ipak im Pogba ne bi bio naodmet da
pokrije poziciju zadnjeg veznog odnosno Xabija Alonsa.
ExtremePower je offline  
Staro 13.05.2014., 08:10   #4822
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Nekv prodaju balea nazad u tottenham za 30 milja i nek si kupe suareza.
Hamm je offline  
Staro 13.05.2014., 09:24   #4823
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Nekv prodaju balea nazad u tottenham za 30 milja i nek si kupe suareza.
Pa Bale im je najvece blago, di će njega prodavat!
Imaju da, dobru ekipu al nemaju adekvatne zamjene ako im se ključni igrači ozlijede, kao sada! Umjesto pogbe ide Rakitic,bolje pokušat dovesti Vidala na zadnjeg veznog, Suareza naprijed i to je to!
emilblomsky je offline  
Staro 13.05.2014., 09:48   #4824
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Citiraj:
Imaju da, dobru ekipu al nemaju adekvatne zamjene ako im se ključni igrači ozlijede, kao sada! Umjesto pogbe ide Rakitic,bolje pokušat dovesti Vidala na zadnjeg veznog, Suareza naprijed i to je to!
Nije Juventus pazar auta ili neki provincijski klub da ce rasprodavat vezni red, ne budi smiješan Uvijek su teško prodavali zvijezde.. ili bar masno.. (čitaj Zizou)... Ako ko i ode ići će samo jedan i to ako dođe mega ponuda s kojom bi mogli dovesti par pojačanja za ligu prvaka dogodine. Osobno sam mislio da će po svim natpisima to biti Pogba jer se spominjao novac od PSG i Reala u visini 70 - 80 milja eura s čim bi mogli kupiti nešto ozbiljno... Osobno sam protiv prodaja mladog talenta ali ako se mora mora.. U međuvremenu mu je agent Raiola otklonio mogućnost odlaska ovo ljeto..
Staro 13.05.2014., 10:26   #4825
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Baš se isplatio.
Hamm je offline  
Staro 13.05.2014., 13:28   #4826
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova

Hasselbaink returned to England on 31 May 2000, when he was signed by Chelsea, for a club record fee of Ł15 million, which matched the then-transfer record for an English club.

Ne spominji ga. Noćna mora za MU mrežu jer je veselo trpao golove. Tko ga ne bi sjetio?

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline  
Staro 13.05.2014., 13:35   #4827
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Mislim da Real gotovo kronično pati na taj deseti naslov u CL i da bi se odrekli i kupa kralja i lige samo da ga osvoje. Uvjerenja sam da će u finalu biti onakvi kakvi su bili protiv Bayerna, te da se sad pripremaju samo za to. Važno je da Ronaldo i Bale budu zdravi, na čemu se i radi i velika je vjerojatnost da i bude tako. Psihološki se priprema za isto.
Što se tiče eventualnih pojačanja, ososbno smatram da je dovoljan jedan dobar golgeter da mijenja Benzemu i eventualno zadnji vezni umjesto Alonsa.
Isca bi posla u Real B dok ne nauči igrati lopte na prvu ili drugu. Ostalo je sve ok. Zamor materijala je tu i jako veliki pritisak vezanu za tu mitološku Decimu.
Ali da se ponovim, uvjeren sam duboko da će Real u Lisabonu pokazati drugo lice nego ove zadnje dvije utakmice.
burmuz je offline  
Staro 13.05.2014., 13:40   #4828
MeanBoss
|CTS|MeanBoss|
Moj komp

MeanBoss's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
na ovom forumu ocito ima previse ljudi koji nikad nisu imali nikakvog natjecateljskog iskustva...uporno govorite da je real pustio prvenstvo??? nemogu virovat..pa da im nije bitno prvenstvo,onda bi prvo pustili par utakmica prije bayerna jer im je on bio i najveca prepreka za Lp..kakvo pustanje,boze sacuvaj...presmisni ste!
MeanBoss je offline  
Staro 13.05.2014., 15:32   #4829
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor MeanBoss Pregled postova
na ovom forumu ocito ima previse ljudi koji nikad nisu imali nikakvog natjecateljskog iskustva...uporno govorite da je real pustio prvenstvo??? nemogu virovat..pa da im nije bitno prvenstvo,onda bi prvo pustili par utakmica prije bayerna jer im je on bio i najveca prepreka za Lp..kakvo pustanje,boze sacuvaj...presmisni ste!
pa izgleda da puštaju,njima je najbitnija lp,to bio bio 10. naslov,ogroman marketing i sve šta dolazi od toga...sve su to namještaljke kad se pogleda
esc je offline  
Staro 13.05.2014., 15:38   #4830
MeanBoss
|CTS|MeanBoss|
Moj komp

MeanBoss's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
niste normalni,pa nisu igrali protiv barce,pa atletica,pa opet barce pa ce se kao malo cuvat??igrali su protiv mrtvaca zadnja tri-cetri kola..ako se za celtu dobit triba igrat sa 300% onda ok!
MeanBoss je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na